10 Oscar-winnende acteurs die zouden worden gesorteerd in Huffelpuf

Inhoudsopgave:

10 Oscar-winnende acteurs die zouden worden gesorteerd in Huffelpuf
10 Oscar-winnende acteurs die zouden worden gesorteerd in Huffelpuf
Anonim

Het Harry Potter-volume met films liet ons kennismaken met veel nieuwe dingen. Een daarvan is het idee dat mensen kunnen worden ingedeeld in vier huizen, waaronder Huffelpuf. We zijn zo gefascineerd door Huffelpufs dat we zelfs een lijst hebben samengesteld met signalen dat je 100% een Huffelpuf bent. Tegelijkertijd hebben we ook al 15 beroemdheden geïdentificeerd die volledig Huffelpufs zijn, omdat ze hardwerkend, toegewijd, geduldig en loyaal zijn.

Ondertussen hebben we ook besloten dat het tijd was om erachter te komen welke van de Oscar-winnende acteurs in dit huis zouden worden gesorteerd als ze Hogwarts bezoeken.

10 Leonardo DiCaprio

Vandaag de dag is DiCaprio een van de meest betaalbare acteurs in Hollywood en speelt hij in meer veelgeprezen films dan welke andere acteur dan ook. Deze omvatten onder andere What's Eating Gilbert Grape, The Aviator, Blood Diamond, The Wolf Wall Street en Once Upon a Time in Hollywood. Toevallig zijn dit ook de films die hem zijn Oscar-nominaties opleverden. Ondertussen won hij een Oscar voor zijn optreden in The Revenant. Achter de schermen is DiCaprio waarschijnlijk de meest loyale vriend waar iemand om kan vragen. Kijk maar naar zijn langdurige vriendschap met Tobey Maguire. Er is ook zijn relatie met Jonah Hill.

9 Eddie Redmayne

We geloven echt dat Redmayne een Huffelpuf in hart en nieren is. We hebben het over een begaafd acteur die alles aan een rol wijdt. Redmayne kreeg een Oscar-nominatie voor zijn rol in The Danish Girl. Wat nog belangrijker is, hij won een Oscar voor zijn vertolking van Stephen Hawking in The Theory of Everything. Het was een rol waaraan hij alles opdroeg.

"Toen we de film kwamen opnemen, had hij het allemaal voor elkaar", vertelde regisseur James Marsh aan Slant Magazine. "Elk detail, elk moment van een handicap buitengewoon geïnternaliseerd, over de 20-jarige tijdlijn van het verhaal."

8 Ben Affleck

Tot nu toe heeft Affleck twee Oscars ontvangen. De eerste was voor het Good Will Hunting-script dat hij samen met zijn oude vriend Matt Damon schreef. Ondertussen ontving hij ook een Oscar voor Argo's beste foto-overwinning, een film die hij produceerde, regisseerde en waarin hij speelde. Nu heeft Affleck misschien niet het meest opvallende karakter. Hij stal tenslotte een prop uit de Justice League-set. Dat gezegd hebbende, kan niemand ontkennen hoe hard hij werkt en hoe toegewijd hij kan zijn aan zijn gezin en werk. Voor ons maakt dat hem nog steeds een Huffelpuf.

7 Tom Hanks

Hanks is een doorgewinterde acteur die meerdere keren is genomineerd voor een Oscar. Zelfs vandaag de dag is hij waarschijnlijk het best bekend voor zijn optreden in de film Forrest Gump, waarmee hij in 1995 zijn tweede Oscar won, nadat hij het jaar daarvoor ook voor Philadelphia had gewonnen. Gedurende zijn hele carrière heeft Hanks voortdurend samengewerkt met de gewaardeerde regisseur Steven Spielberg. Ze zijn in de loop der jaren zulke goede vrienden geworden, zo erg zelfs dat Hanks fungeert als acteercoach in sommige filmsets van Spielberg, volgens Indie Wire. Blijkbaar doet Hanks het werk zelfs gratis.

6 Tommy Lee Jones

In Hollywood is Jones een van de weinigen die een legendarische status heeft verworven. Hij is genomineerd voor een Oscar voor zijn optredens in films als JFK, In the Valley of Elah en Lincoln. Ondertussen scoorde hij een Oscar voor zijn werk in The Fugitive. De toewijding van Jones aan zijn werk is altijd duidelijk geweest. In The Fugitive is een van de beroemdste regels van Jones: "I don't care." Volgens The Globe & Mail had Jones de regel zelf dagenlang voor zijn familie ingestudeerd. Interessanter was dat het Jones was die ook met de regel op de proppen kwam.

5 Forest Whitaker

Het is gemakkelijk om te zien dat Whitaker een ongelooflijk talent is. Hij won een Oscar voor zijn rol in de film The Last King of Scotland uit 2006. Voor zijn Oscar-winnende rol zei regisseur Kevin Macdonald dat Whitaker zich verdiepte in het personage. "Hij komt uit de methodische stijl van acteren… die draait om emotie en niet veel nadenken", vertelde Macdonald aan Moviehole."Hij bleef in karakter."

Enkele jaren later speelde Whitaker ook Saw Gerrera in de Star Wars-franchise en Zuri in Black Panther. En we zijn er vrij zeker van dat hij deze projecten ook met veel toewijding benaderde.

4 Jeff Bridges

Bridges is een ervaren acteur die meerdere keren is genomineerd voor een Oscar. Ondertussen won hij een Oscar voor zijn werk aan de film Crazy Heart uit 2009. Bridges is ook een vrij loyale vriend, wat een deel van de reden is dat hij ermee instemde om aan deze film te werken. In feite had hij het al afgewezen totdat hij hoorde dat zijn vriend, T Bone Burnett, ook was gevraagd om eraan te werken. Tijdens een gesprek met AZ Central legde Bridges uit: "T Bone en ik gaan terug, jeetje, meer dan 30 jaar."

3 Cuba Gooding, Jr

Gooding won een Oscar na zijn optreden in de hitfilm Jerry Maguire naast Tom Cruise. En als je regisseur Cameron Crowe vraagt, was er geen andere acteur die beter geschikt was voor die rol, vooral omdat Gooding rond die tijd erg gretig was."Niemand had de pure bedwelmende uitbundigheid van Cuba", vertelde Crowe aan Deadline. "Hij stormde de eerste lezing tegemoet, als iets dat uit de lucht kwam vallen." Later voegde hij eraan toe: "Hij speelde in feite Tidwell vanaf het eerste moment bij die eerste read-through, tot en met de Oscars." Ondertussen is de acteur de afgelopen jaren verwikkeld in beschuldigingen van seksueel wangedrag.

2 Anthony Hopkins

Dit Hollywood-icoon heeft gedurende zijn lange carrière verschillende Oscar-nominaties ontvangen. Wat nog belangrijker is, Hopkins won een Oscar voor zijn vertolking van seriemoordenaar Hannibal Lecter in The Silence of the Lambs. Van wat we begrijpen, had de ervaren acteur het deel al onder de knie voordat de camera's begonnen te rollen. "We hebben een week voordat we begonnen met filmen een voorlezing gehad in de bestuurskamer van Orion", vertelde de regisseur van de film, Jonathan Demme, aan Deadline. 'Er was elektriciteit in die kamer, afkomstig van wat Hopkins aan het doen was. Hij had Lecter gevonden…”

1 Sidney Poitier

Poitier is een echte filmlegende. Hij ontving een Oscar-nominatie voor The Defiant Ones en won Beste Acteur voor Lilies of the Field. Poitier werd ook geprezen voor zijn uitvoeringen in To Sir, with Love, In the Heat of the Night en meer. Afgezien hiervan staat Poitier in de industrie ook bekend als een moreel oprecht persoon. Hij weigerde ook racistisch stereotiep te zijn. Terwijl hij sprak over de zwarte acteurs die voor hem kwamen, zei Poitier tegen L. A. Times: "Ik denk graag dat ik een kiezelsteen of twee heb omgedraaid voor degenen die achter me zijn gekomen."

Aanbevolen: