RHONJ: Melissa Gorga's 10 meest herkenbare Instagram-berichten

Inhoudsopgave:

RHONJ: Melissa Gorga's 10 meest herkenbare Instagram-berichten
RHONJ: Melissa Gorga's 10 meest herkenbare Instagram-berichten
Anonim

Melissa Gorga is een van de meest herkenbare castleden van The Real Housewives of New Jersey. Zij en haar man, Joe, hebben drie kinderen genaamd Antonia, Gino en Joey, en fans vinden het heerlijk om met hun familie bij te praten over de populaire Bravo-franchise.

Hoewel veel realitysterren foto's op sociale media plaatsen die voor de gemiddelde persoon moeilijk te begrijpen zijn, zoals productpromotie of fantastische vakanties, klinkt Melissa regelmatig heel herkenbaar. Van het vieren van de zomer tot het laten zien hoeveel ze van mode houdt, Melissa's IG-account is er een om zeker te volgen.

10 Een goede spijkerbroek

Een goede spijkerbroek is zo belangrijk, en Melissa Gorga promoot het merk GOOD American met deze Instagram-post.

Melissa is zo modieus en op veel van haar Instagram-foto's is te zien dat ze iets casuals maar chics draagt, zoals deze combinatie van tanktop en jeans. Net zoals eindelijk op zoek gaan naar die perfecte legging, is het vinden van die perfecte spijkerbroek iets waar iedereen zich mee kan identificeren.

9 Gefeliciteerd met je verjaardag

Hoewel Melissa een beroemde realityster is met 2,1 miljoen volgers op Instagram en waarschijnlijk wordt herkend terwijl ze over straat loopt, is ze ook een toegewijde moeder die graag met haar man en kinderen omgaat.

Dit is een super herkenbare post terwijl ze deelt over de 10e verjaardag van haar zoon Joey. Iedereen houdt van mooie frosted cupcakes, of ze nu in een realityshow zijn of niet.

8 Eindelijk een knipbeurt

Als er iets is waar iedereen de laatste tijd op heeft gewacht in deze tijd van quarantaine, dan is het eerlijk om te zeggen dat een knipbeurt bovenaan de lijst staat.

Melissa voelt hetzelfde, en ze vertelde dat ze terug kon naar haar kapsalon. Ze sprak ook over het ondersteunen van bedrijven in deze tijd, wat erg belangrijk is.

7 Familie-uitstapje

Iedereen die zelfs maar een paar afleveringen van RHONJ heeft gezien, weet dat deze dames een aantal zeer luxe reizen maken. Van Europa tot meer strandachtige locaties, de castleden maken minstens één grote reis per seizoen.

Fans van RHONJ zullen het geweldig vinden om een klein stukje van een familievakantie in Gorga te zien, en het is charmant om te zien dat Melissa en haar familie zo opgewonden zijn om naar Disney te gaan.

6 Moeder Dochter Bloemen

Melissa is een geweldige moeder en dit is echt een hartverwarmende foto van Melissa en haar dochter Antonia. De Bravo-ster deelde deze foto voor Moederdag en zei dat "niets ter wereld zo goed is als hun moeder te zijn."

Alle moeders denken zo over hun kinderen en het is zo leuk om het van zo'n grote ster te horen.

5 Zomeravond Magie

In een andere super herkenbare Instagram-post deelde Melissa deze foto van haar familie, genietend van een goede zomeravond.

Het kan voelen alsof het zo lang duurt voordat het weer eindelijk mooi genoeg wordt om buiten te zijn. Het magische gevoel van 's avonds buiten zijn in juni, juli en augustus is iets waar iedereen van houdt.

4 Wastijd

Natuurlijk, het is misschien niet gemakkelijk om een relatie te hebben met een realityster die een product promoot op sociale media. Maar mensen kunnen zich er zeker in vinden dat ze niet regelmatig de was willen doen, omdat het een behoorlijk ontmoedigende taak kan zijn. Dat geldt des te meer als iemand geen wasmachine en droger in zijn flat of appartement heeft en naar een gemeenschappelijke ruimte (of een nabijgelegen wasserette) moet gaan.

Mensen zullen dol zijn op Melissa's bijschrift "Om eerlijk te zijn, ben ik niet zo goed in meteen de was doen." Het uitstellen van de was is helemaal een ding.

3 koolhydraten voor kerst

Melissa deelde deze foto van haar zoon die gehaktballen en pasta eet voor het kerstdiner met een cupcake als toetje. Wat is er lekkerder dan pasta en cupcakes?

Het is zo leuk om te zien hoe beroemdheden feestdagen vieren, vooral zoiets speciaals en magisch als Kerstmis. Het blijkt dat Melissa en haar familie net als iedereen zijn en genieten van geweldige koolhydraten.

2 Girls Night Out

Dit is weer een geweldige foto van Melissa, klaar voor een avondje uit met haar vrienden. Er is echt niets leuker dan je aan te kleden en te zien waar de nacht zal gaan.

Of je nu een grote realityster bent of niet, iedereen moet tijd doorbrengen met de mensen van wie ze houden. Het is goed voor de ziel.

1 Online winkelen en leuke Athleisure

Online winkelen en schattige athleisure klinken als een match made in heaven en daar gaat deze Instagram-post over. Melissa houdt net als iedereen van online winkelen. Ze deelt ook deze prachtige outfit van Envy, haar kledingwinkel, die kijkers van RHONJ kennen, aangezien haar reis om de winkel te openen in vele afleveringen is vastgelegd.

Het maakt niet uit welke tijd van het jaar het is, mensen vinden het leuk om wat kleding, boeken of andere producten online te bestellen en vol verwachting te wachten tot ze besteld worden. De opwinding van leveringen verveelt nooit, zelfs niet voor realitysterren.

Aanbevolen: