Alles wat we al weten, zal gebeuren in seizoen 5 van 'Selling Sunset

Inhoudsopgave:

Alles wat we al weten, zal gebeuren in seizoen 5 van 'Selling Sunset
Alles wat we al weten, zal gebeuren in seizoen 5 van 'Selling Sunset
Anonim

Seizoen vier en seizoen vijf van de populaire Netflix-realityserie Selling Sunset werden in 2021 achter elkaar gefilmd. Aan het einde van seizoen vier was er een preview van wat er in seizoen vijf zou komen. Natuurlijk weten we allemaal dat de relatie van Chrishell Stause met haar baas, Jason Oppenheim, een groot deel van het seizoen zal zijn, maar wat weten we nog meer over wat er in de serie gaat gebeuren?

Seizoen vier ging helemaal over drama tussen Christine Quinn en de rest van de leden van de Oppenheim-groep, en we verwachten volledig dat dat drama zich zal voortzetten in seizoen vijf. Dan was er natuurlijk de aankondiging van de opening van een Orange County-vestiging van het bedrijf, die hoogstwaarschijnlijk ook in het nieuwe seizoen te zien zal zijn.

6 De relatie tussen Chrishell Stause en Jason Oppenheim

Het is duidelijk dat seizoen vijf te maken zal hebben met de romance tussen Stause en Oppenheim, aangezien deze in de voorhoede stond van de preview die ze aan het einde van seizoen vier lieten zien. De twee kondigden hun koppeling aan in de zomer van 2021, toen ze samen op vakantie waren in het buitenland. De twee kondigden hun breuk aan tegen het einde van 2021 en zeiden dat ze goede vrienden zullen blijven en nog steeds wederzijds respect voor elkaar zullen hebben. Ze gingen uit elkaar omdat Stause van plan is ooit een gezin te stichten en Oppenheim kon haar dat niet bieden.

5 Orange County Oppenheim Group Office Opening

De Oppenheim Group opende vorig jaar een kantoor in Orange County en met de aankondiging van die opening in de laatste aflevering van seizoen vier, zullen ze waarschijnlijk de grootse opening van dat kantoor in seizoen vijf laten zien. Voor degenen die het niet weten, Netflix plant eigenlijk een spin-off van Selling Sunset over de kantoren van Orange County, gerund door Jasons tweelingbroer, Brett Oppenheim. De spin-off heet Selling The OC. Variety onthulde dat drie vrouwen in de spin-off zullen schitteren, waaronder Alexandra Hall, Austin Victoria en Brandi Marshall.

4 Drama met Christine Quinn

Het is duidelijk dat de finale van seizoen vier een hoop drama bevatte tussen Quinn en de rest van de Oppenheim Group. De laatste scène van het seizoen was een dramatische confrontatie tussen Quinn en een aantal vrouwen van de Oppenheim Group op een feest dat werd georganiseerd door de Oppenheim-tweeling. Quinn had het gevoel dat ze werd aangevallen door de vrouwen van de groep door haar uit te dagen voor al haar leugens en het trauma dat ze allemaal veroorzaakte door haar gedrag door de jaren heen. Heather Rae Young verliet het feest in een vlaag van woede met haar verloofde Tarek El Moussa, terwijl Mary Fitzgerald een een-op-eengesprek met Quinn probeerde te voeren. Quinn weigerde toe te geven dat ze iets verkeerds had gedaan, wat de vrouwen nog meer boos maakte. Stause beweerde dat Quinn probeerde valse geruchten over haar naar de media te verspreiden, wat haar reputatie zou hebben geruïneerd, terwijl elk van de andere vrouwen uit de groep elk hun eigen klachten had met Quinn.

3 Heather's Wedding

Selling Sunset-castlid Heather Rae Young trouwde vorig jaar rond de tijd dat ze seizoen vijf van de serie aan het filmen waren. Hopelijk zullen we een deel van de bruiloft in de serie zien of op zijn minst wat voorbereiding op het huwelijk. We weten dat de vrouwen van Selling Sunset een vrijgezellenfeest voor Young bijwoonden dat erg chique en goed versierd was, zoals ze er allemaal over postten op hun sociale media-accounts.

2 De toevoeging van Chelsea Laskani

Selling Sunset heeft naast de show nog een makelaar aan de groep toegevoegd. Haar naam is Chelsea Laskani en ze lijkt heel goed te zijn omarmd door alle Oppenheim-vrouwen. Ze is Afro-Amerikaans en zal wat broodnodige diversiteit toevoegen aan de overwegend blanke cast. In een Instagram-bericht waarin ze haar toevoeging aan de serie aankondigde, zei Laskani dat ze "zo dankbaar was voor alle betrokkenen, de lijst is lang en je weet wie je bent. De lach, de luxe, het drama, het is er allemaal in seizoen 5 en Ik kan niet wachten tot jullie het allemaal zien!" Hernan, super enthousiast over de toevoeging van Laskani aan het team, postte ook over haar toevoeging aan de groep en verklaarde: "we zijn net op niveau gekomen voor seizoen 5, maak je klaar!"

1 Veel coole aanbiedingen

Verschillende leden van de Oppenheim Group hebben op sociale media gedeeld dat ze enkele van hun coole nieuwe aanbiedingen in seizoen vijf zullen zien, waaronder Emma Hernan. Ze verklaarde onlangs in een Instagram-bericht dat ze niet kon wachten om een bepaalde vermelding met ons allemaal te delen in het nieuwe seizoen van de show en dat het "heel speciaal was om een paar redenen" en dat we ons zullen moeten afstemmen op kijk waarom dat is. Ze voegde ook een kleine emoji met een knipoog toe om ons allemaal te plagen. Mary Fitzgerald heeft onlangs ook een bericht geplaatst waarin staat dat ze niet kon wachten tot we allemaal "al het ongelooflijke onroerend goed" zouden zien in het komende nieuwe seizoen en ze vroeg fans ook wat ze hoopten te zien in de show.

Aanbevolen: