De uitdaging: de 10 beste Instagram-berichten van CT

Inhoudsopgave:

De uitdaging: de 10 beste Instagram-berichten van CT
De uitdaging: de 10 beste Instagram-berichten van CT
Anonim

Elke realityshow heeft een bad boy nodig, en Chris 'CT' Tamburello speelt deze rol beter dan wie dan ook in The Challeng e. Het controleren van zijn Instagram-account kan verwarrend zijn omdat hij moeilijk te vinden is, en hij gebruikt zijn feed om talloze memes te posten en de show te promoten.

In tegenstelling tot veel andere tv-sterren zijn er weinig berichten over zijn persoonlijke leven, vooral de laatste jaren. Het is echter nog steeds mogelijk om een glimp op te vangen van zijn leven achter de camera's, en dat zijn verreweg de beste berichten op zijn Instagram. Hier zijn er enkele.

10 Eerste bericht

Het begint allemaal ergens. Het is grappig om de feed van sommige beroemdheden te controleren om hun eerste post te controleren, en CT is een uitstekend voorbeeld. Hij plaatste zijn eerste post op Instagram in 2013 en het is verre van professioneel. Het is gewoon een wazige foto, zoals veel foto's destijds, en het lijkt alsof hij in een winkel is genomen. Er is geen bijschrift bij de afbeelding en waarschijnlijk werd hij niet door veel mensen gevolgd omdat hij nog niet beroemd was.

9 Trotse oom

CT lijkt een felle persoonlijkheid te hebben, maar hij heeft ook zwakke plekken zoals iedereen. De eerste keer dat ze deze gevoelige kant op Instagram liet zien, was toen zijn neefje werd geboren in 2013. De kleine Nick deed zijn oom smelten.

"Ik heb Nicky met de heetste binky in de stad aan de haak geslagen. Wie heeft de coolste oom ooit!? Jij wel, mijn man… jij wel!" zei hij in het bijschrift. We kunnen het hem niet kwalijk nemen, want Nick is echt schattig.

8 Hij is een fan

Iedereen heeft een idool, en hoe beroemd je ook bent, sommige beroemdheden zullen je nerveus maken als je ze ontmoet. CT is niet anders, en hij was dolgelukkig toen hij Kevin Hart ontmoette, en het lijkt erop dat hij een echte fan is, aangezien hij niet veel foto's met andere sterren plaatst. Zijn gezicht op deze foto laat zien hoe opgewonden hij was toen hij de komiek ontmoette, en het verdient het om op deze lijst te staan.

7 Worstelen met ouderschap

Het maakt niet uit of je beroemd bent of niet, iedereen worstelt met ouderschap en ze hebben vergelijkbare problemen. CT maakte bijvoorbeeld een meme met zijn zoon, omdat hij altijd van plan is te poepen terwijl hij in bad zit. Soms lijkt het alsof deze "perfecte timing" van peuters gepland is.

Het is een bericht waar veel ouders zich mee kunnen identificeren. Sommige mensen zijn het met hem eens in de commentaren. Het lijkt erop dat alle baby's hetzelfde zijn.

6 Memes en promotie van de show

Chris 'CT' Tamburello heeft er geen problemen mee zichzelf voor de gek te houden om de show te promoten. Een paar jaar geleden plaatste hij een foto van zichzelf als centaur om een MTV-show te promoten. Mensen vonden het geweldig en sommigen maakten grappige opmerkingen in de reacties.

De foto hierboven laat ook zien hoe zijn gedrag op sociale media veranderde na roem. Nadat CT beroemd werd, plaatst hij nauwelijks foto's van zichzelf of persoonlijke momenten. Hij richt zich meer op het promoten van de show en het plaatsen van memes.

5 Ook een trotse vader

CT was dolgelukkig toen hij oom werd, en het is geen verrassing dat hij graag foto's deelt van zijn zoon, Christopher "CJ" Tamburello Jr. De reality-tv-ster schrijft vaak grappige bijschriften, zoals in deze een waarin hij grappen maakt over het serieuze gezicht van zijn kind in een restaurant alsof hij een Yelp-recensie over de plaats leest.

CJ is een van de weinige glimpen die we hebben van zijn persoonlijke leven op Instagram.

4 Interviews promoten

CT deelt altijd met zijn volgers wanneer er een nieuw interview uitkomt. Hij was bijzonder trots op deze publicatie op Improper Bostonian, waar hij samen met zijn goede vriend Johnny Hickey verschijnt. In het interview vertelde het duo over hun inspanningen in de filmindustrie en ook over filantropische projecten.

Het lijkt oninteressant om te lezen, en het is een kant van Chris 'CT' Tamburello die de meeste mensen nog niet kenden. Het is altijd interessant om over deze projecten te lezen.

3 Een trotse echtgenoot

Hij gebruikte zijn sociale media ook om de aflevering te promoten waarin hij met Lili trouwt. CT plaatste een foto waarop zijn onberispelijke bruid de witte jurk draagt net voordat ze door het gangpad loopt. Het was een van de meest kritieke momenten van de show in 2018 en het evenement werd in twee afleveringen vertoond.

Natuurlijk was er veel drama bij betrokken. Sommige fans dachten zelfs dat dit moment nooit zou gebeuren.

2 De grote dag

CT deelde een foto van de ceremonie om de tweede aflevering over hun huwelijk te promoten. Ondanks de prachtige foto, geen bijschrift dat de romantiek van het moment laat zien en hoe hij zich die dag voelde. Natuurlijk moeten ze mensen nieuwsgierig maken om naar te kijken, maar een beetje passie is nooit teveel, toch? Het paar is nog steeds getrouwd en ze lijken gelukkig te zijn, wat het belangrijkste is.

1 Zo vader, zo zoon

In een zeldzaam moment deelde CT een foto met zijn vader toen hij nog een kind was. Hij lijkt veel op CJ! "Als vader heb ik een paar grote schoenen te vullen", zei hij in het bijschrift. Het lijkt erop dat hij erg trots is op zijn vader, en hij doet het ook geweldig met zijn kind.

Soms plaatst hij ook foto's van zijn jeugd, en het is geweldig om hem te zien spelen met zijn zus.

Aanbevolen: