Doen Josiah Duggar en Jim Bob Duggar hun problematische relatie voor tv 'nep'?

Inhoudsopgave:

Doen Josiah Duggar en Jim Bob Duggar hun problematische relatie voor tv 'nep'?
Doen Josiah Duggar en Jim Bob Duggar hun problematische relatie voor tv 'nep'?
Anonim

Als het op reality-tv aankomt, kunnen kijkers geen genoeg krijgen van de Duggars en hun extreem grote kroost. Fans volgden de familie zelfs terwijl hun show van 19 Kids en Counting naar Counting On op TLC ging. En hoewel het duidelijk is dat ieders favoriete Duggar Jinger is, is er ook een voortdurende fascinatie voor de schijnbaar controversiële relatie tussen patriarch Jim Bob en zoon Josiah. Velen vragen zich ook af of de wrijving tussen de twee mannen echt is.

De show is vele malen beschuldigd van vervalsing

De familie Duggar
De familie Duggar

In de loop der jaren is het steeds duidelijker geworden dat bepaalde elementen van realityshows een soort script of vervalsing bevatten. Hetzelfde kan gezegd worden voor Counting On van TLC en zijn voorganger, 19 Kids en Counting. Er zijn zelfs berichten dat bepaalde plots en scènes in scène zijn gezet. Deze omvatten verhaallijnen over het huwelijksaanzoek van Jinger en de tijd die de clan schonk aan een voedselbank. Tegelijkertijd kan ook niet worden ontkend dat sommige van de Duggar-mannen een bron van problemen zijn geweest voor de clan.

Bepaalde Duggar-jongens lijken verstrikt te raken in controverse

Jim Bob Duggar en zijn zonen
Jim Bob Duggar en zijn zonen

Natuurlijk, er wordt ook veel geroddeld over de Duggar-vrouwen, maar het lijkt erop dat de mannen hen zouden overtreffen als het gaat om het veroorzaken van problemen. Een van de meest schokkende onthullingen rond de Duggars draait om oudste zoon Josh. Zoals je je misschien herinnert, raakte Josh verstrikt in een pornografie- en ontrouwschandaal. Hij heeft zich sindsdien op een onbekende locatie laten behandelen. Desalniettemin lijkt het de relatie van Josh met broer John voorgoed te hebben verbroken.

Ondanks het schandalige karakter van Josh, lijkt het erop dat Josiah nog steeds het belangrijkste voorwerp is van Jim Bobs frustratie. Uit rapporten blijkt dat de ultraconservatieve patriarch en zijn 23-jarige zoon het niet met elkaar eens zijn. Dat komt omdat Josiah de neiging heeft om rebels van aard te zijn en rapporten geven aan dat Jim Bob hem al een tijdje probeert te regeren.

Josiah is een rebel, hoewel het lijkt alsof Jim Bob ooit zijn zin met hem heeft gekregen

Josiah Duggar en Lauren Swanson
Josiah Duggar en Lauren Swanson

Als het op de Duggars aankomt, bepa alt Jim Bob de wet. Helaas lijkt het er niet op dat Josiah blij is met deze regeling. "Josiah heeft zich nooit aan de regels gehouden", vertelde een insider aan The Hollywood Gossip. “Hij begon de buitenwereld al leuk te vinden toen hij nog een tiener was. Josiah groeide naar verluidt ook op als een roekeloze chauffeur en Jim Bob was niet bepaald blij dat hij betrokken raakte bij een bijna dodelijk verkeersongeval.

Hoewel Josiah niet zo goed kon opschieten met zijn vader, koos hij er toch voor om in de buurt te blijven. En het is mogelijk dat hij dat alleen deed omdat het financieel de juiste stap voor hem was. "Josiah is alleen voor het geld bij zijn vader gebleven", vertelde een voormalige Duggar-medewerker ook aan The Hollywood Gossip. 'Het draait allemaal om geld voor Josiah. Hij is zo gek als een aangereden hond.'

Desalniettemin bleef Josiah behoorlijk uitdagend terwijl hij bij het kroost bleef. Op een gegeven moment kwamen er zelfs berichten naar boven dat Josiah een geheim Facebook-account had aangemaakt onder de alias 'Matthew'. De inzendingen bevatten berichten die nogal "flirterig van aard" waren, aldus The Hollywood Gossip. Op het moment dat Jim Bob het account ontdekte, werd Josiah naar verluidt gedwongen het te verwijderen.

Tegelijkertijd blijkt uit rapporten dat Jim Bob meer dan eens had geprobeerd over het leven van zijn zoon te heersen. In 2015 werd het duidelijk dat Josiah verkering had met een vrouw genaamd Marjorie Jackson. Wat nog belangrijker was, het leek er ook op dat Josiah van plan was Jackson ten huwelijk te vragen. In plaats daarvan gingen de twee op mysterieuze wijze uit elkaar. Dit beviel Jim Bob niet, die naar verluidt verantwoordelijk was voor het samenbrengen van hen.

De patriarch van Duggar hoopte naar verluidt dat Josiah een betere man zou worden als hij zich zou settelen. En toen dingen met Jackson niet werkten, sloot Jim Bob naar verluidt een deal met een conservatieve vader genaamd Dwain Swanson. Dit leidde naar verluidt tot de verkering en het uiteindelijke huwelijk van de dochter van Josiah en Dwain, Lauren. Dus in zekere zin kreeg Jim Bob eindelijk zijn zoon zover om hem te volgen.

Denkt u nog steeds aan Duggar Fakery? Nou, Josiah heeft de familie op een gegeven moment een beetje overtroffen

Interview met de familie Duggar
Interview met de familie Duggar

Josiah bezorgt zijn vader nu misschien niet meer zoveel problemen. Desalniettemin moet worden opgemerkt dat hij op een gegeven moment de showfake van zijn familie enigszins overtrof. En we zijn er vrij zeker van dat Jim Bob dit probleem nog niet is vergeten. Volgens In Touch Weekly werd Josiah tijdens een interview nogal openhartig over details achter de schermen van de show. Terwijl hij besprak hoe de scènes werden gefilmd, merkte hij op: "We lopen door een deur, oké, hé, we moeten er weer doorheen, we hebben het niet de eerste keer gedaan." Dus ja, ze doen toneelscènes.

Vandaag is Josiah een toegewijde familieman nadat Lauren in 2019 bevallen is van hun dochter, Bella Milagro. "Ze heeft haar naam absoluut waargemaakt, wat 'prachtig wonder' betekent", zeiden de nieuwe ouders in een verklaring, aldus People. "Vandaag koesteren we ons in Gods goedheid!"

We zijn er vrij zeker van dat Jim Bob en Michelle zich nu als trotse grootouders voelen. Wetende hoe vluchtig vader-zoonrelaties kunnen zijn, kan het echter een kwestie van tijd zijn voordat Jim Bob en Josiah weer op gespannen voet met elkaar komen te staan. En voor het geval ze hun gevecht in scène zetten, zijn we er vrij zeker van dat Josiah daar op de een of andere manier de bonen op zal morsen.

Aanbevolen: