Josiah & Lauren Duggar Instagram: 10 beste berichten, gerangschikt

Inhoudsopgave:

Josiah & Lauren Duggar Instagram: 10 beste berichten, gerangschikt
Josiah & Lauren Duggar Instagram: 10 beste berichten, gerangschikt
Anonim

De familie Duggar blijft nooit te lang buiten het reality-tv-nieuws. Met zo'n enorme directe en uitgebreide familie-eenheid, is er altijd iets nieuws aan de hand. Josiah Duggar is een van de stiekemste van het stel, altijd klaar met een grap bij familie-evenementen. Bijgenaamd "Si", trouwde de Duggar-zoon in 2018 met Lauren Swanson, en de pasgetrouwden hebben een prachtig meisje genaamd Bella.

Sommige van de getrouwde Duggar-kinderen hebben individuele Instagram-accounts, zoals Jessa, Jill en Jinger. Si en Lauren daarentegen delen één account, net als Joe en Kendra. Hier zijn de tien beste berichten van Lauren en Josiah's Instagram.

10 Verlovingsjubileum

Afbeelding
Afbeelding

Alle Duggars lijken van feesten te houden, inclusief en vooral jubilea. In februari nam Josiah het IG-account van hem en Lauren over om een speciaal bericht te plaatsen ter ere van hun verlovingsjubileum. Hij eindigde het briefje met: "Deze jaren waren de beste jaren die ik in mijn hele leven heb gehad."

Hoewel Josiah nog maar bijna 24 jaar heeft, is het lief dat de beste van hen bij Lauren zijn geweest.

9 Vrolijk Pasen

Zelfs met de COVID-19-pandemie trokken Si, Lauren en Bella hun beste zondag aan om Pasen in april als gezin te vieren. Hun outfits zijn op punt, vooral de mooie jurk van Lauren. Het bijschrift is een inspirerende boodschap van hoop en geloof. De slottekst is van een klassieke christelijke hymne, 'Because He Lives'. Dit Duggar-stel is openhartig over wat het meest voor hen betekent, en ze hebben een manier met woorden.

8 Fijne Vaderdag

Lauren en Josiah posten iets meer dan sommige andere Duggars. Juni was een drukke maand voor hen, inclusief een viering van Vaderdag. Lauren nam duidelijk de IG over om een bedankbriefje voor haar man te schrijven. Het beste is: "Bella kan maar een paar woorden brabbelen, en ik denk dat het het liefste is dat ze net op tijd voor Vaderdag papa begon te zeggen!" Klinkt alsof het een speciale dag was voor het hele gezin.

7 Lauren's 21e

De Duggars vieren hun 21e verjaardag misschien niet op dezelfde manier als sommige mensen in de reguliere cultuur, maar ze zorgen ervoor dat iedereen zich speciaal voelt op de dag dat ze werden geboren. Si lijkt te zijn langsgeweest om een kort bijschrift te schrijven om Lauren een gelukkige 21e verjaardag te wensen.

Ze stra alt buiten op deze foto en Josiah volgt hem met een videoboodschap aan Lauren om haar te bedanken voor alle offers die ze brengt voor hun gezin.

6 Bella: twee maanden oud

Er is geen tekort aan schattige Bella-foto's op de Instagram van de Duggars. Dit is een van de beste. Si en Lauren noemen hun dochter hun "stra altje zonneschijn" met een koe die hun hart doet smelten. Bella ziet eruit alsof ze net de wereld aan het verkennen is, veilig in de armen van haar liefhebbende moeder in deze herinnering van januari.

5 Dankzegging

Laatste Thanksgiving plaatsten de jonge Duggars hun allereerste familiefoto op sociale media. Zowel Josiah als Lauren zien er geweldig uit op deze foto, en Bella is zo lief en knuffelig! Erica Kirby Photography is getagd, dezelfde fotograaf die Joe en Kendra hebben getoond. Ze heeft geweldig werk geleverd met de foto's van beide families.

4 Bella: vier maanden oud

Die Duggars hebben een paar smiley-baby's. Bella's foto van vier maanden is schattig bijschrift: "Deze kleine engel begroet iedereen die ze ontmoet met de grootste glimlach." Bella's schattige jurk en hoofdband zijn perfect, maar wat nog beter is, is haar grote glimlach en grote vreugde die naar haar vader en moeder opkijkt.

3 Bella: zes maanden oud

Die mijlpaalmaanden blijven maar komen. Bella bereikte in mei zes maanden geleden en haar ouders deelden twee lieve foto's om het te vieren. Beide zijn van Lauren die haar ophoudt in een prachtige natuurlijke omgeving. Bella's nieuwsgierige uitdrukking, het hoge gras, het natuurlijke licht, Lauren's vegende haarlokken - het creëert allemaal een prachtig visueel tafereel.

2 Bella: drie maanden oud

Een van de beste foto's die Bella's groei documenteert, is die van drie maanden. In februari kleedde Lauren zichzelf en haar kleine meisje in bijpassende overall-truien. Dit is zo'n leuk idee en een jeugdige uitstraling voor zowel moeder als dochter. Op dat moment begon Bella zich net om te draaien en was ze "zo trots op!" Bella's gezichtsuitdrukking is hilarisch!

1 Huwelijksverjaardag

De beste foto is de meest recente. Op 30 juni vierden Si en Lauren samen hun tweede huwelijksverjaardag. Het onderschrift is volledig van Josiah. Hij heeft een talent voor het schrijven van liefdesbriefjes: "Ik moet denken aan de dag dat ik voor het eerst verliefd op je werd. Het was dat 'je weet wel, wanneer je het weet'-moment. Ik wist meteen dat je op een of andere dag mijn vrouw. Je hebt mijn leven voor altijd en ten goede veranderd." Si noemt Lauren ook 'Sugar'. Beide foto's hebben prachtig natuurlijk licht en laten de meest romantische kant van het gelukkige paar zien.

Aanbevolen: