10 keer supermodel Gisele Bündchen zorgde ervoor dat we yoga wilden proberen

Inhoudsopgave:

10 keer supermodel Gisele Bündchen zorgde ervoor dat we yoga wilden proberen
10 keer supermodel Gisele Bündchen zorgde ervoor dat we yoga wilden proberen
Anonim

Gisele Bündchen beoefent al bijna twee decennia yoga en ze ontdekte het terwijl ze worstelde met angstaanvallen die ze had toen ze in de twintig was. Het veranderde haar levensstijl en nu gebruikt het model haar Instagram om enkele foto's te delen van haar die geweldige yogahoudingen doet. Het is inspirerend om haar het overal te zien doen: op het strand, thuis, met haar dochter, en de lijst gaat maar door.

Het bekijken van die foto's geeft ons het gevoel een yogamat te pakken en het uit te proberen. Hier zijn enkele van haar meest inspirerende yogaposts tot nu toe.

10 Ze combineert het met mode

Afbeelding
Afbeelding

Gisele Bündchen is een van de meest prominente modellen aller tijden, en ze heeft een aantal uitstekende fotoshoots in haar portfolio. Het is geen verrassing dat ze af en toe wat yogahoudingen aan haar werk toevoegt en het er fashionable uit laat zien.

De Braziliaanse schoonheid lijkt bijzonder trots te zijn op de foto hierboven, waar ze omringd is door vuur sinds ze het koos als een van de eerste foto's met een yogapositie die ze op Instagram plaatste. En ze laat het er zo makkelijk uitzien!

9 Ze doet ook klassieke poses

We hebben allemaal talloze foto's gezien met mensen die ondersteboven een yogahouding doen op het strand. Gisele Bündchen is niet anders, en zij heeft er een. Ze houdt van yoga in de buurt van de natuur, en het strand is een van haar favoriete plekken om dat te doen. Tenminste, te oordelen naar wat we zien op haar Instagram-account.

Er zijn veel voordelen aan het doen van die pose, omdat het kracht geeft aan de kern en schouders. Het zal mensen ook helpen zich stabieler te voelen.

8 Zo moeder, zo dochter

Vivian lijkt in alles in de voetsporen van haar moeder te treden. Het 7-jarige meisje doet vaak yoga met haar moeder, en ze doet het goed! Een paar maanden geleden plaatste het model twee foto's van hen die yoga deden op verschillende momenten in hun leven: in de eerste was Vivian nog maar een peuter en de tweede tegenwoordig.

Vivian is niet alleen een kopie van haar beroemde moeder als het om haar uiterlijk gaat. Ze delen ook een liefde voor yoga.

7 Opladen

Gisele Bündchen gelooft dat de natuur de kracht heeft om ons de energie te geven die we missen tijdens de drukke routine. En het lijkt erop dat ze altijd een toevluchtsoord vindt in de buurt van het water, het maakt niet uit of het de zee of een waterval is. Een tijdje geleden plaatste het model een foto in Costa Rica, waar ze een vakantiehuis heeft en een yoga-pose heeft tijdens een zonsondergang.

Het is een van die foto's waardoor we yoga willen proberen.

6 Mediteren

Mediteren is een van de belangrijkste yogapraktijken en het hielp Gisele Bündchen haar angstaanvallen onder controle te krijgen toen ze in de twintig was. Daarna werd meditatie onderdeel van haar dagelijkse routine en leek het haar goed te doen. Het model vertelt er vaak over op haar sociale media en in interviews.

Ze plaatste deze foto een paar maanden geleden in een waterval en vroeg mensen om samen te mediteren en goede vibes naar de aarde te sturen.

5 Flexibiliteit

Natuurlijk omvat yoga ook enkele "geavanceerde" houdingen die voor de meeste mensen moeilijk lijken. Omdat Gisele Bündchen het bijna twee decennia beoefende, kan ze die poses vastspijkeren en het er gemakkelijk uit laten zien. Het supermodel herinnerde zich dat alles in het leven discipline nodig heeft. "Zonder discipline zullen je dromen alleen maar in je hoofd blijven", schreef ze. Het advies kan voor veel dingen in het leven nuttig zijn, en dat geldt ook voor het beoefenen van yoga.

4 Het draait allemaal om balans

Yoga gaat over kracht en balans, en Gisele Bündchen nagelt het. Hoewel het een terloops beeld is, zou het gemakkelijk te zien zijn in een reclamecampagne van een yogacentrum. De Virabhadrasana, of Warrior-positie, strekt de hele voorkant van het lichaam uit terwijl de benen worden versterkt. Het beste is dat het niet zo'n uitdagende pose is, en het is zelfs voor beginners gemakkelijk.

3 Yoga met een vriend

Gisele Bündchen plaatst vaak solo-foto's van yoga of deelt haar mat met Vivian. Maar soms neemt ze ook een vriendin mee, zoals op de afbeelding hierboven. Ze ondertitelde het en zei: "Plezier in de zon!" en zorgt ervoor dat we van de zomer willen genieten door wat yoga te doen. Nogmaals, het is een ander beeld dat de kracht van het lichaam en een goede balans vereist. Het is niet zo eenvoudig als het lijkt.

2 Vivian is er dol op

Het is onmogelijk om de foto's van Vivian die yoga doet op Gisele Bündchen Instagram te negeren. En de modellen lijken het onmogelijk te vinden om het niet te delen, en ze is de trotse moeder van een yogaliefhebber. Zoals we op deze foto kunnen zien, probeert Vivian de bewegingen van haar moeder te kopiëren sinds ze een peuter was. En ze deed het heel goed!

Het is nooit te vroeg om met yoga te beginnen, en de beoefening helpt zowel kinderen als volwassenen.

1 Dankbaar zijn

Gisele Bündchen gelooft in dankbaarheid en het lijkt erop dat dit gevoel voor haar verband houdt met yoga. Deze foto van het model in Sedona die een variatie van de Warrior-pose doet, terwijl ze haar dankbaarheid voor het moment uitdrukt, is daar een goed voorbeeld van.

Yoga is meer dan poses en het rechttrekken van het lichaam, het is gebaseerd op positief denken en Bündchen volgt elke stap.

Aanbevolen: