Josh Gad's 10 meest herkenbare tweets

Inhoudsopgave:

Josh Gad's 10 meest herkenbare tweets
Josh Gad's 10 meest herkenbare tweets
Anonim

Josh Gad is een ongelooflijke acteur, zanger en een geweldig mens. Hij staat bekend om zijn werk op Broadway, evenals zijn rol als Olaf in de populaire Disney-film Frozen, samen met het vervolg op Frozen. Josh is niet alleen een getalenteerde acteur, maar ook behoorlijk komisch, en zijn aanwezigheid op sociale media is daar het bewijs van.

Josh gaat constant viraal op Twitter vanwege zijn hilarische tweets en herkenbare inhoud, of hij nu politiek commentaar plaatst of eenvoudige levensupdates, zijn inhoud wordt zeer gewaardeerd door Twitter-gebruikers. Blijf lezen om 10 van Josh Gad's meest herkenbare tweets te zien.

10 Verwachting vs. Realiteit

Josh tweette deze grappige foto met twee verschillende momenten uit de Frozen-films. Een van de foto's toont zijn personage, Olaf, vrolijk lachend, terwijl de andere Olaf laat zien stervend in de armen van Anna, een Frozen-personage gespeeld door Kristen Bell. Deze vergelijking is gemaakt door Josh om zijn verwachtingen voor 2020 en de realiteit van dit ongelooflijk gecompliceerde jaar te laten zien. Hij ondertitelde de positieve foto, "Mijn plannen" en de andere foto, "2020"

9 Gad Girls

Een serie die Josh op zijn Twitter en op Instagram plaatst, is een documentatie van de verschillende klassieke films die hij zijn twee dochters laat zien. Josh gaat meestal naar Twitter om de films te delen die hij heeft besloten om zijn jonge kinderen voor de eerste keer te laten zien, en deelt hun reacties en meningen over de films. Deze tweet is een van de aankondigingen die hij deed en met zijn volgers deelde dat de "Gad-meisjes" werden voorgesteld aan Edward Scissorhands. Veel ouders kunnen zich hierin vinden.

8 Een pauze nemen

Een ding dat fans het meest bewonderen aan Josh Gad, is zijn vermogen om ongelooflijk open en eerlijk te zijn met zijn volgers.

Deze tweet vertegenwoordigt die eigenschap perfect, omdat hij openlijk met zijn Twitter-volgers deelde dat hij een pauze op sociale media nodig had. Deze herkenbare tweet is er een waar iedereen zich mee kan identificeren, omdat het vaak nodig is om pauzes te nemen van het constante gebruik van sociale media.

7 Deze reactie

Josh gebruikt zijn Twitter vaak om zijn mening te geven over actuele gebeurtenissen, films en politiek, maar deze herkenbare tweet is gewoon grappig. Josh heeft de video in deze tweet geretweet, waarin een vogel wordt gedocumenteerd die vliegt terwijl hij ook een haai draagt. Deze video ging viraal en Josh' reactie toen hij hem zag, is wat iedereen waarschijnlijk ook dacht toen hij ernaar keek, waardoor dit commentaar verreweg een van zijn meest amusante is.

6 Overvloedig toiletpapier

Deze tweet van Josh Gad is een grap over het gebrek aan beschikbaar toiletpapier tijdens de huidige pandemie in de V. S. S. Deze grappige tweet toont een foto van Gad in een supermarkt, zittend in een kar vol toiletpapier. Hij ondertitelde de foto en tweette: "fbf naar een tijd waarin toiletpapier overvloedig was", een grap makend van een verder ongelooflijk vreemde situatie. Josh's vermogen om licht uit deze situaties te halen, is een van zijn vele talenten.

5 Het is oké om te huilen

Josh is altijd eerlijk op zijn sociale-mediapagina's, deelt vaak inzicht in zijn leven en geeft zijn volgers dagelijks inspiratie.

Deze tweet is een perfect voorbeeld van zijn vermogen om een breed publiek te bereiken, aangezien deze kwetsbare tweet viraal ging. Josh plaatste deze video van zichzelf op Twitter, waarop hij huilt. In de video vertelt hij hoe normaal het is om te huilen en je overweldigd te voelen. Deze video bood steun aan velen en deelde dat het oké is om emotioneel te zijn.

4 Thuisonderwijs

Deze tweet van Josh is er een waar veel ouders zich mee kunnen identificeren. Nu scholen over de hele wereld sluiten vanwege de huidige pandemie, zijn ouders gedwongen op te treden als leraren, en Josh deelde de strijd daarvan op een komische manier. Hij plaatste deze-g.webp

3 Sociale distantiëring

Josh kreeg veel lof voor zijn rol in Disney's Beauty and the Beast, waarin hij Gastons sidekick Le Fou speelde. Josh speelde het personage ongelooflijk goed en bracht Le Fou tot leven met eindeloze humor en een lichte verliefdheid op Gaston, wat zo grappig duidelijk was. Deze tweet van Josh verwijst naar een moment in de film, om te laten zien hoe je (natuurlijk) geen sociale afstand kunt nemen terwijl hij zijn volgers aan het lachen maakt.

2 TikTok

Er is een TikTok op Twitter geplaatst en Josh heeft het geretweet, wat een eenvoudige en perfecte reactie geeft die iedereen die de video bekijkt, zal delen. De geposte video is van een persoon die een paar toetsen op de piano speelt, waarbij de laatste noot is afgelopen wanneer de camera naar een kat draait, die de volgende noot perfect miauwt. Dit grappige moment werd gewaardeerd door Josh en zijn volgers, aangezien deze tweet van hem viraal ging.

1 Maskers en zuurdesembrood

Josh Gad plaatste op zijn Twitter opmerkingen die de meeste mensen in de wereld van tegenwoordig nooit grappig zouden vinden, maar deze tweet van Josh vat de ervaringen van veel mensen met de pandemie samen. Hij twitterde over het belang van het dragen van maskers en de kunst van het maken van zuurdesembrood, dat het internet volledig heeft overgenomen. Iedereen in quarantaine zal deze grap herkenbaar vinden, en uniek voor de vreemde tijd waarin we leven.

Aanbevolen: