Big Brother: 10 huisgasten die in Huffelpuf zouden worden gesorteerd

Inhoudsopgave:

Big Brother: 10 huisgasten die in Huffelpuf zouden worden gesorteerd
Big Brother: 10 huisgasten die in Huffelpuf zouden worden gesorteerd
Anonim

Big Brother en Harry Potter zijn twee fenomenen uit de popcultuur met specifieke en toegewijde fans. Big Brother, wiens 22e seizoen binnenkort nadert, heeft in de loop van zijn tijd veel unieke mensen gezien.

Huffelpufs worden vaak vergeten en zijn niet erg populair. Het zijn vaak de sidekicks of de outsiders. Huffelpufs zijn bescheiden over hun prestaties en zijn niet erg competitief, maar zijn ook underdogs en echt coole mensen. Deze 10 Big Brother-huisgasten zouden zeker in dit geweldige huis worden gesorteerd!

10 Sam Bledsoe

Vriendelijk, loyaal. eerlijke, geduldige en eerlijke gameplay zijn de eigenschappen van een Huffelpuf en Sam Bledsoe stra alt al die eigenschappen uit. In seizoen 20 werd Sam 5e. Ze bleef loyaal en geduldig aan Tyler Crispen, die echt loyaal was aan zijn Level Six-alliantie.

Sam was lief en wilde dat iedereen een eerlijke kans kreeg. Een ander element van Huffelpuf heeft betrekking op de aarde en Sam is een lasser en heeft meer dan eens in het vuil gewerkt. Huffelpufs worden niet gehaat, maar worden vaak vergeten en vaak voelde Sam zich een buitenstaander in huis.

9 Donny Thompson

grote broer harry potter huffelpuf donny
grote broer harry potter huffelpuf donny

Het hebben van een sterke morele code, een gevoel van goed en kwaad en het accepteren van iedereen is wat Donny in Huffelpuf plaatst. Hij was ook een outcast en de underdog van seizoen 16. Veel mensen dachten dat hij loog over wat hij deed voor de kost.

Thompson werd 8e en won de titel van America's Favorite Houseguest. Donny kreeg de meeste stemmen ooit voor AFH, wat laat zien hoeveel hij geliefd en ondergewaardeerd was door de huisgasten. Hij was een schoolbewaker, dus hij was altijd in harmonie met de aarde.

8 Kaitlyn Herman

Als iemand ongelooflijk in harmonie is met de aarde en de elementen, dan is het Kaitlyn. Ze kwam het huis binnen met een zen-persoonlijkheid en chakra's. We kunnen ons alleen maar voorstellen dat ze zou uitblinken in Kruidenkunde als ze op Zweinstein was.

Kaitlyn bleef in seizoen 20 trouw aan haar FOUTTE-alliantie, zelfs toen ze week na week afbrokkelden. Herman werd 13e, zelfs nadat ze een extra kans kreeg dankzij de power-app van Sam Bledsoe, maar de puzzel niet kon voltooien.

7 Angela "Rockstar" Lantry

Lijkt ze niet op professor Trelawney op deze foto? "Rockstar" ging helemaal over vrede, liefde en goede vibes. Ze bleef ook trouw aan de FOUTTE-alliantie. "Rockstar" was echt geen bedreiging in het spel, omdat ik in seizoen 20 nog nooit een competitie had gewonnen.

Ze werd echter wel 10e, nadat de andere kant van het huis elke week de huisuitzettingen domineerde. Net als Kaitlyn zou Lantry waarschijnlijk uitblinken in kruidenkunde en waarschijnlijk waarzeggerij. Ze houdt van de aarde en houdt van de hippie-levensstijl.

6 Scottie S alton

grote broer harry potter huffelpuf scottie
grote broer harry potter huffelpuf scottie

Scottie was het grootste deel van seizoen 20 een outcast. Nadat zijn partner-in-crime, Steve Arianta, in week 1 werd uitgezet, voelde Scottie zich het grootste deel van de wedstrijd alleen. Hij werkte echter wel samen met de FOUTTE-alliantie en was loyaal aan alliantielid Swaggy C, zelfs met zijn overhemden aan, ook al had de alliantie hem naar buiten gericht.

Scottie heeft hard gewerkt om zichzelf in het spel te houden. Hij won zelfs zijn weg terug naar huis in de Battle Back-competitie. Uiteindelijk werd hij 8e.

5 Christie Murphy

Christie stond bekend om haar manifestaties van het universum en haar ongebreidelde emoties in seizoen 21. Ze schreeuwt Huffelpufhuis, waarschijnlijk het meest uitblinkend in Waarzeggerij, en zorgt voor magische wezens.

Christie bleef loyaal aan Tommy Bracco, die ze buiten het spel kende, tot aan haar uitzetting. Murphy is eigenaar van een boetiekwinkel, waar ze kristallen en andere soortgelijke dingen verkoopt.

4 Jordan Lloyd

Hoewel Jordan Lloyd een van de meer populaire Big Brother-deelnemers is, zou ze zeker een Huffelpuf zijn vanwege haar loyaliteit aan haar nu-echtgenoot, Jeff Schroeder. Ze was de winnaar van seizoen 11 en werd 4e in seizoen 13. Lloyd zou ook in Griffoendor kunnen zijn, maar Huffelpuf lijkt bij haar rustigere houding te passen.

Ze werkte hard om ver in het spel te komen, was geduldig en loyaal. De meeste huisgasten mochten haar en was een van de underdogs in haar beide seizoenen. Jordan bleef trouw aan de alliantie van de veteranen in seizoen 13, ook al hadden ze grote doelen op hun rug.

3 Kevin Schlehuber

grote broer harry potter huffelpuf kevin
grote broer harry potter huffelpuf kevin

Kevin was geliefd en gerespecteerd door de meeste houseguests gedurende de eerste helft van seizoen 19, en werd zelfs in de top drie geplaatst voor America's Favorite Houseguest. Hij was een zwakke concurrent, maar werd naar de laatste vier gebracht door trouw te blijven aan Paul Abrahamian.

Schlehuber was absoluut een buitenstaander in het spel. Kevin bleef trouw aan teamgenoot Jason Dent, tot zijn uitzetting. Als thuisblijfvader waardeerde hij hard werken en toewijding.

2 Raven W alton

grote broer harry potter huffelpuf raaf
grote broer harry potter huffelpuf raaf

Raven, hoewel haar naam overeenkomt met het huis van Ravenklauw, past goed bij Huffelpuf. Ze bleef trouw aan haar show met Matthew Clines en haar "alliantie" met Paul Abrahamian in seizoen 19.

W alton was erg toegewijd aan haar leugens over haar talrijke verwondingen, ziektes en ervaringen die ze nooit had gehad, waardoor huisgasten en fans haar uit het spel wilden hebben. Uiteindelijk was ze een floater, ze won slechts één wedstrijd en eindigde op de 6e plaats.

1 Steve Moses

grote broer harry potter huffelpuf steve
grote broer harry potter huffelpuf steve

Steve Moses, een van de meest onderschatte winnaars in de geschiedenis van Big Brother, was een buitenbeentje bij de andere huisgasten. Een deel van zijn strategie was om mensen te volgen of loyaal aan hen te blijven, om langer in het spel te blijven.

In seizoen 17 was Steve hard aan het werk en had hij dat seizoen de meeste wedstrijden van de mannen gewonnen. Moses was het stille, nerdy type waar niet veel mensen aandacht aan besteedden, maar dat zou hij wel moeten doen omdat hij slim was en wist wat hij deed.

Aanbevolen: