Alles wat Dorinda Medley heeft gedaan sinds haar 'RHONY'-vuren

Inhoudsopgave:

Alles wat Dorinda Medley heeft gedaan sinds haar 'RHONY'-vuren
Alles wat Dorinda Medley heeft gedaan sinds haar 'RHONY'-vuren
Anonim

Als het gaat om de Real Housewives Of New York City, stelt het drama nooit teleur. Nou, dat leek het afgelopen seizoen allemaal te veranderen toen fans niet langer konden afstemmen zonder zich te vervelen, geïrriteerd of boos te zijn door de castwisseling. De serie, die in de race was voor de meest succesvolle franchise, kreeg een grote hit in kijkcijfers in het dertiende seizoen, en veel kijkers geven het netwerk de schuld voor het afvuren van Dorinda Medley. De ster eerst kwam in het zevende seizoen bij de serie en werd meteen een favoriet bij de fans.

Ondanks dat Dorinda Medley een aantal van de beste momenten in de geschiedenis van RHONY opleverde, namen de zaken een donkere wending in haar laatste seizoen, vooral als het ging om haar onophoudelijke aanvallen op mede-huisvrouw Tinsley Mortimer. Nu, twee jaar later, vragen fans zich af wat Dorinda heeft uitgespookt en of ze eerder dan later terug zal keren naar Housewives.

10 Dorinda's aanvallen op Tinsley Mortimer

Tijdens Dorinda's tijd op RHONY had de ster nogal stellaire momenten en oneliners. Ondanks dat het een nieuwe sfeer in de serie bracht, namen de dingen een wending voor Dorinda in seizoen 12, en het zag er niet goed uit voor haar. Medley ging door en tilde haar vete met Tinsley Mortimer naar een hoger niveau, woedend bij het noemen van haar naam.

Op een gegeven moment maakte Dorinda grapjes over Tinsley's reis naar het moederschap en beweerde ze dat ze een kalkoenbaster moest gebruiken om zichzelf te insemineren. Het was op dit moment dat fans zich tegen Dorinda begonnen te keren, en het netwerk moest maatregelen in eigen handen nemen.

9 Haar vertrek uit 'RHONY'

Aangezien haar vete met Tinsley op een historisch hoogtepunt was, begonnen Dorinda's acties steeds twijfelachtiger te worden. Medley haalde ook flink uit naar zowel Ramona Singer als LuAnn De Lesseps, en fans konden het niet langer aan. Hoewel ze zich op de reünie misschien heeft verontschuldigd, was het too little too late.

Bravo en Dorinda stemden er beiden mee in om uit elkaar te gaan, waardoor Dorinda de tijd kreeg om te genezen van wat het ook was dat haar zo boos maakte. Hoewel fans bedroefd waren over het nieuws over haar ontslag, was het een goede beslissing.

8 Veel zelfreflectie

Tijdens haar pauze, zoals Andy Cohen het noemt, van Bravo, wat betekent dat het duidelijk is dat haar vertrek geenszins een permanente beslissing is, onthulde Dorinda dat ze de tijd nam om echt na te denken.

Medley deelde dat ze het ook met het publiek eens is en beweerde dat ze zich in een erg donkere ruimte bevond en behoorlijk boos was. Gelukkig voor Dorinda heeft haar onderbreking van de Housewives haar goed gediend, en ze is op een veel betere weg dan waar ze het laatst was gebleven.

7 Dorinda schreef een boek

In haar allereerste geschreven levensverhaal vermeldt Dorinda Medley alles! De RHONY-alumnus onthulde dat ze tijdens haar vrije tijd van de show een aantal grote dingen in de maak had, en een boek was daar een van. De ster vertelde dat ze haar eigen boek, Make It Nice, had geschreven, dat afgelopen zomer werd uitgebracht.

Het boek volgt Dorinda's levenskronieken en de vele hobbels op de weg waar ze haar hele leven mee te maken heeft gehad. de titel is geïnspireerd op Dorinda's iconische Berkshire-afleveringslijn waarin ze "het leuk maakte", waardoor het de perfecte naam was voor haar eerste boek.

6 Ze houdt van haar spelshows

Terwijl ze niet bezig was met het filmen van de Real Housewives, begon Dorinda Medley iets anders te filmen! De RHONY-ster is lid geworden van de Pyramid-beroemdheidseditie op ABC met gastheer Michael Strahan. Aangezien de serie tientallen jaren geleden een grote hit was, is het geen verrassing dat de terugkeer ervan de belangstelling van het publiek en ook Dorinda wekte. Hoewel fans haar terug willen op onze Bravo-schermen, zal dit voorlopig moeten gebeuren.

5 Ze concentreerde zich op haar gezondheid

Zoals eerder vermeld, kwam Dorinda Medley tijdens haar laatste paar seizoenen bij Real Housewives in een behoorlijk donkere ruimte terecht, zo erg dat fans het niet langer aankonden. Medley, die iets te veel van haar cocktails genoot, besloot haar tijd vrij te maken van het filmen en zich op haar gezondheid te concentreren.

Ze heeft niet alleen haar alcoholgebruik beperkt en natuurlijk hulp gezocht bij haar levenscoach, maar Dorinda is ook wat afgevallen! De ster onthulde dat ze het Nutri-systeem volgde om haar lichaam weer in vorm te krijgen, en jongen heeft het ooit gewerkt.

4 Herinneringen ophalen met oude vrienden

Hoewel ze misschien is losgelaten door Bravo, betekent dat niet dat ze haar voormalige RHONY-castleden niet ziet. Naast lunchen met Leah McSweeney in New York City, ging Dorinda ook om met voormalige huisvrouw, Heather Thomson.

Het duo ging op weg naar een ontbijt in de Berkshires, waar ze allebei eigendommen bezitten, en kwamen er uiteindelijk achter dat ze onbedoeld overeenkwamen."Ik heb de memo niet ontvangen!" zei Dorinda, die er later op wees dat ze dat echt deed, aangezien zij en Heather exact hetzelfde kleurenschema droegen.

3 Dorinda heeft een storm aan het koken

Alsof het schrijven van een boek, focussen op haar gezondheid en het filmen van een reeks tv-specials niet genoeg was, merkte Dorinda ook dat ze een behoorlijke storm aan het koken was op Instagram. De RHONY-ster laat haar kookkunsten zien op haar sociale-mediapagina voor haar 1 miljoen volgers, en hoewel we wisten dat Dorinda kan koken, aangezien ze de gastvrouw is met het meeste, heeft ze haar culinaire vaardigheden naar een hoger niveau getild, en dat kunnen we' niet stoppen met kijken.

2 Blue Stone Manor op AirBnB

Tijdens haar tijd bij de Real Housewives of New York nodigde Dorinda de dames altijd uit in haar Berkshires huis, het Blue Stone Manor genaamd. Dit is waar enkele van de meest iconische momenten plaatsvonden, want er was altijd drama onder het dak van Blue Stone. Nou, Bravo-fans staan in voor een traktatie als Dorinda haar Blue Stone Manor-huis op Airbnb vermeldt.

Dit is niet alleen de perfecte manier om Bravo-kijkers te sussen, maar ach, Dorinda kan gemakkelijk een arm en een been maken met hoeveel mensen het zouden verhuren. Een weekend in Dordina's Berkshires huis iemand? Ja, alsjeblieft!

1 Dorinda keert terug naar 'Housewives'

Net toen je dacht dat we de laatste van Dorinda Medley op Housewives hadden gezien, denk nog eens goed na! De ster zal samen met Vicki Gunvalson het ultieme all-stars-moment organiseren in haar huis in Berkshires. Terwijl The Real Housewives Ultimate Girls Trip in oktober wordt uitgezonden, zal Dorinda het gezicht zijn van de tweede all-stars-aflevering, en hoewel dit niet noodzakelijk een terugkeer naar RHONY betekent, zijn fans extatisch om haar terug te hebben in haar Housewives element.

Aanbevolen: