15 Schattige foto's van Aaron Paul en zijn familie

Inhoudsopgave:

15 Schattige foto's van Aaron Paul en zijn familie
15 Schattige foto's van Aaron Paul en zijn familie
Anonim

Aaron Paul werd erg beroemd toen hij Jesse Pinkman speelde in de show Breaking Bad. Deze rol leverde hem prijzen op en die serie liep van 2008 tot 2013. Hij kwam terug als Jesse Pinkman in El Camino: A Breaking Bad Movie, een film die vorig jaar op Netflix verscheen.

Sommige van zijn andere rollen zijn onder meer de stem van Todd Chavez in BoJack Horseman (hij was een uitvoerend producent van de show) en Eddie Lane spelen in The Path. In 2012 verloofde hij zich met Lauren Parsekian, nadat hij haar op Coachella had ontmoet. Ze trouwden in 2013 in Californië. Hun bruiloftsthema was 'Parijs carnaval uit de jaren twintig'. Wat schattig!

Het werd nog spannender nadat ze een dochter, Story Annabelle, ter wereld hadden gebracht - dit gebeurde in februari 2018. Dus eerst keken fans graag alleen naar foto's van Aaron Paul. Daarna waren ze dolblij toen ze hem samen met zijn vrouw op de foto zagen staan, aangezien ze een prachtig stel vormen. Nu kijken mensen er naar uit om de hele familie bij elkaar te zien! Geniet van deze 15 schattige foto's, die pronken met dit schattige gezin.

15 Aaron Paul knoopte de knoop met Lauren Parsekian in 2013

aaron paul bruiloft
aaron paul bruiloft

Zoals gezegd trouwde Aaron Paul met Lauren Parsekian. De bruiloft vond plaats op 26 mei 2013 in Malibu, Californië. Het thema (een mix van Parijs, een carnaval en de jaren '20) was indrukwekkend genoeg, maar ze deden ook een beroep op Foster the People en John Mayer om op te treden op dit mooie evenement.

14 Dit stel is prachtig

aaron lauren paul
aaron lauren paul

Vanaf hun eerste dagen als koppel tot hun huwelijk met rode lopers en posts op sociale media, zijn deze twee altijd in elkaars gezelschap. Op elke foto, wat ze ook doen, ze zien er prachtig uit. Kijk ze maar eens!

13 Ze hebben het naar hun zin

aaron lauren
aaron lauren

Ze lijken het ook altijd leuk met elkaar te hebben. Natuurlijk ziet het publiek niet zoveel als het gaat om het persoonlijke leven van Aaron en Lauren. Toch maken hun foto's duidelijk dat ze verliefd zijn en genieten van tijd samen doorbrengen, wat gewoon zo geweldig is.

12 Dit stel reist

aaron en lauren in de sneeuw
aaron en lauren in de sneeuw

Een ding dat ze meer dan eens samen hebben zien doen, is reizen. Er zijn koude en sneeuwvakanties geweest en zonnige en zomerse reizen. Elk avontuur maakt de wereld nog meer verliefd op dit beroemde en leuke duo. Echt… zijn ze niet gewoon de schattigste?

11 Ze steunen elkaar

aaron paul 40e verjaardag
aaron paul 40e verjaardag

In de schijnwerpers staan is geen gemakkelijke taak, en het leven is niet altijd zonneschijn, maar deze twee vertrouwen op elkaar en ondersteunen elkaar. Ze prijzen en complimenteren elkaar op sociale media. Die berichten laten zien dat ze hier samen in zitten en elkaars rug hebben, wat er ook gebeurt.

10 En zelfs 'nep geadopteerd' Millie Bobby Brown een keer

aaron lauren paul en millie bobby brown
aaron lauren paul en millie bobby brown

Over sociale media gesproken… een echt opmerkelijk moment kwam toen deze twee poseerden met Millie Bobby Brown, ster van de Netflix-serie Stranger Things. Ze waren allemaal fans van elkaar, ze ontmoetten elkaar en toen besloten ze te doen alsof ze gingen samenwonen en een familie-eenheid werden!

9 Toen kwam het verhaal Annabelle Paul de wereld binnen

aaron paul babykamer
aaron paul babykamer

Tegen het einde van 2017 deelde Aaron Paul het nieuws dat hij en Lauren hun eerste kind samen verwachtten. In februari 2018 werd Story Annabelle Paul geboren.

Kleine bundels van vreugde zijn oh zo opwindend, en fans lijken er dol op te zijn als hun favoriete sterren mini-mesjes maken!

8 Deze kleine dame heeft veel geluk

aaron paul vader
aaron paul vader

Deze baby is nog steeds een baby, dus ze heeft geen idee dat haar vader in een van de meest succesvolle en populaire tv-shows aller tijden was. Ze realiseert zich niet eens dat haar ouders aardige, aantrekkelijke, zorgzame en beroemde mensen zijn… helemaal niet! Nog niet, in ieder geval… maar ze heeft zeker geluk.

7 De familie gaat op avontuur

aaron paul familiewandeling
aaron paul familiewandeling

Het feit dat Aaron en Lauren nu ouders zijn, betekent niet dat de avonturen zijn gestopt. Nu zijn die avonturen een beetje anders dan voorheen, maar ze zijn waarschijnlijk zelfs beter dan voorheen. Het is gebruikelijk om foto's van alle drie in de wereld te zien, die het fantastisch hebben.

6 Ze nemen selfies

lauren verhaal aaron paul
lauren verhaal aaron paul

Een baby betekent ook meer kansen om superleuke selfies te maken, die online kunnen worden gedeeld, in huis kunnen worden getoond of gewoon als aandenken kunnen worden bewaard. En onthoud… foto's van Aaron waren geweldig, foto's van Aaron met Lauren waren nog beter, en foto's met alle drie de leden van deze familie zijn de beste!

5 Ze hangen thuis rond

aaron lauren verhaal
aaron lauren verhaal

Als normale mensen brengen deze drie veel tijd thuis door. Stel je voor dat je een acteur bent, met een veeleisende baan en een herkenbaar gezicht; het is absoluut logisch dat thuis chillen met deze twee schoonheden een voorkeursactiviteit is. We willen alleen een uitnodiging voor onszelf.

4 En of we Aaron zien met zijn mooie bruid

aaron paul lauren paul
aaron paul lauren paul

Laten we het samenvatten: Aaron Paul is een bekende acteur. Breaking Bad is al een tijdje voorbij, maar Aaron is een nieuwe en opwindende fase van zijn leven ingegaan, die begon toen hij trouwde met deze zeer mooie dame hier. We kunnen geen genoeg krijgen van dit schattige stel.

3 Of in de rol van zijn vader

aaron paul schatje
aaron paul schatje

Kort daarna kreeg hij weer een nieuwe rol: hij werd vader! Ja, dit stel heeft een dochter… een lieve kleine dame! Hoewel sommigen eraan gewend zijn om deze ster op het scherm te zien, is het eigenlijk normaal om hem een autostoeltje te zien dragen of een kinderwagen voort te duwen.

2 Het is duidelijk dat hij van de vrouwen in zijn leven houdt

aaron paul familie
aaron paul familie

Het maakt niet uit waar hij is of wat hij doet, hij maakt zijn genegenheid voor zijn familie bekend, en Lauren beantwoordt de hele tijd de gunst. Op een dag in de toekomst zal Story er ook allemaal bij kunnen zijn. Ze krijgt de kans om haar gedachten te delen over haar schattige en geweldige familie-eenheid!

1 Zelfs meer dan zijn fans van Breaking Bad hielden

comic con aaron paul dochter breaking bad
comic con aaron paul dochter breaking bad

Om de zaken af te ronden, willen we dat fans weten dat deze man nog meer van zijn familie houdt dan fans van zijn tv-show. Vanwege dat tv-programma bestaat deze foto … op deze foto is zijn dochter te zien die haar eigen kleine BrBa-pak draagt op Comic-Con, wat een van de beste dingen ooit is.

Aanbevolen: