Big Brother: elke variant van de kracht van veto ooit geïntroduceerd, gerangschikt

Inhoudsopgave:

Big Brother: elke variant van de kracht van veto ooit geïntroduceerd, gerangschikt
Big Brother: elke variant van de kracht van veto ooit geïntroduceerd, gerangschikt
Anonim

De kracht van veto is een van de belangrijkste elementen van het spel van Big Brother, omdat het winnen ervan spelers de kans geeft om één gast van het hakblok te verwijderen. Als je niet de HOH bent, wil je de kracht van het veto winnen. De Golden Power of Veto zoals we die nu kennen, is echter niet de enige versie van het Veto die is geïntroduceerd. In plaats daarvan zijn er in feite verschillende versies geweest die allemaal hun eigen verschillende effecten hebben die in de loop der jaren zijn geïntroduceerd. Vandaag rangschikken we elke versie die in een Amerikaans seizoen van Big Brother zal verschijnen.

5 Zilveren kracht van veto

Afbeelding
Afbeelding

The Silver Power of Veto was de eerste versie die werd geïntroduceerd, en eerlijk gezegd is het de ergste van allemaal. Hoewel het plan altijd was om de Golden Power of Veto later in seizoen drie te implementeren, had de Silver Power of Veto volledig moeten worden overgeslagen. De zilveren kracht van het veto werkte vrijwel hetzelfde als de gouden kracht van het veto, behalve het feit dat als een speler die in de buurt is het veto zou winnen, ze zichzelf niet zouden kunnen redden.

De beperkingen van de Zilveren Kracht van Veto sloegen echt nergens op, en het had in de eerste plaats niet moeten worden geïntroduceerd. Spelers hebben er tenminste nooit meer mee te maken.

4 Dubbele kracht van veto

Afbeelding
Afbeelding

De Dual Power of Veto werd geïntroduceerd in seizoen 13 van Big Brother en kan alleen worden gebruikt als de winnaar ervoor kiest beide genomineerden uit het blok te verwijderen, waardoor de HOH gedwongen wordt twee vervangende genomineerden te noemen.

De dubbele kracht van veto werd later in het seizoen opnieuw geïntroduceerd via een doos van Pandora om zowel Jordan als Rachel te redden van uitzetting (bedankt, productie). Hoewel de Dual Power of Veto interessant is qua concept, heeft het als nadeel dat beide genomineerden moeten worden verwijderd of geen van beide, niet slechts één. Dit maakt het op zijn beurt in bepaalde situaties iets minder krachtig dan de reguliere Golden Power of Veto. Het kan echter ongelooflijk krachtig zijn onder de juiste omstandigheden, zoals wanneer Rachel en Jordan het het meest nodig hadden.

3 Gouden kracht van veto

Afbeelding
Afbeelding

Ah, de gouden kracht van veto, de stand-by. Wie houdt er niet van een mooi, regelmatig Veto? Het kan zeker van pas komen.

The Golden Power of Veto is de standaard Power of Veto die elke week wordt gebruikt in het Big Brother-huis. Wanneer gewonnen, geeft het spelers de keuze om een van de nominaties van het hakblok te verwijderen. Als de speler die ervoor kiest om het te gebruiken niet in het blok zit, kan hij niet worden genoemd als de vervangende genomineerde.

Dit is een geüpgradede vorm van de Zilveren Kracht van Veto, aangezien spelers die in het blok zitten het kunnen gebruiken om zichzelf te verwijderen als ze dat willen. Waarom dit niet de eerste Veto-macht was die werd geïntroduceerd, is nog steeds niet zo logisch, maar gelukkig is het nu de standaard Veto-macht die van week tot week wordt gewonnen.

2 Dubbele kracht van veto

Afbeelding
Afbeelding

De dubbele kracht van veto is niet echt een andere versie van de kracht van veto. In plaats daarvan zijn het eigenlijk gewoon twee verschillende Veto-bevoegdheden die tegelijkertijd actief zijn, wat betekent dat er twee winnaars zijn in een bepaalde week dat het actief is, en beide kunnen ervoor kiezen om hun veto's te gebruiken en de HOH te dwingen twee nieuwe te kiezen. huisgasten om op het blok te gaan. Over vijanden maken gesproken, hè?

De dubbele kracht van veto lijkt enigszins op de dubbele kracht van veto, behalve dat er altijd twee afzonderlijke winnaars aan zijn gekoppeld, en dat er desgewenst slechts één gast uit het blok kan worden verwijderd, in plaats van dan de twee die zijn opgelegd door de Dual Power of Veto. The Double Power of Veto is een paar keer in de serie verschenen, waaronder Big Brother 14, Celebrity Big Brother 2 en Big Brother: Over the Top

1 Diamanten kracht van veto

Afbeelding
Afbeelding

De Diamond Power of Veto is zonder twijfel de krachtigste vorm van Veto die ooit op Big Brother is geïntroduceerd, omdat het de houder de ongekende macht geeft om de vervangende genomineerde te benoemen. Het werd het beroemdst gebruikt op Big Brother 12 door Matt, die het won door een Pandora's Box-draai. Matt gebruikte de Diamond Power of Veto om zichzelf te vervangen als kandidaat. Hij koos ervoor om Kathy op zijn plek te zetten, die vervolgens naar huis werd gestuurd.

Dit is de enige echte keer dat het is gebruikt in Big Brother, omdat het hetzelfde handelde als de Golden Power of Veto toen het werd geïntroduceerd in Big Brother 4. Christe van Big Brother 21 won de macht om elk veto om te zetten in een Diamond Power of Veto, die ze nooit heeft gekozen om te gebruiken. Hopelijk wordt de Diamond Power of Veto later in een ander seizoen van Big Brother geïntroduceerd, want het is ongelooflijk krachtig en heel leuk bij gebruik. De Diamond Power of Veto is gemakkelijk de beste versie van de felbegeerde kracht.

Aanbevolen: