Neil Patrick Harris & David Burtka's 10 meest herkenbare opvoedingsmomenten op sociale media

Inhoudsopgave:

Neil Patrick Harris & David Burtka's 10 meest herkenbare opvoedingsmomenten op sociale media
Neil Patrick Harris & David Burtka's 10 meest herkenbare opvoedingsmomenten op sociale media
Anonim

Er zijn veel beroemde ouders in Hollywood, en hoewel ze misschien een andere levensstijl hebben dan de meeste mensen, betekent dat niet dat hun leven zo vreemd is als het om hun kinderen gaat. Een van de leukste beroemde families omvat de acteur Neil Patrick Harris, zijn man David Burtka en hun twee schattige kinderen, de tweeling Harper en Gideon.

Hoewel dit gezin duizenden fans online heeft, zijn ze in veel opzichten herkenbaar voor alle ouders met kleine kinderen en gemakkelijk om inspiratie uit te putten. Er zijn tenslotte dingen die alle gelukkige gezinnen op dezelfde manier doen, waar ze ook wonen of hoe rijk en beroemd ze ook zijn.

10 Afstandsonderwijs

Door de COVID-19-pandemie waren veel scholen gesloten en moesten kinderen thuis studeren om het risico op ziekte te minimaliseren. Ouders moesten toen samen met hun kinderen studeren en hen nog meer dan normaal helpen met hun schoolwerk. Maar niet elk kind kon de hele afstandsstudie doen in zo'n stijl als Harper, die haar eigen schoolbank had en tijdens haar studie reisde. Toch kan het voor het vaderduo niet gemakkelijk zijn geweest om hun carrière en het thuisonderwijs te combineren, net als voor alle ouders die er zijn.

9 Ze worden zo snel groot

De tijd vliegt snel, maar een persoon realiseert het zich, nog meer, wanneer ze kinderen hebben en ze sneller zien groeien dan ze voor mogelijk hadden gehouden. Neil Patrick Harris kent het gevoel maar al te goed, zoals deze Instagram-post bewijst. Maar ondanks zijn ongeloof dat zijn kinderen zo snel opgroeiden, is hij ook trots op hen zoals zoveel goede ouders trots zijn op hun kinderen. Zelfs als de kinderen hun ouders soms onbekwaam maken.

8 Eerste schooldag

Een ander groot moment in het leven van elke ouder is wanneer hun kinderen naar school gaan… voor de eerste keer of aan het begin van een nieuw schooljaar. Net als de bovengenoemde verjaardag, doet de eerste schooldag ook de ouders herinneringen ophalen en beseffen dat hun zoete bundels van vreugde nu helemaal volwassen zijn en klaar om de wereld aan te gaan. En net als zoveel ouders is Neil Patrick Harris ook trots op zijn kinderen die deze belangrijke stap hebben gezet.

7 Samen vieren

Niet elk gezin viert Valentijnsdag samen, maar het is veilig om aan te nemen dat veel ouders allerlei soorten feestdagen met hun kinderen vieren. Neil Patrick Harris en David Burtka zijn geen uitzondering.

Ze besloten om Valentijnsdag in stijl te vieren en kozen zelfs passende kleurrijke kleding voor de gelegenheid. Het is dan veilig om aan te nemen dat, net als alle familiefeesten, deze veel tijd en moeite heeft gekost om te laten slagen, maar het resultaat lijkt de moeite waard te zijn geweest.

6 Moeilijk baden

Het juiste bad uittrekken is geen gemakkelijke taak, hoeveel mensen ook het tegenovergestelde denken. In hun enthousiasme kunnen kinderen vaak op de zaken vooruitlopen en van een ogenschijnlijk gewoon bad iets heel anders maken. Het enige wat ze hoeven te doen, tenminste als ze inspiratie willen putten uit Gideon, is te veel zeep in het water doen, en de rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis. En overal een schuim natuurlijk.

5 Samen koken

Het is belangrijk om je kinderen te helpen leren koken - of ze in ieder geval te leren hun ouders in de keuken te helpen waar ze kunnen, afhankelijk van hun leeftijd en vaardigheidsniveau. Het geeft gezinnen niet alleen de mogelijkheid om nog meer tijd samen door te brengen en plezier te hebben, maar het leert de kinderen ook een belangrijke les die van pas zal komen als ze ouder zijn. Het is waar dat Harper en Gideon er niet erg opgewonden uitzien op deze foto, in tegenstelling tot hun vaders, maar het eten ziet eruit alsof het heerlijk kan zijn als het klaar is.

4 Tasty Heaven

Over kinderen en eten gesproken, het is geen geheim dat veel kinderen een zoetekauw zijn. En als de ouders hetzelfde zijn, biedt het de volwassenen de mogelijkheid om veel heerlijke zoete lekkernijen te maken die ze met hun kinderen kunnen delen, elk dieet is verdoemd!

Of ze kunnen gewoon naar een restaurant gaan en daar iets zoets eten als ze geen zin hebben om te koken of geen tijd hebben. Deze ma altijden in een familierestaurant kunnen gemakkelijk een onvergetelijke ervaring worden, zoals blijkt uit deze grappige foto.

3 Iemand anders worden

Er is al een belangrijk feest in dit artikel opgenomen, maar Halloween is nog belangrijker voor kinderen en hun ouders - simpelweg omdat het leuker is voor de kinderen. Ze mogen verkleedpartijen spelen, hun favoriete helden worden, en dat geldt ook voor hun ouders. Er zijn veel potentiële familiekostuums die trotse ouders en hun kinderen kunnen dragen, maar de familie Harris/Burtka ging voor de klassieker die nooit zal teleurstellen - Star Wars-kostuums - en ze zien er geweldig uit samen. Misschien is het de moeite waard om hun voorbeeld in deze te volgen?

2 Rommelig maar gelukkig

De meeste kinderen zijn van nature actief, wat betekent dat ze levendig zijn en graag de wereld om hen heen ontdekken, spelen en gewoon veel plezier hebben. Waar volwassenen inspiratie uit kunnen halen. En zelfs als de speeltijd ervoor zorgt dat de plaats een beetje rommelig is, is het geen ramp. Het kan tenslotte worden schoongemaakt en de kinderen kunnen helpen als ze oud genoeg zijn. Harper en Gideon zien er op deze foto nogal kalm en vredig uit, maar het is gemakkelijk om aan te nemen dat ze soms ook behoorlijk wild kunnen worden als ze spelen.

1 Gezinsvakantie

Ten slotte kunnen gezinsvakanties met kleine kinderen de beste ervaring ooit zijn of een totale nachtmerrie… afhankelijk van het gedrag van de kinderen en de weerstand en tolerantie van hun ouders. Maar als we erop terugkijken, herinneren de meeste gezinnen zich hun vakantie met genegenheid en kunnen ze zich er vele geweldige momenten en gedenkwaardige ervaringen uit herinneren. En ze hoeven niet eens naar Rome te reizen zoals de familie Harris/Burtka deed - een onvergetelijke familievakantie kan bijna overal plaatsvinden, zolang de familie maar samen en gelukkig is!

Aanbevolen: