10 Details over de training van Dwayne Johnson (en het is intens)

Inhoudsopgave:

10 Details over de training van Dwayne Johnson (en het is intens)
10 Details over de training van Dwayne Johnson (en het is intens)
Anonim

Dwayne Johnson staat bekend om zijn charisma, komische timing, actiefilms en zijn enorme spieren. Johnson heeft inderdaad een van de meest indrukwekkende lichaamsbouw in Hollywood. Johnson pronkt met zijn ongelooflijke lichaam in actiefilms en komedies. Hij kan het eerlijk gezegd allemaal. Natuurlijk kost het jaren van hard werken, geduld en een gezond dieet om Johnsons lichaam te krijgen.

Johnson woont zo'n beetje in de sportschool en zet zich in om dagelijks te trainen. Hij slaat nooit een dag over en maakt van sporten een prioriteit. Johnson traint intensief en laat niets een goede zweetsessie in de weg staan. Het is tijd om Johnson in de sportschool van dichterbij te bekijken.

10 Vroeg in de ochtend hardlopen

Dwayne Johnson In Fate And The Furious
Dwayne Johnson In Fate And The Furious

Sporten is een groot deel van het leven van Dwayne Johnson. Hij wordt inderdaad helder en vroeg wakker voor zijn pre-workout run. Johnson wordt elke ochtend rond 3.30 uur wakker en warmt zich op voor zijn joggen. Johnson merkte op dat hij het leuk vindt om vroeg in de ochtend te beginnen, omdat het de rest van zijn dag brandstof geeft. Zijn brute run begint om 4 uur 's ochtends, terwijl de rest van zijn buren in diepe slaap zijn. Natuurlijk zou Johnson niet anders willen. De run van Johnson is echter nog maar het begin. Na het ontbijt begint de training van Johnson.

9 zes dagen per week

Dwayne Johnson en Carla Gugino in San Andreas
Dwayne Johnson en Carla Gugino in San Andreas

Dwayne Johnson heeft een waanzinnig schema dat hem bezig houdt. Inderdaad, Johnson speelt vaak de hoofdrol in een nieuwe actiekaskraker of de grappigste film van de zomer. Ongeacht zijn drukke schema, Johnson zet sporten altijd op de eerste plaats. Johnson werkt zes dagen per week en mist geen dag.

Natuurlijk hangt zijn training af van het soort film dat hij op dat moment maakt. Het bestaat echter altijd uit cardio, gewichtheffen en een goed dieet. Johnson's indrukwekkende lichaamsbouw vereist veel onderhoud.

8 De training begint

Dwayne Johnson in Jumanji
Dwayne Johnson in Jumanji

Dwayne Johnson begint zijn ochtend met een intensieve cardiotraining en een stevig ontbijt. Na zijn ochtendritueel gaat Johnson naar de sportschool voor een zware training met gewichten of, zoals Johnson het zegt, "Clangin 'and Bangin'." Johnson verdeelt zijn training in zes dagen en isoleert lichaamsdelen, zoals benen, borst en armen. Hij doet elke dag 8 tot 10 oefeningen en rust op de zevende dag. Johnson geeft toe dat hij het heerlijk vindt om in de sportschool te zijn en dat het helpt om met zijn emoties om te gaan.

7 Leg Day

Dwayne Johnson In Fast & Furious
Dwayne Johnson In Fast & Furious

Dwayne Johnson slaat nooit beendag over. Het is inderdaad een veelgemaakte fout die veel mensen maken. Johnson pakt zijn beenoefeningen echter meteen aan. Hij begint dag 1 met een intensieve beentraining. Johnson's beendag omvat legpress, barbell squat, hack squat en meer. Johnson doet verschillende squats om elk deel van zijn onderlichaam te raken. Echter. Johnson is niet bang voor leg day. Inderdaad, Johnson werkt zijn benen een tweede keer in de week. Dag 5 van Johnson's training is zijn tweede beendag.

6 IJzeren Paradijs

Dwayne Johnson In Baywatch Flexing
Dwayne Johnson In Baywatch Flexing

Het is voor veel acteurs moeilijk om tijd te vinden om te trainen. Natuurlijk laat Dwayne Johnson zijn krankzinnige schema of het filmen van een film hem niet in de weg staan. Dag 2 van Johnson's training is gewijd aan zijn rug en bestaat uit gebogen over barbell row, pull-ups en dumbbell shrugs.

Johnson heeft een reizende sportschool genaamd Iron Paradise, die met hem meegaat naar elke filmset. Johnson pakt een 18-wieler met fitnessapparatuur en komt hem overal tegen waar hij filmt. Het is een volledige sportschool met alles wat een sportschoolliefhebber als Johnson nodig heeft.

5 Inspirerend op Instagram

Dwayne Johnson en Zac Efron doen pull-ups in Baywatch
Dwayne Johnson en Zac Efron doen pull-ups in Baywatch

Dwayne Johnson rommelt niet op dag 3 van zijn training. Hij wordt alleen maar intenser naarmate de week vordert. Johnson concentreert zich op zijn schouders voor dag 3 van het raken van de sportschool, inclusief dumbbell shoulder press, reverse machine flyes en militaire pers. Johnson deelt zijn intense schouder- en andere trainingen vaak op Instagram. Inderdaad, Johnson's Instagram bevat inspirerende citaten en foto's van Johnson in de sportschool. Johnson heeft een van de belangrijkste volgers op Instagram. Zijn werkethiek inspireert iedereen die zijn pagina bezoekt.

4 armen en buik

Dwayne Johnson In Hobbs & Shaw
Dwayne Johnson In Hobbs & Shaw

Hollywood zit vol met mooie mensen, die allemaal proberen door te breken in de industrie. Het charisma en de lichaamsbouw van Dwayne Johnson onderscheidden hem echter van de rest. Natuurlijk helpt het dat Johnson een ultramoderne thuisgymnastiek bezit, The Iron Paradise. De sportschool is alles wat Johnson nodig heeft voor dag 4 van zijn training. Voor de vierde dag werkt Johnson aan zijn armen en buikspieren. De armoefeningen van Johnson omvatten bicep-krullen, tricep-pushdowns en hamerkrullen. Johnson eindigt met een zware buikspieroefening met Russische wendingen, hangende beenverhogingen en touwcrunch.

3 De training veranderen

Dwayne Johnson als Hobbs in Fast & Furious
Dwayne Johnson als Hobbs in Fast & Furious

Dwayne Johnson staat bekend om het op zich nemen van fysiek belastende rollen. Daarom traint hij voor elke film anders, maar werkt toch het hele lichaam. Johnson sloot zich op en bereidde zich non-stop voor op zijn rol in Hercules. Hij paste echter zijn dieet en routine aan voor San Andreas. Voor Furious 7 bracht Johnson uren door met trainen voor zijn vechtscène met Jason Statham. Natuurlijk is dag 6 van zijn training, borstdag, cruciaal voor die rollen. Johnson's borsttraining omvat dumbbell chest press, dips en barbell chest press.

2 Het dieet van Dwayne Johnson

Dwayne Johnson In Fast & Furious
Dwayne Johnson In Fast & Furious

Een gezond dieet is essentieel voor elke training. Inderdaad, Dwayne Johnson is de eerste die het belang van een gezond voedingspatroon bespreekt. Johnson woont misschien in de sportschool, maar hij beseft dat zijn dieet net zo belangrijk is. Hij heeft twee hoofdtypen ma altijdplannen, namelijk een vijfdaags plan en een zevendaags plan.

Op een normale dag eet Johnson twee keer biefstuk, twee porties kip, 8 oz zalm, verschillende eiwitten en groenten. Hij consumeert dit alles en meer op één dag. Natuurlijk is hij continu aan het sporten, wat veel energie kost.

1 Epische Cheat-dag

Dwayne Johnson en Zac Efron in Baywatch
Dwayne Johnson en Zac Efron in Baywatch

Dwayne Johnson traint zes dagen op rij extreem hard. Johnson weet echter hoe belangrijk het is om een pauze te nemen. Daarom gebruikt Johnson dag zeven voor rust om te herstellen van de week. Natuurlijk grijpt hij ook de kans aan om een cheatday te houden. De cheat-dag van Johnson is legendarisch. Inderdaad, hij heeft de meest verrukkelijke en heerlijke cheat-ma altijden. Johnson houdt zich nooit in. Johnson's cheat-ma altijden omvatten pannenkoeken met bananenchocolade, vijf pinten ijs, tequila en zes sushi-schotels en een bord koekjes. De meest epische cheat-ma altijd van Johnson bestond echter uit vier pizza's, twaalf pannenkoeken en eenentwintig brownies.

Aanbevolen: