Twitter zegt 'Adele komt' nadat Singer een nieuw muziektijdperk heeft geïntroduceerd

Inhoudsopgave:

Twitter zegt 'Adele komt' nadat Singer een nieuw muziektijdperk heeft geïntroduceerd
Twitter zegt 'Adele komt' nadat Singer een nieuw muziektijdperk heeft geïntroduceerd
Anonim

Adele's nieuwe muziektijdperk komt eraan!

Op zaterdag verscheen het nummer 30 op verschillende gebouwen over de hele wereld, waaronder Ierland, Dubai, Frankrijk, Duitsland, Italië, de VS en Engeland. Hoewel Adele officieel geen nieuw album heeft aangekondigd, past het nummer in het patroon van de zangeres om haar albums een naam te geven op basis van haar leeftijd op het moment dat ze eraan begon te werken - zoals ze eerder uitbracht 25 (in 2015), 21 (uitgebracht in 2011) en 19 (uitgebracht in 2008), lijkt passend.

Op 4 oktober bevestigde de gevierde zangeres de geruchten over haar aanstaande albumrelease, toen ze de profielfoto's op haar sociale-mediaplatforms veranderde in een blauwe achtergrond. Haar fans zijn er zeker van dat de verandering te maken heeft met haar album, mogelijk getiteld 30, dat werd gestraald op wereldberoemde bezienswaardigheden zoals het Louvre, het Colosseum en het Empire State Building.

Adele komt terug

Adele's fans vierden de terugkeer van de zangeres naar muziek nadat ze haar profielfoto's op sociale media had gewijzigd.

"Adele plaagt haar comeback op muziek terwijl ze haar lay-out op alle sociale media veranderde", schreven meerdere accounts op Twitter.

"it's over for ThE mUsiC InduStrY", schreef een fan als reactie.

"ADELE HEEFT OFFICIEEL HAAR LAY-OUTS GEWIJZIGD!!! ZE KOMT IEDEREEN!!!" heeft een gebruiker gedeeld.

"het is voorbij voor onze favorieten… mijn favorieten, nicki & ariana, houd je muziek vast", zei een ander.

"HET IS VOOR IEDEREEN OVER! ZE KOMT!" gutste een fan.

"DE ADELCALYSPE IS OP ONS", schreef een gebruiker.

Sommige fans gingen er ook vanuit dat, omdat Adele binnenkort muziek uitbracht, Taylor Swift besloot de opnieuw opgenomen versie van Red eerder dan gepland uit te brengen om een botsing met de zanger te voorkomen. Swift's timing en gebrek aan uitleg voor de vervroegde vrijlating veroorzaakten de vermoedens.

30 wordt het vierde studioalbum van de zangeres, waar ze naar verluidt sinds 2018 aan werkt. De Something Like You-zangeres plaatste meerdere hints op haar sociale media, haar meest populaire bericht van 2019 onthulde dat "30 will be a drum n basplaat om je te pesten."

De zanger deelde later met fans dat het album in de herfst van 2020 zou uitkomen, maar het werd onvermijdelijk uitgesteld vanwege de Covid-19-pandemie. Adele heeft haar album sindsdien nauwelijks meer genoemd, maar het is duidelijk dat de enorme comeback van de zangeres officieel op komst is!

Aanbevolen: