James Marsden's personage in 'Dead To Me' van Netflix zorgde ervoor dat Christina Applegate op de huid kroop

Inhoudsopgave:

James Marsden's personage in 'Dead To Me' van Netflix zorgde ervoor dat Christina Applegate op de huid kroop
James Marsden's personage in 'Dead To Me' van Netflix zorgde ervoor dat Christina Applegate op de huid kroop
Anonim

Netflix's Dead to Me is een achtbaanrit geweest, en het is nog maar 2 seizoenen en in totaal 20 afleveringen. De twee ervaren actrices die de show leiden, Christina Applegate en Linda Cardellini, vormen een krachtig duo op het scherm.

Applegates intense karakter, Jen Harding's vriendschap met de eigenzinnige excentrieke Judy Hale gespeeld door Cardellini, is het perfecte recept voor de duistere komedie. Ze zijn echter niet de enigen die mensen laten afstemmen.

Het personage van James Marsden in seizoen 1, Steve Wood, zal je herhaaldelijk doen afvragen of je hem leuk moet vinden of niet. Het is moeilijk om te weten waar je dit charmante alfamannetje moet plaatsen, vooral in termen van zijn gecompliceerde relatie met Judy. Het karakter van Marsden in seizoen 2 zal je echter nog meer in verwarring brengen.

De plottwist waar Christina Applegate niet zeker van was

Christina Applegate was eigenlijk niet zo zeker van het lot van het personage van James Marsden in het eerste seizoen van de show. Tijdens de Zoom-sessie van de cast met Entertainment Weekly, geeft ze toe dat ze dacht dat het allemaal maar een grap was. Dankzij haar "impliciete" vertrouwen in de maker van Dead to Me, Liz Feldman, stapte Applegate in en leverde onmiskenbaar een van haar meest opmerkelijke optredens.

Liz Feldman onthulde in dat telefoontje dat ze na seizoen 1 een e-mail van James Marsden ontving met de vraag of zijn personage zich op een of andere manier zou kunnen verlossen in het tweede seizoen van de show (nog steeds proberend om de plot hier niet te verpesten).

Feldman zei dat het gekke idee voor de rol van Marsden in seizoen 2 uiteindelijk naar voren kwam in een van haar reguliere gesprekken met de schrijvers. Toen Marsden het veld eenmaal had ontvangen, zei hij dat hij meteen begon te lachen terwijl hij zich afvroeg of dat wel zou werken.

James Marsden wordt gek van de cast

Linda Cardellini vertelde hoe verbaasd ze was over de terugkeer van James Marsden in het tweede seizoen van Dead to Me. Ze zei dat het een soort "magische transformatie" was, aangezien Marsden niet meer op zijn personage Steve leek, zelfs niet als hij net de rol van de identieke tweelingbroer van het personage, Ben, op zich heeft genomen.

Christina Applegate bekende ook dat haar huid begon te kruipen tijdens haar kusscènes met de acteur als Ben. Volgens haar was het bijna adembenemend om te zien hoe de acteur het personage een heel andere geest gaf. Zowel Jen als zijzelf, Applegate zei dat ze onder de indruk was van hoe Marsden erin slaagde Ben te spelen die griezelig anders was dan Steve en tegelijkertijd bizar bekend was.

Aanbevolen: