Deze muzikanten werden betrapt op glijden in de DMS

Inhoudsopgave:

Deze muzikanten werden betrapt op glijden in de DMS
Deze muzikanten werden betrapt op glijden in de DMS
Anonim

In iemands DM's glijden is altijd een riskante zet, maar dat risico is nog groter als je een wereldberoemde beroemdheid bent. Toen acteur James Franco betrapt werd op glijden in de DM's van een 17-jarige, ging het internet bijna kapot. Jim Carrey plaatste een video-liefdesbrief voor Emma Stone, die meer dan 20 jaar jonger is dan hij, en zelfs politici, zoals de nu in ongenade gevallen congresvertegenwoordiger Anthony Weiner, werden "gevangen in 4k" zoals de kinderen zeggen.

Zelfs muzikanten zijn ten prooi gevallen aan de verleidingen van de DM's. Justin Bieber, Drake, A$AP Rocky en nog veel meer zijn betrapt toen ze probeerden de aandacht te trekken van actrices van pornofilms, Instagram-modellen en soms medemuzikanten.

9 Justin Bieber heeft een oogje op een gymmeisje

Een 22-jarige sportschoolmedewerker trok de aandacht van de popster in 2017, en op een zeer terughoudende manier probeerde hij de sportschool een bericht te sturen en het meisje op te sporen. Bieber's crush was een vrouw genaamd Jessica Gober en Bieber's vraag werd gescreend en gedeeld zodat iedereen het op Twitter kon zien. Bieber is zeer stil geweest over het incident, maar het kwaad is geschied. Het incident lijkt geen invloed te hebben gehad op zijn relatie met zijn vrouw Hailey, met wie hij een jaar na het incident trouwde. Dit was ook niet de eerste keer voor Bieber, hij gleed ook in de DM's van een fan in 2015.

8 Drake maakte een zet op Mia Khalifa

Volwassen actrices, vooral virale, worden gebombardeerd met DM's die variëren van liefdevol tot gewelddadig, en daartussenin zijn de berichten die ofwel wanhopig of gewoon griezelig zijn.

Mia Khalifa, een voormalige volwassen actrice, is ook een van de beroemdste en als zodanig trekt ze dit soort ongelukkige aandacht. Maar ze is geen doorzetter. Mia Khalifa zet haar DMers regelmatig op scherp, en een van die ongelukkige wanna-be-beau was de Canadese rapster Drake. Zoals gezegd is Drake niet de enige die Mia's DMS is binnengeglipt, zelfs Ajit Pai, die vroeger de Federal Communications Commission leidde, had zijn DM-screenshot en gedeeld door Khalifa. Bovendien is Khalifa niet de enige aan wie Drake twijfelachtige aandacht heeft besteed. Fans vragen zich af waarom Drake Millie Bobbie Brown zo snel complimenteerde toen ze nog minderjarig was, en het leidde tot beschuldigingen van verzorging.

7 A$AP Rocky begon met rundvlees met 50 cent over getatoeëerde Holly

De rapper werd hiervoor ontmaskerd door een andere rapper. 50 Cent liet de wereld zien dat Rocky zijn ex, Tatted Up Holly, via Instagram-berichten aan het belagen was. 50 noemde Rocky een "punk" en de twee zullen waarschijnlijk niet snel met elkaar verzoenen. Holly en 50 Cent hebben echter hun eigen problemen, de twee gingen jaren geleden uit elkaar en in 2014 brak er een mini-vete tussen hen uit.

6 Tyga Hit Up A Minor (Ja, echt waar!)

Tyga, die nu een Only Fans-account heeft, heeft waarschijnlijk behoorlijk wat dorstige mensen die in zijn DM's proberen te komen, maar de rapper overschreed een grens toen hij het deed.

Kylie Jenner's ex stuurde de 14-jarige zangeres Molly O Malia een bericht en probeerde een ontmoeting met haar in Los Angeles te regelen. 14 jaar oud!? Niet oké Tyga, niet oké! Sommigen verdedigen de muzikant omdat ze zeggen dat Malia er volwassen uitziet voor haar leeftijd en nooit hebben onthuld dat ze minderjarig was. Excuses, excuses, hoe het ook is ingelijst, Tyga viel nog steeds een minderjarig meisje aan.

5 Harry Styles mist Daisy Lowe

De popsuperster en zijn vriendin, Daisy Lowe, gingen in 2013 uit elkaar, maar dat weerhield hem er niet van haar te slaan in een poging haar weer in zijn armen te lokken. Gezien hoe Styles nu met Olivia Wilde aan het daten is, kunnen we raden hoe het tussen de twee is uitgepakt.

4 Chris Brown raakte een minderjarige TikTok-ster

Tyga is niet de enige muzikant op deze lijst die dubieuze DM's naar minderjarigen stuurde. Een 14-jarige Tik Toker beweerde dat de zangeres haar probeerde te slaan, en dit is niet de enige keer dat Brown in de DM's is geglipt. Love Island-ster Montana Brown deelde ook met de wereld dat Brown haar op Instagram een bericht stuurde over hoe hun "energieën" overeenkwamen.

3 Demi Lovato houdt van Emily Hampshire

Mannen zijn niet de enigen die het risico nemen dat hun online romantische verzoeken een screenshot krijgen. In een opname van een podcast deelden Lovato en de Schitt's Creek-ster hoe ze elkaar ontmoetten en vrienden werden, en het begon allemaal met een DM van Lovato. Het bericht luidde: "Hé meid, ik vind je leuk in de show. We zouden het een keer moeten schoppen … En met schoppen, ik bedoel op een date gaan. Ik vind je aantrekkelijk." De twee raakten echter nooit romantisch betrokken.

2 Iedereen wil een stukje Iggy Azalea

Hoewel Iggy Azalea niet in iemands DM's glijdt, althans nog niet, blijven veel acteurs, muzikanten en verschillende andere sterren in de hare glijden. De Australische rapper krijgt zoveel berichten van zoveel spraakmakende tijdgenoten dat ze het internet opging om bloot te leggen waar ze regelmatig aan wordt blootgesteld. Ze had de goede gratie om iemands naam te vervagen of te verwijderen, maar als je Azalea een DM hebt gestuurd, zorg er dan voor dat je haar niet kruist, ze heeft zeker het vuil op veel van onze favoriete sterren.

1 Nick Jonas ontmoette zijn vrouw via DM

In het ene geval waarin het misschien voor iemand goed uitkwam, ontmoetten Jonas en zijn vrouw Priyanka Chopra elkaar nadat Jonas haar een DM had gestuurd via Instagram. Chopra reageerde op de dag dat ze het bericht ontving met een cryptisch antwoord: "Mijn team kan dit lezen. Stuur me in plaats daarvan een sms." In het begin ging het langzaam, maar uiteindelijk klikte het tussen de twee en zijn ze nu gelukkig getrouwd.

Aanbevolen: