Hier is waarom fans denken dat Angelina Jolie plastische chirurgie had

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans denken dat Angelina Jolie plastische chirurgie had
Hier is waarom fans denken dat Angelina Jolie plastische chirurgie had
Anonim

Veel mensen in Hollywood zijn van nature mooi. Maar tal van anderen worden als mooier ervaren vanwege procedures die ze hebben ondergaan om rimpels glad te strijken, minder wenselijke eigenschappen te minimaliseren en "terug te stuiteren" na het krijgen van kinderen.

Terwijl fans voor altijd zouden kunnen besteden aan het uit elkaar halen van de problemen met mensen - beroemd of niet - die om ijdelheidsredenen plastische chirurgie ondergaan, komt het erop neer dat die-en-die plastische chirurgie hebben ondergaan, of zijn ze allemaal- natuurlijk? Dit lijkt het geval te zijn met Angelina Jolie, die de afgelopen jaren een handvol gezondheidsproblemen heeft gehad.

Dan is de volgende vraag of de beroemdheid in kwestie zal toegeven dat ze werk hebben laten doen, vooral wanneer hun functies fans inspireren om een operatie te ondergaan om op hen te lijken. En als het gaat om een van de beroemdste gezichten (nou ja, en lichamen) ooit, willen fans van Angelina Jolie echt weten of ze een operatie heeft ondergaan.

Bijgewerkt op 21 november 2021, door Michael Chaar: Angelina Jolie is gemakkelijk een van de grootste sterren van onze tijd. De actrice is altijd geprezen om haar talent op het scherm, maar ze viel ook op als een van de mooiste vrouwen in Hollywood. Hoewel ze ervan wordt beschuldigd haar neus en lippen te hebben laten doen, lijkt het alsof Angelina helemaal au-naturel is! Hoewel ze geen werk aan haar gezicht heeft laten doen, zo beweert ze, heeft Angelina plastische chirurgie ondergaan na haar positieve resultaten voor het dragen van het BRCA-gen, wat er uiteindelijk toe leidde dat de actrice in 2013 een dubbele borstamputatie onderging.

Heeft Angelina Jolie plastische chirurgie ondergaan?

Het korte antwoord is ja, Jolie heeft plastische chirurgie ondergaan. Maar ze gaf niet op om conventionele procedures te ondergaan, noch maakte ze selfies terwijl ze Botox kreeg of deelde ze foto's van haar herstel na lipo.

In plaats daarvan onderging Angelina een procedure en deelde ze veel over haar ervaring om het bewustzijn te helpen vergroten voor een specifieke aandoening die in haar familie voorkomt.

Welke operaties kreeg Angelina Jolie?

Fans die het leven en de carrière van Angelina Jolie hebben gevolgd, weten dat ze eerder operaties heeft ondergaan. Maar die waren niet voor ijdelheid; Angelina onderging een dubbele borstamputatie en haar eierstokken en eileiders werden preventief verwijderd.

Jolie nam de beslissing - en sprak er publiekelijk over - nadat ze hoorde dat ze hetzelfde pre-kankergen had als haar moeder. Zeker, een celeb noemde Angie een 'demon', maar ze heeft behoorlijk wat engelachtige dingen gedaan als het gaat om bewustwording.

Wie is de cosmetisch chirurg van Angelina Jolie?

Een chirurg in Beverly Hills beweert deel uit te maken van het chirurgische team dat Angelina Jolie's dubbele borstamputatie en daaropvolgende borstreconstructie heeft voltooid. Dus het klinkt alsof Angelina reconstructieve procedures had ondergaan, zodat haar fysieke verschijning niet veel veranderde na de preventieve operatie.

Maar er is geen bewijs dat Angelina een cosmetisch chirurg heeft gezien voor andere procedures. Dus waarom denken fans nog steeds dat ze misschien ander werk heeft laten doen? Het komt allemaal neer op haar uiterlijk. Talloze cosmetisch chirurgen speculeren (en bloggen) graag over de procedures die Jolie mogelijk heeft ondergaan. Ze wijzen vaak op haar te perfecte gezichtsstructuur en smalle neus als bewijs dat er wijzigingen zijn aangebracht.

Fans denken dat Angelina Jolie werk heeft gehad

Als je terugkijkt op oude foto's van Angelina, is het moeilijk te zeggen of ze echt ergens onderweg haar gezicht opnieuw heeft gedaan. Bovendien had ze andere procedures kunnen ondergaan, niet per se een neuscorrectie of een andere intensievere behandeling. Per slot van rekening gebruiken tonnen beroemdheden Botox en zijn ze blijkbaar dol op Botox.

Hoe dan ook, het lijkt erop dat Angelina niet graag wil delen wat ze had kunnen doen, afgezien van haar profylactische procedure vóór kanker. Fans zijn zelfs zo ver gegaan als te beweren dat de actrice haar neus, lippen en jukbeenderen heeft laten doen, aangezien deze kenmerken haar aanspraak op roem zijn geweest zolang ze beroemd is, maar jongere foto's van Jolie wijzen erop dat ze altijd grote symmetrie.

Aanbevolen: