De film die bijna een einde maakte aan de carrière van George Clooney

Inhoudsopgave:

De film die bijna een einde maakte aan de carrière van George Clooney
De film die bijna een einde maakte aan de carrière van George Clooney
Anonim

De top van Hollywood bereiken is bijna onmogelijk, maar tientallen jaren blijven is exponentieel moeilijker. Nieuwe, jonge sterren krijgen vaak bekendheid, maar sommigen eindigen met een burn-out of verlaten de industrie helemaal. Anderen blijven echter jarenlang rondhangen en gaan ten onder als legendes van het bedrijf.

George Clooney is een acteur die geen introductie behoeft, aangezien hij al een ster is sinds de jaren 90. Hij heeft een geweldige carrière gehad en hoewel hij een slechte pers heeft gehad, is Clooney grotendeels een ster gebleven dankzij zijn briljante werk voor en achter de camera. Hoe geweldig het Clooney ook is geweest, hij heeft een aantal bulten op de set gekregen, waaronder een incident dat een grote impact had op zijn gezondheid.

Dus, welke film leidde ertoe dat George Clooney een vervelende blessure opliep? Laten we eens kijken naar wat er is gebeurd en hoe het is verlopen.

Clooney is al tientallen jaren in Hollywood

Voordat we erin duiken en de blessure en de weg naar herstel onderzoeken die Clooney heeft doorstaan, moeten we kijken naar de weg die naar de film leidt. De acteur, die al tientallen jaren in Hollywood werkt, is geen onbekende in het maken van moeilijke films, maar Syriana eindigde met een blessure die een grote impact had op de acteur.

Ondanks dat hij al vroeg een grote televisiester was, maakte Clooney een fantastische overstap naar filmacteren en had hij er geen problemen mee om in actiefilms te verschijnen. Enkele van zijn eerdere werken zijn From Dusk till Dawn, Batman & Robin, The Peacemaker, Three Kings en The Perfect Storm. Vooral Three Kings was moeilijk om te maken, en Clooney eindigde zelfs fysiek met de regisseur van de film.

Hoewel er onderweg misschien wat stoten en blauwe plekken zijn geweest, heeft Clooney in die tijd niets behandeld dat zo'n grote impact op zijn gezondheid zou hebben. Dit zou echter veranderen toen hij op de set Syriana aan het filmen was.

Clooney heeft ernstig letsel opgelopen bij het filmen van 'Syriana'

George Clooney Syriana
George Clooney Syriana

Blessures horen bij het leven bij het maken van een zware film als Syriana, ondanks alle maatregelen om ervoor te zorgen dat ze niet gebeuren. Helaas was Clooney's blessure tijdens het werken aan de film ernstig, en het leidde de acteur tot onvoorstelbare pijn waardoor hij overwoog om niet meer te leven.

Wat de verwonding betreft, zei Clooney: Er was een scène waarin ik aan een stoel werd vastgebonden en in elkaar werd geslagen. De stoel werd omver geschopt en ik stootte mijn hoofd. Ik scheurde mijn dura, de wikkel rond mijn ruggengraat die het ruggenmergvocht vasthoudt. Maar het is niet mijn rug; het zijn mijn hersenen. Ik heb eigenlijk mijn hersenen gekneusd. Het stuitert rond mijn hoofd omdat het niet wordt ondersteund door het ruggenmergvocht.”

Deze gruwelijke verwonding veroorzaakte een pijn die bijna onmogelijk was om mee te leven.

Volgens Clooney: Ik was op een punt waarop ik dacht: 'Ik kan zo niet bestaan. Ik kan eigenlijk niet leven. 'Ik lag in een ziekenhuisbed met een infuus in mijn arm, niet in staat om te bewegen, had deze hoofdpijn waarbij het voelde alsof je een beroerte had, en gedurende een korte periode van drie weken heb ik begon te denken: 'Misschien moet ik hier iets drastisch aan doen.'”

Naarmate de tijd verstreek, bleef Clooney leven met zijn ondraaglijke pijn en gebruikte hij medicijnen, wat hem ertoe bracht een specialist te bezoeken over de volgende stappen die hij moest nemen.

Zijn weg naar herstel

George Clooney Syriana
George Clooney Syriana

Over zijn medicatie zei Clooney: Ze zullen je een gigantische bak Vicodin geven, wat geen goede drug voor mij is; Ik had veel buikpijn en ik hield echt niet van de high die het me gaf. Dan waren er nog andere medicijnen. Ik slikte een tijdje morfine, wat een vreselijke angst veroorzaakte waarbij ik echt dacht dat ik in de problemen zat.'

Gelukkig zag Clooney een "pijnmens" die hem op het juiste pad bracht.

Volgens Clooney: "Ik ging naar een man met pijnbeheersing wiens idee was: 'Je kunt niet rouwen om hoe je je vroeger voelde, want je zult je nooit meer zo voelen.'"

“Het idee is eigenlijk dat je je pijngrens probeert te resetten. Want wat er vaak met pijn gebeurt, is dat je constant rouwt om hoe het vroeger voelde', merkte hij ook op.

De professional die hij zag, had een grotendeels positieve invloed op zijn leven en Clooney zou leren leven met de pijn die door zijn blessure werd veroorzaakt. Sindsdien zijn er jaren verstreken en Clooney lijkt de zaken veel beter aan te pakken dan voorheen. Hij liep een verontrustende verwonding op door een motorongeluk na het filmen van Syriana, maar de acteur is nu op een goede plek.

Aanbevolen: