10 Bachelor-deelnemers die zouden worden gesorteerd in Huffelpuf

Inhoudsopgave:

10 Bachelor-deelnemers die zouden worden gesorteerd in Huffelpuf
10 Bachelor-deelnemers die zouden worden gesorteerd in Huffelpuf
Anonim

Gewoon, loyaal, hardwerkend en geduldig; dit zijn de eigenschappen van de beroemde auteur J. K. Rowling geaccrediteerd bij het Hogwart's House Huffelpuf. Bekend als "aardig tegen een fout", volgens het Harry Potter-universum.

GERELATEERD: Bachelor Aluin Caila Quinn wil 'ja zeggen tegen de jurk' in Kleinfeld

Hoewel echte Huffelpufs alleen in de tovenaarswereld worden gevonden, zit de dreuzelwereld er vol mee; zelfs opduiken in onze favoriete reality-tv-programma's. Potterfans verenigt u, want hier zijn enkele van de beste Huffelpufs van de laatste paar seizoenen van The Bachelor !

10 Vanessa Grimaldi

Afbeelding
Afbeelding

Als lerares in het speciaal onderwijs is Vanessa Grimaldi waarschijnlijk een van de meest geduldige en gulle mensen ter wereld. Grimaldi was zeer succesvol tijdens seizoen 21 en kon het hart winnen van Nick Viall, een softwareverkoopmanager in Chicago die alles heeft gedaan als het gaat om The Bachelor-franchise.

De twee gingen helaas uit elkaar na hun verloving in de show. Ondanks dat het een paar jaar geleden is dat ze uit elkaar zijn gegaan, heeft Viall officieel gezegd dat hij gelooft dat ze het hadden kunnen oplossen.

9 Jessica Carroll

Afbeelding
Afbeelding

Ga verder naar seizoen 22, met Arie Luyendyk Jr., een makelaar in onroerend goed en autocoureur uit Arizona, Jessica Carroll was een van de 30 vrouwen die streed om zijn aandacht. Carroll, een Canadees meisje met een bescheiden begin, zegt dat ze een liefde wil die is gemodelleerd naar ouders.

Helaas heeft de televisiepresentator het afgelopen week niet gehaald, maar dat weerhield haar er niet van een opwindend en veelbewogen leven te leiden. Nu is ze een fitness- en vertrouwenscoach, volgens haar sociale media.

8 D'Nysha "Nysha" Norris

Afbeelding
Afbeelding

D'Nysha Norris heeft niet veel geluk gehad met The Bachelor of zijn andere spin-offs. Omdat ze pas week één van de hoofdshow en week twee op Bachelor in Paradise heeft gehaald, is haar zoektocht naar liefde op reality-tv zeker niet de meest succesvolle geweest.

GERELATEERD: 10 beste Boogschutter-deelnemers op de bachelor

Ze heeft haar beste eigenschappen vermeld om eerlijkheid en loyaliteit te zijn, veruit terwijl ze ook beweert dat ze een geweldige luisteraar is. Met haar beroep als verpleegster, zijn deze eigenschappen niet moeilijk te geloven.

7 Tahzjuan Hawkins

Afbeelding
Afbeelding

Seizoen 23 was de beurt aan Colton Underwood in de schijnwerpers. De 26-jarige maakte destijds een behoorlijk moeilijke tijd door tijdens de show, wat er uiteindelijk toe leidde dat hij over het hek sprong; een iconisch moment voor de show.

Tahzjuan Hawkins was helaas een van de eerste vrouwen die de show verliet, waarbij Cassie Randolph de overwinning wegnam. Ze kreeg wel een tweede kans op Bachelor in Paradise, maar werd in week drie uitgeschakeld.

6 Revian Chang

Afbeelding
Afbeelding

Deze verpleegster uit Texas heeft het waarschijnlijk allemaal gezien en heeft mensen geholpen zich beter te voelen over zichzelf door middel van plastische chirurgie en andere procedures. Revian Chang werd, net als Hawkins, in de eerste week uitgeschakeld voordat hun liefdesreis zelfs maar kon beginnen. In tegenstelling tot Hawkins kwam ze echter niet terug voor de spin-off van de show.

Helaas was ze niet precies wat Underwood in gedachten had. Ieder voor zich (maar hij miste het totaal).

5 Alex Blumberg

Afbeelding
Afbeelding

Iedereen met een zwak voor dieren is in de meeste boeken een goed mens, maar Alex Blumberg belichaamt dat idee meer dan de meeste anderen. Als trotse eigenaar van een bedrijf dat recidiverende honden heeft, heeft Blumberg meer dan 5.000 honden van de slacht gered, volgens haar Bachelor Nation Wiki-pagina.

GERELATEERD: 10 Bachelor-deelnemers die zouden worden gesorteerd in Zwadderich

Ook al werd ze in week twee uitgeschakeld door Underwood, deze meid uit BC werkt nog steeds hard aan haar bedrijf en heeft een dierenbeschermings- en reddingsgroep opgericht.

4 Caelynn Miller-Keyes

Afbeelding
Afbeelding

Caelynn Miller-Keyes bereikte de vierde plaats en werd in week 8 uitgeschakeld, ondanks dat hij een succesvolle verkiezingswinnaar was. Met de naam Miss North Carolina in 2018, moet je je afvragen wat haar in de eerste plaats op de show heeft gebracht.

Met een beetje een irrationele kant is ze "aardig" genoeg om alleen voor een eerste date naar Japan te vliegen. Of je kunt zeggen dat dat leuk is of gewoon gek is subjectief.

3 Maurissa Gunn

Afbeelding
Afbeelding

Zoals velen in deze lijst, kwam Maurissa Gunn niet ver in haar seizoen van The Bachelor. Toen ze naar de show kwam om een avontuur van liefde en mogelijk liefdesverdriet te beginnen, kon ze niet eens beginnen en werd ze uitgeschakeld tijdens de eerste week.

Als coördinator voor patiëntenzorg heeft Gunn een goed hart en wenst ze alleen het beste voor haar patiënten en de mensen in het algemeen, en daarom waren er geen wrede gevoelens toen Peter Weber haar die roos niet gaf.

2 Kylie Ramos

Afbeelding
Afbeelding

Over Weber gesproken, het seizoen kenmerkte zich door de gewilde 28-jarige Delta Airlines-piloot, die gek genoeg meerdere stewardessen naar de show bracht. Kylie Ramos was niet een van die vrouwen, maar ze werd in de eerste week uitgeschakeld, net als stewardess Megan Hops.

Ze was vrij jong toen ze naar het scherm ging, maar is een oude ziel die op zoek was naar liefde nadat ze een vijfjarige relatie met haar middelbare schoolliefde had beëindigd.

1 Jenna Serrano

Afbeelding
Afbeelding

Avontuurlijk, vriendelijk en nuchter. Dit zijn allemaal dingen die Jenna Serrano zichzelf zou omschrijven. Toen ze 22 jaar oud was, maakte Serrano het heel duidelijk dat ze op zoek was naar iemand om oud mee te worden. Hij moest goedhartig en avontuurlijk zijn zoals zij, maar tegelijkertijd moest hij dingen interessant kunnen houden.

Als student verpleegkunde is Serrano misschien beter af om de competitie niet te winnen; ze heeft een paar grote vissen om te bakken als de examentijd eraan komt.

Aanbevolen: