10 90 dagen verloofde castleden die in Huffelpuf zouden worden gesorteerd

Inhoudsopgave:

10 90 dagen verloofde castleden die in Huffelpuf zouden worden gesorteerd
10 90 dagen verloofde castleden die in Huffelpuf zouden worden gesorteerd
Anonim

TLC's hitshow 90 Day Fiance is een guilty pleasure waar miljoenen mensen over de hele wereld van genieten. Het uitgangspunt van de show is dat niet-Amerikanen met een K-1-visum naar de Verenigde Staten reizen in de hoop met hun online liefdesinteresse te trouwen. Soms worden de relaties gemotiveerd door liefde, andere keren door de belofte van een beter leven en een groene kaart.

De cast van 90 dagen verloofde is divers en we vragen ons af welke van de castleden in Huffelpuf zouden zijn gesorteerd als ze studenten op Hogwarts waren. Huffelpuf is een van de vier huizen in de Harry Potter-serie van auteur JK Rowling. Huffelpuf hecht onder meer waarde aan geduld en loyaliteit en staat bekend om zijn sterke morele code.

Als je een fan bent van zowel 90 Day Fiancé als Harry Potter, dan hebben we je gedekt.

10 Elizabeth Potthast Castravet lijkt het moeilijk te hebben om voor zichzelf op te komen

Elizabeth Potthast had 90 Day Fiancé-fans bezorgd dat haar man Andrei haar manipuleerde en controleerde. De moeder van één leek verlegen en had moeite om voor zichzelf op te komen. Vanuit het oogpunt van de kijker had Elizabeth niet veel te zeggen over wat dan ook. Verrassend genoeg is het paar nog steeds samen en lijkt het goed te gaan ondanks de beschuldigingen van misbruik die hen omringen.

Huffelpuf's zijn loyaal aan een fout en vermijden conflicten. Elizabeth zou hoogstwaarschijnlijk in Huffelpuf zijn ingedeeld als ze naar Zweinstein was gegaan.

9 Russ Mayfield heeft offers gebracht om zijn vrouw te helpen een modellencarrière na te streven

Huffelpuf's staan erom bekend toewijding en geduld te waarderen. En dat is Russ Mayfield gepersonifieerd.

Russ Mayfield is een favoriet bij de fans onder de cast van 90 dagen verloofde. Zijn steun aan de ambities van zijn vrouw en zijn opofferingen om ervoor te zorgen dat ze ze nastreeft, hebben hem een plaats in de harten van kijkers over de hele wereld opgeleverd. Russ is loyaal en betrouwbaar en 90 dagen verloofde kijkers waren van mening dat zijn vrouw Paola hem manipuleerde en aan zijn touwtjes trok als een poppenspeler.

8 Nicole Nafziger is verblind door liefde

Nicole Nafziger draagt een bloementop
Nicole Nafziger draagt een bloementop

Huffelpufs staan erom bekend hun eigen behoeften te verwaarlozen om anderen te helpen, wat niet altijd een goede zaak is. Een Huffelpuf zou gemakkelijk gemanipuleerd kunnen worden en dat lijkt het geval te zijn met Nicole en haar verloofde Azan.

90 Dag Nicole Nafziger van verloofde lijkt een oogje dicht te knijpen voor elke rode vlag in haar relatie met Azan. Haar familie en zelfs haar castgenoten hebben Nicole gewaarschuwd voor Azan, maar als het op hem aankomt, zal Nicole bijna alles doen.

7 Paul Staehle was geduldig en vastbesloten om Karine naar de Verenigde Staten te verhuizen

Paul Staehle draagt kastanjebruin
Paul Staehle draagt kastanjebruin

Paul Staehle heeft de kijkers enkele van de meest ongemakkelijke momenten bezorgd op 90 Day Fiancé, maar hij heeft ook wat broodnodige komische verlichting aan de show toegevoegd.

Paul is niet langer de naïeve en onhandige man waarmee we voor het eerst kennismaakten op 90 Day Fiancé, hij is aanzienlijk veranderd, hoewel één ding hetzelfde blijft … zijn geduld. Ondanks dat hij geplaagd werd door een taalbarrière, deed Paul er alles aan om Karine terug te brengen naar de Verenigde Staten, zodat ze samen konden zijn.

6 Ashley Smith is loyaal aan een fout

90 Day Verloofde kijkers keken toe hoe Ashley erachter kwam dat Jay ontrouw was en zich inleven in de realityster. Een tijdje leek het erop dat hun tumultueuze huwelijk voorbij was en dat Jay mogelijk terug zou reizen naar Jamaica.

Ondanks de dreigementen om hun 8 maanden durende huwelijk te beëindigen, weerhield Ashley's loyaliteit aan Jay haar ervan haar dreigement in te willigen. Het paar werd gemeld voor een tijdje gescheiden, maar volgens E! En recente Instagram-berichten van Ashley, het duo is nog steeds samen. Ze zou precies in Huffelpuf passen.

5 Asueulu is aardig en makkelijk in de omgang

Asueulu en Kalani glimlachen voor de camera
Asueulu en Kalani glimlachen voor de camera

90 Day Asueulu van verloofde zou zijn gesorteerd in Huffelpuf-huis als hij een student op Hogwarts was geweest. Ondanks dat hij de laatste tijd vrij vaak zijn voet in zijn mond steekt, is de realityster een aardige, gemakkelijke kerel.

Asueulu heeft bijna iets kinderlijks over zich. Zijn co-afhankelijkheid heeft veel mensen roepen hem uit, maar en het is welverdiend. Hij komt soms onwillig over om te leren en kan niet goed tegen kritiek.

4 Anna Campisi is niet bang voor hard werken

Anna Campisi draagt geel
Anna Campisi draagt geel

De moeder van drie kinderen is een harde werker, Anna Campisi is een imker, en zoals de meesten van jullie weten, zijn Huffelpufs niet bang om te zwoegen. Volgens Omaha heeft Anna drie jaar geleden Beauty and the Bees Honey opgericht. Ze onderhoudt haar 15 kasten in Bellevue en Murray, Nebraska. Ze begon lokale honing te verkopen en biedt nu lotion, zeep, snoep, sieraden en meer aan.

Naast hard werken, is Anna niet alleen aardig en loyaal, maar ook zachtaardig.

3 Het geduld van Syngin Colchester was vanzelfsprekend

Syngin Colchester draagt zwart
Syngin Colchester draagt zwart

Huffelpuf's staan erom bekend soms te aardig te zijn en niet voor zichzelf op te komen. En er komt één naam in me op… Syngin Colchester.

Syngin reisde van Zuid-Afrika naar de Verenigde Staten om een leven als Tanya te beginnen. Tania had hem echter alleen gelaten in het huis van haar moeder terwijl ze 30 dagen naar Costa Rica reisde. Syngin kwam niet altijd voor zichzelf op en het leek erop dat Tanya misbruik van hem maakte, wat veel 90 Day Fiancé-fans boos maakte.

2 Julianna Custodio is extreem naïef

Juliana Custodio is even gracieus als mooi, ondanks de scepsis van veel mensen over haar ware motivatie om met een veel oudere man te trouwen. Juliana is bijna kinderlijk en een beetje naïef.

Zoals gemeld door Soap Dirt, denken critici "dat Juliana Michael alleen maar gebruikt voor zijn geld of om een groene kaart te krijgen, terwijl anderen aannemen dat hij haar beta alt om bij hem te zijn." Integendeel, als je hun reis op 90 Day Fiancé religieus hebt gevolgd, zul je merken dat Juliana loyaal is aan Michael en zijn kinderen.

1 De onwrikbare loyaliteit van Danny Frishmuth aan Amy is bewonderenswaardig

Danny Frishmuth van 90 Day Fiance is een favoriet bij fans vanwege zijn vastberadenheid om te vechten voor wat juist is en zijn niet aflatende loyaliteit aan zijn vrouw Amy.

Volgens Screenrant was Danny's vader tegen zijn huwelijk met Amy vanwege haar ras, maar Danny vocht voor zijn vrouw en liet niemand tussen hen komen. Het paar stapte in het huwelijksbootje en heeft samen twee schattige kinderen. Als dat Huffelpuf niet schreeuwt, weten we het ook niet meer.

Aanbevolen: