Waarom zijn Taylor Swift en Jake Gyllenhaal uit elkaar gegaan?

Inhoudsopgave:

Waarom zijn Taylor Swift en Jake Gyllenhaal uit elkaar gegaan?
Waarom zijn Taylor Swift en Jake Gyllenhaal uit elkaar gegaan?
Anonim

Na het verrassen van fans met haar prachtige album folklore in juli 2020, maakte Taylor Swift weer ieders dag met de aankondiging van een nieuwe reeks verrassende nummers.

folklore's zusteralbum, e vermore, is al geruime tijd niet uit en fans zijn er al verliefd op en delen ideeën over waar (of wie) elk nummer over gaat. Zelfs Selena Gomez is dol op het nieuwe T-Swift-album! Ik bedoel….wie niet?

Swift's nieuwe nummer 'Willow' is bijzonder speciaal en de zanger nam er een "heksen" remix van op. Mensen zeggen dat er steeds meer deuntjes zijn die gaan over enkele van de mensen die Taylor Swift in het verleden heeft gedateerd, waaronder Jake Gyllenhaal, die interesse wekte in hun relatie en de reden waarom ze uit elkaar gingen.

Bijgewerkt op 5 augustus 2021, door Michael Chaar: Jake Gyllenhaal en Taylor Swift dateren tussen 2010 en 2011 en veroorzaakten nogal wat media-razernij. Ondanks hun romance, zei Jake dingen af nadat hij vond dat hun relatie te veel media-aandacht kreeg. Bovendien beweerden vertegenwoordigers uit het kamp van Gyllenhaal dat hun leeftijdsverschil ook een rol speelde bij hun uiteenvallen. Ondanks zijn kant van het verhaal geloven velen dat Jake dingen heeft beëindigd zodat hij met Jenny Lewis kon uitgaan. Een decennium later en het duo heeft nog geen contact, maar hun carrières doen het fantastisch. Taylor staat gepland om Red (Taylor's Version) uit te brengen op 19 november, terwijl Jake Gyllenhaal een hoofdrol zou kunnen krijgen in een Stephen King-film.

The Romance & The Break-Up

Tegenwoordig heeft Taylor Swift een gelukkige romance en het is mogelijk dat ze Joe Alwyn ontmoette op het 2016 Met Gala. Volgens MTV.com leken Swift en Gyllenhaal elkaar in oktober 2010 te ontmoeten toen Emma Stone, met wie Swift bevriend is, Saturday Night Live presenteerde. De drie sterren ontmoetten elkaar daarna voor de lunch in Brooklyn en in november leek het alsof Swift en Gyllenhaal aan het daten waren.

Gyllenhaal maakte een einde aan de romance en volgens Vogue deelde Swift haar mening over zichzelf: "Ik denk dat ik slim ben, tenzij ik echt, echt verliefd ben, en dan ben ik belachelijk dom."

De zangeres deelde dat ze momenteel single was en zei: Ik heb niets aan de hand! Ik heb gewoon geen zin om te daten. Ik heb nu echt een geweldig leven, en ik ben niet verdrietig en ik huil niet deze kerst, dus daar ben ik heel blij mee.”

Swift zei ook dat album nummer vier over haar gebroken hart zou gaan: ze legde uit: "Er is zojuist een wereldschokkend, niet recent, maar absoluut liefdesverdriet geweest en dat zal blijken te zijn wees waar het volgende album over gaat."

Dat album was Red en volgens Capital FM geloven veel mensen dat die nummers over Jake Gyllenhaal gaan. Tegen de tijd dat 2011 voorbij was, was alles voorbij.

Dus waarom kwam er een einde aan hun romance? Capital FM zegt dat de algemene overtuiging is dat Gyllenhaal het niet goed vond met het gebrek aan privacy dat gepaard ging met het daten van iemand als Swift die altijd in de schijnwerpers staat.

Twee liedjes over Jake?

Mensen zeggen vaak dat Taylor Swift haar liedjes schrijft over liefdesverdriet en dat lijkt het geval te zijn met Jake Gyllenhaal. Volgens ET Canada lijkt haar nieuwe nummer "Coney Island" op steeds meer Gyllenhaal te vermelden terwijl ze de tekst "Wende je in de gang / met een grote taart, gelukkige verjaardag" zingt.

Fans denken dat toen Swift haar nummer "The Moment I Knew" schreef voor haar album Red, ze het over Gyllenhaal had, omdat het deuntje gaat over hoe ze eenzaam was tijdens haar verjaardag en de persoon van wie ze hield niet kwam naar haar feestje.

Die songteksten luiden: "Kerstverlichting glinstert / Ik heb mijn oog op de deur gericht / Ik wacht gewoon tot je binnenkomt / Maar de tijd tikt door." Aan het einde van het nummer zingt ze, Je belde me later / En zei: "Het spijt me dat ik het niet heb gehaald" / En ik zei: "Het spijt me ook" / En dat was het moment Ik wist het."

Zelfs Jake's zus Maggie Gyllenhaal heeft wat interviewvragen gekregen over de muziek van Taylor Swift. Fans weten dat ze in haar lied "All Too Well" sprak over een sjaal: de tekst luidt: "En ik heb mijn sjaal daar achtergelaten in het huis van je zus / en je hebt het zelfs nu nog in je la."

Heeft Jake Taylor verlaten voor Jenny Lewis?

De romance tussen Swift en Gyllenhaal leek supergezellig, aangezien ze vaak werden gefotografeerd terwijl ze rond de herfst van 2010 liepen, met jassen en sjaals en kopjes koffie om mee te nemen.

Als het gaat om de breuk van dit stel, hebben mensen zeker veel te zeggen gehad, en sommige mensen zeiden dat Gyllenhaal de relatie beëindigde zodat de acteur met Jenny Lewis kon daten.

Volgens Cheat Sheet waren Jenny Lewis en Jake Gyllenhaal elkaars dates voor de Golden Globes begin 2011. Of dat is tenminste wat mensen dachten, maar volgens Lewis was het platonisch.

Waar staan de twee vandaag?

Aangezien hun relatie meer dan tien jaar geleden eindigde, is het veilig om te zeggen dat Taylor en Jake zeker over elkaar heen zijn. Hoewel de twee geen contact houden, is het veilig om te zeggen dat hun breuk geen van beide hun carrières heeft belemmerd.

Terwijl Jake Gyllenhaal in het Marvel Cinematic Universe verscheen, staat hij nu in de rij om in een Stephen King-film te verschijnen nadat de schrijver duidelijk had gemaakt dat hij een hoofdrol in gedachten had voor de acteur. Wat zijn liefdesleven betreft, is Jake momenteel aan het daten met Jeanne Cadieu en sinds eind 2018.

Wat Taylor betreft, de zangeres bleef in een toegewijde relatie met haar katten, en fans zijn daar helemaal blij mee, aangezien het haar meer tijd geeft om muziek te maken. Onlangs kondigde Taylor aan dat fans aanstaande november haar eigen versie van het album van de zangeres, Red, in handen kunnen krijgen.

Soms moet je erover praten voordat het echt voorbij is… Dit zal de eerste keer zijn dat je alle 30 nummers hoort die bedoeld waren om op Red te komen. En hey, een van hen is zelfs tien minuten lang', schreef Taylor op Instagram.

Het album Red (Taylor's Version) komt uit op 19 november en we kunnen niet wachten!

Aanbevolen: