Salma Hayek & 9 andere beroemdheden met de beste dan & nu berichten

Inhoudsopgave:

Salma Hayek & 9 andere beroemdheden met de beste dan & nu berichten
Salma Hayek & 9 andere beroemdheden met de beste dan & nu berichten
Anonim

Iedereen houdt van toen en nu zijn foto's en beroemdheden niet anders. Zo deelde Salma Hayek onlangs een foto van haar nadat ze de afgelopen maanden voor het eerst haar haar had geverfd. Ze ziet er natuurlijk geweldig uit in beide. Ze is echter niet de enige beroemde persoon die het leuk vindt om heden en verleden te vergelijken.

Net als de meesten van ons gebruiken beroemdheden sociale media om oude vrienden en familieleden te eren, en het kiezen van foto's die een verhaal vertellen is de beste manier om dat te doen. Hier zijn enkele geweldige posts van toen en nu die een glimlach op je gezicht zullen toveren.

10 Salma Hayek

Salma Hayek heeft er geen problemen mee om make-upvrije foto's te plaatsen en haar haar wit te laten worden. In de afgelopen maanden hebben we gezien dat de Frida-ster foto's van haar grijze haar deelde en er dol op was. En ze ziet er hoe dan ook prachtig uit!

Een paar weken geleden moest ze het echter verven omdat ze weer aan het werk zou gaan. "In afwachting van reshoots moest ik eindelijk mijn roots doen", schreef ze na het plaatsen van een foto van toen en nu. Ze ziet er altijd perfect uit.

9 Gisele Bundchen

Gisele Bündchen heeft een passie voor yoga, en ze plaatst vaak foto's van haar terwijl ze het doet waar ze ook is. Het supermodel wil haar kinderen absoluut de voordelen van yoga leren, en ze doet geweldig werk. Vivian, haar jongste dochter, is er al dol op, en ze is bijna net zo goed als haar moeder.

Het Braziliaanse model plaatste een toen en nu foto van haar en Vivan die yoga deden. In de eerste was het meisje gewoon een baby die haar moeder probeerde te bereiken. De tweede laat Vivian zien die zeven jaar later dezelfde yogapositie beha alt.

8 Sarah Michelle Geller

Het is moeilijk te geloven, maar het is 20 jaar geleden dat Sarah Michelle Geller en Freddie Prinze Jr. samen zijn. De tijd vliegt! De voormalig actrice en ondernemer deelde een toen en nu foto van het stel. Ze zijn helemaal niet veranderd!

Geller gaf details over hun eerste keer in het bijschrift. De actrice zei dat ze een vriend en een gemeenschappelijke vriend in de stad zou ontmoeten. Haar vriendin miste de vlucht en kon niet bij het diner zijn, maar ze besloot toch te gaan. Zo had ze haar eerste diner met haar nu-man. "Nu 20 jaar samen, 17 plus getrouwd en twee kinderen, gaan we nog steeds naar dat restaurant voor het avondeten", schreef ze.

7 Victoria Beckham

Victoria Beckman is een modemagnaat en ze heeft een van de meest succesvolle merken gelanceerd door een beroemdheid. Ze is altijd gepassioneerd geweest door passie, en ze heeft de foto om het te bewijzen.

Eerder dit jaar plaatste de voormalige zangeres een foto van toen en nu die laat zien wanneer haar liefde voor mode begon. Links strijkt een kleine Victoria Beckman haar kleren, en rechts de modemagnaat die we kennen. "Altijd bestemd voor het atelier?" vroeg ze zich af.

6 Jennifer Garner

Jennifer Garner hield ervan om foto's uit haar jeugd te posten, en fans zijn er dol op! En beelden zijn niet de enige dingen die ze bewaart om het verleden te herinneren. Een paar weken geleden plaatste de actrice een foto van haar toen ze een kind was met een teddybeer. Op de volgende foto kunnen volgers zien dat ze vandaag dezelfde teddybeer vasthoudt.

"45 jaar later ben jij nog steeds mijn grootste probleem", schreef Garner. Het is een van de meest schattige afbeeldingen van toen en nu in deze lijst.

5 Jennifer Aniston

Jennifer Aniston is een papa's meisje, en ze is er trots op. Afgelopen kerst deelde de Morning Show-ster de meest schattige foto's van toen en nu met haar vader. In de eerste kunnen volgers een kleine Jennifer zien die John Aniston vasthoudt. De tweede is een recente foto en het is geweldig om te zien hoe ze met elkaar overweg kunnen.

"Kerstmis met een van mijn makers. Toen en nu TBT Ik hou van je, papa", schreef ze. Fans vonden het geweldig en waren enthousiast over de reacties.

4 Millie Bob Brown

Millie Bob Brown gebruikte een foto van toen en nu om een jeugdvriend op haar verjaardag te eren. "Ik heb er altijd van genoten dat onze verjaardagen zo dicht bij elkaar waren, bijna net zo close als we als vrienden zijn. Het maakt niet uit hoe lang we van elkaar weg zijn, zodra we weer samen zijn. Het is alsof de tijd nooit is verstreken. Ik hou heel veel van je," schreef ze in het bijschrift.

Het is normaal dat mensen uit elkaar groeien en we houden geen contact met de meeste vrienden die we in onze jeugd hadden. Degenen die in ons leven blijven, verdienen de liefde die de Stranger Things-sterren laten zien.

3 Tom Hanks

Tom Hanks is een van de coolste jongens in Hollywood en hij heeft ook een van de meest langdurige relaties in de showbusiness. Hij besloot hun 30-jarig jubileum te vieren en deelde een foto van toen en nu met de fans. De acteur plaatste vandaag een foto van hun trouwdag naast hen.

"30 jaar op 30 april. '88 Tot '18. Magische getallen, "zei Tom Hanks. Ze worden gracieus ouder en het is geweldig om te zien dat ze nog steeds verliefd zijn.

2 James Corden

Het is niet moeilijk om James Corden jaren geleden als een schattig kind voor te stellen. De tv-presentator deelde foto's van zijn jeugd met zijn zussen om de verjaardag van zijn kleine zusje te vieren. Ze waren prachtig en lijken zo veel op elkaar!

James Corden vertelde hoe trots hij op haar is en wat een geweldig mens ze is. Het is moeilijk te beschrijven aan mensen die Ruth niet kennen hoe ongelooflijk ze is, zei hij. Maar fans kunnen dat al aannemen door te kijken naar de foto's die hij plaatste.

1 David Beckman

David Beckham is een andere ster die graag foto's van zijn familiealbums deelt, en fans zien ze graag! Een van de meest schattige momenten van toen en nu op zijn Instagram-feed was toen hij foto's plaatste om zijn moeder te eren op haar verjaardag.

De voetbalster plaatste foto's van verschillende momenten in hun leven. Het is prachtig om te zien hoe ze altijd een groot deel van zijn leven heeft uitgemaakt.

Aanbevolen: