Twilight Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde

Inhoudsopgave:

Twilight Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Twilight Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Anonim

De Twilight-sage zat vol romantiekdrama, maar in het echte leven lijkt de cast van Twilight geen romantisch drama te hebben. Ze hebben allemaal een relatie! Of de castleden nu getrouwd zijn of nog steeds aan het daten zijn, ze zijn op dit moment allemaal romantisch met iemand verbonden.

Hun nettowaarde varieert van $ 4 miljoen tot $ 100 miljoen, wat een enorm verschil is, maar als je eenmaal ziet welke acteurs meer waard zijn en welke wat minder, is het allemaal logisch. De Twilight-saga ging in première tussen 2008 en 2012… de cast is sindsdien enorm gegroeid.

10 Kristen Stewart -- 30-jarige leeftijd, relatie met Dylan Meyer, nettowaarde $ 70 miljoen

Kristen Stewart wordt dit jaar 30 jaar en heeft een relatie met haar vriendin, Dylan Meyer. Ze deed onlangs een interview waarin ze onthulde dat ze van plan is om binnenkort te gaan verloven! Dat is heel spannend voor het jonge stel. Kristen Stewart heeft een nettowaarde van $ 70 miljoen. Ze nam even de tijd om terug te spoelen naar haar Twilight-dagen en speelde de rol van Bella Swan, het mensenmeisje dat verliefd werd op een vampier maar verstrikt raakte in een driehoeksverhouding met een weerwolf.

9 Robert Pattinson -- 34 jaar, daten met Suki Waterhouse, netto waarde van $ 100 miljoen

Robert Pattinson is dit jaar 34 jaar oud, heeft een relatie met Suki Waterhouse en leeft met een vermogen van $ 100 miljoen dollar. Hij is absoluut aan het winnen als het gaat om het vermogen op deze lijst, omdat hij een hoger vermogen heeft dan alle anderen. In de franchise speelde hij de rol van Edward Cullen, een tienervampier die verliefd wordt op een menselijk meisje. Sindsdien heeft hij de franchise verlaten en staat hij nu op het punt de nieuwste Batman te spelen.

8 Taylor Lautner -- 28 jaar, daten met Tay Dome, nettowaarde $40 miljoen

Taylor Lautner is dit jaar 28 jaar oud en heeft een relatie met een vrouw genaamd Tay Dome. Ze is een influencer en model op sociale media die graag modetips, reisfoto's en post over haar stijl deelt zodat haar volgers ze kunnen zien.

Taylor Lautner heeft op dit moment een vermogen van $40 miljoen. Zijn fans zijn behoorlijk teleurgesteld dat hij zijn rol als haaienjongen niet opnieuw heeft gespeeld in de nieuwste film die zal worden uitgebracht, genaamd We Can Be Heroes.

7 Ashley Greene -- 33-jarige leeftijd, getrouwd met Paul Khoury, nettowaarde $12 miljoen

Ashley Greene is 33 jaar oud en getrouwd met een man genaamd Paul Khoury. Ze heeft een nettowaarde van $ 12 miljoen. Ze is sinds 2018 getrouwd met haar man en speelde de rol van Alice Cullen, een van de vampierfamilieleden die visioenen van de toekomst kon zien. Het zou geweldig zijn om Ashley Greene in meer films te zien verschijnen nu Twilight voorbij is.

6 Kellan Lutz -- 35 jaar, getrouwd met Brittany Gonzales, nettowaarde $5 miljoen

Kellen Lutz is 35 jaar oud en getrouwd met een vrouw genaamd Brittany Gonzalez. Hij heeft een vermogen van $ 5 miljoen. In de franchise speelde hij de rol van Emmett Cullen, een vampier die bekend stond als zeer sterk en fysiek geavanceerd.

Kellen Lutz is in andere rollen buiten de saga verschenen, maar hij zal zeker het meest worden erkend voor zijn tijd in de Twilight Saga totdat of tenzij hij een veel grotere of betere rol op zich neemt!

5 Nikki Reed -- 32-jarige leeftijd, getrouwd met Ian Somerhalder, nettowaarde $12 miljoen

Nikki Reed is 32 jaar oud en getrouwd met Ian Somerhalder. Ze is op dit moment niet bij haar $ 12 miljoen. Haar huwelijk met Ian Somerhalder is best verbazingwekkend om te zien, omdat ze absoluut worden beschouwd als een van Hollywood's machtsparen. Voordat hij bij Nikki Reed belandde, en Somerhalder een relatie had met zijn vampierdagboeken, costar Nina Dobrev. Het is duidelijk dat het niet goed ging tussen de twee, want hij is nu bij Nikki.

4 Jackson Rathbone -- 35 jaar, getrouwd met Sheila Hafsadi, nettowaarde $7 miljoen

Jackson Rathbone speelde de rol van Jasper Cullen in de Twilight-filmfranchise. Jasper was een heel lieve en stille vampier die verlegen overkwam, maar in werkelijkheid was hij klaar om toe te slaan met een klap! Of bij de druppel bloed … In het echte leven is Jackson Rathbone 35 jaar oud, getrouwd met Sheila Hafsadi en heeft hij een nettowaarde van $ 7 miljoen. Hij lijkt hoogstwaarschijnlijk niet op het personage dat hij speelt in de filmfranchise, omdat Jasper bewees dat hij nogal impulsief was.

3 Anna Kendrick -- 35 jaar, daten met Ben Richardson, nettowaarde $20 miljoen

Anna Kendrick speelde de rol van de beste vriendin van Bella Swan op de middelbare school waar ze naar toe gingen. Het personage dat ze speelde heette Jessica Stanley, een normaal meisje dat hier binnen met een beetje jaloezie te maken had. In het echte leven heeft Anna Kendrick geen enkele reden om jaloers te zijn op iemand anders! Ze is 35, heeft een relatie met een man in Ben Richardson en heeft een vermogen van $ 20 miljoen. Het is op dit moment gemakkelijk voor andere mensen om jaloers te zijn op Anna Kendrick!

2 Dakota Fanning -- Leeftijd 26, dating Henry Frye, netto waarde $12 miljoen

Dakota Fanning wordt dit jaar 26 jaar en acteert al jaren. Ze begon heel jong en hoewel haar rol in de Twilight Saga die van een heel slecht personage is, is haar impact op de filmfranchise nog steeds erg belangrijk. In het echte leven is Dakota Fanning aan het daten met Henry Fyre en heeft hij een nettowaarde van $ 12 miljoen. Als je het ons vraagt, zou het vermogen van Dakota Fanning veel hoger moeten zijn dan in alle films waarin ze op zo'n jonge leeftijd is begonnen.

1 BooBoo Stewart -- Leeftijd 26, dating Valentina Cytrynowicz, nettowaarde $ 4 miljoen

BooBoo Stewart is 26 jaar oud, net als Dakota Fanning, en tijdens zijn tijd in de Twilight-filmfranchise speelde hij de rol van een van de weerwolven in de roedel. In het echte leven gaat BooBoo Stewart uit met Valentina Cytrynowics en heeft een nettowaarde van $ 4 miljoen. Hoewel hij het laagste vermogen op de lijst heeft, betekent dit niet dat het potentieel niet kan blijven groeien!

Aanbevolen: