RHONY: Dorinda Medley's 10 meest herkenbare Instagram-berichten

Inhoudsopgave:

RHONY: Dorinda Medley's 10 meest herkenbare Instagram-berichten
RHONY: Dorinda Medley's 10 meest herkenbare Instagram-berichten
Anonim

Dorinda Medley is beroemd geworden na de hoofdrol in de Bravo-show The Real Housewives of New York City. Fans van de Real Housewives waarderen het als een castlid een grappige, geestige persoonlijkheid heeft maar ook eerlijk kan zijn, en dat geldt zeker voor Dorinda.

Dorinda is een geweldig castlid op RHONY omdat ze het gewoon "leuk wil maken" zoals ze zegt. Als de dames tijd doorbrengen in Blue Stone Manor, haar huis in de Berkshires, is het altijd gezellig. Dorinda's 908.000 Instagram-volgers vinden het geweldig om alles te zien wat ze plaatst, omdat ze een goede vriendin is waar iedereen zich mee kan identificeren.

10 Trainen met een vriend

Deze post van Dorinda Medley en haar RHONY-co-ster Sonja Morgan die samen aan het trainen zijn, is zo herkenbaar. Soms is het moeilijk om gemotiveerd te raken als je alleen traint en de beslissing om fit te worden met een vriend kan de beste manier zijn om je in het zweet te werken.

Zelfs beroemde Bravo-realitysterren moeten soms op elkaar leunen en het is heel lief om de medesterren samen wat yoga te zien doen.

9 All Scream For Ice Cream

Van alle desserts die er zijn, is het zeker veilig om te zeggen dat ijs een van de meest geliefde is.

Zelfs Dorina houdt van ijs en met deze post bewees ze hoe herkenbaar ze is. Ze vertelde: "Je denkt misschien dat je me kent, maar wat je niet weet, is hoeveel ik al mijn hele leven van ijs houd!"

8 Tijd voor een dutje

Het is zomer en het is tijd om een lekker dutje buiten te doen (met zonnecrème natuurlijk). Zelfs Dorinda heeft die gewoonte gekregen en ze deelde onlangs deze herkenbare post op haar Instagram.

Natuurlijk, niet iedereen die praat over een middagdutje zal in staat zijn om te linken naar hun eigen gezichtsmaskerproduct dat ze verkopen. Maar daarnaast is het een bericht dat iedereen had kunnen delen.

7 80's Girl

Veel mensen sporten de laatste tijd thuis en Dorinda is iemand die haar conditie serieus neemt. RHONY-fans kunnen zich herinneren dat Dorinda een aerobics-achtige training gaf, die de andere dames bijwoonden. Het is haar speciale vorm van fitness en het is geweldig.

Zoveel mensen voelen zich super nostalgisch over de jaren 80 en 90, en het is cool om te zien dat zelfs Dorinda dit ook zo voelt, aangezien ze dol is op deze manier van sporten en zelfs een t-shirt draagt dat zegt dat ze houdt van de jaren 80.

6 Een herkenbare, rommelige kok

Iedereen die zoiets als lasagne kan koken zonder saus op zichzelf (of op het aanrecht) te morsen, vertelt niet echt de waarheid.

Hoewel sommige mensen de keuken graag schoonmaken terwijl ze bezig zijn, omarmen anderen volledig dat de kamer eruit zal zien als een rampgebied wanneer het tijd is om een ma altijd te bereiden. Bij Dorinda draait alles om thuis koken en ze verbergt niet dat ze rommelig kan zijn.

5 Een echte NYC-klassieker

Toeristen die New York City bezoeken, kunnen het niet helpen, maar proberen een hotdog die wordt verkocht door een straatverkoper, en het blijkt dat Dorinda ook van straatvlees houdt.

Sommige mensen gaan naar vijfsterrenrestaurants en bestellen menu-items met ingrediënten die niemand echt kan uitspreken. Anderen zijn open over het houden van hotdogs en ander junkfood. Fans vinden het geweldig dat Dorinda zo echt is.

4 Burger Time

Of iemand nu gelooft in cheatdays of niet, iedereen houdt van een sappige burger en niemand kan het weerstaan om af en toe een beetje te genieten.

Daarom is deze post van Dorinda zo herkenbaar. Ze zei dat dit restaurant geweldige frisdranken en hamburgers heeft, en ook al probeert ze zich aan een gezond dieet te houden, ze kan het niet helpen dat ze soms zoiets heerlijks eet.

3 Sneeuwdag

Het is altijd leuk als een Bravo-ster herkenbaar is en dat is precies wat Dorinda Medley is, vooral met deze Instagram-post. Soms is een gezellige dag thuis gewoon wat er aan dek is, vooral als er wat sneeuw ligt, zoals toen Dorinda deze foto plaatste.

Dorinda ziet eruit als een heel gewoon persoon, draagt comfortabele kleding en kijkt naar haar telefoon, en het is een goede herinnering dat ze, hoewel ze misschien opgedoken raakt voor Bravo-reünieshows en andere evenementen, ervan houdt om gewoon thuis rond te hangen zoals iedereen.

2 Prinses Diana

Dorinda is net als iedereen een fan van popcultuur en leest entertainmentnieuws om te zien wie er in welke film wordt gecast.

Ze vroeg haar volgers wat hun mening was over de casting van Kristen Stewart als prinses Diana in een nieuwe film, en het is cool dat ze een dialoog opende en wilde dat haar volgers meededen.

1 Roos de hele dag

Instagram is een geweldige manier voor mensen om memes te delen en Dorinda plaatste deze super hilarische over roze wijn (ook wel roos genoemd).

Rose is de afgelopen jaren enorm populair geworden, omdat mensen het graag de hele zomer drinken (en sommigen genieten er zelfs van in de koudere maanden). Zelfs Dorinda is een fan, en ze bewees met deze meme dat ze ook een geweldig gevoel voor humor heeft, wat nog een reden is waarom mensen haar graag bekijken op RHONY.

Aanbevolen: