Hoe is de relatie tussen Tom Hanks en zijn zoon Chet Hanks nu?

Inhoudsopgave:

Hoe is de relatie tussen Tom Hanks en zijn zoon Chet Hanks nu?
Hoe is de relatie tussen Tom Hanks en zijn zoon Chet Hanks nu?
Anonim

In 2021 hebben Tom Hanks en zijn vrouw Rita Wilson hun zoon Chet financieel afgesneden. Het was te wijten aan zijn anti-vaccin houding. Op dat moment werd Chet ook geconfronteerd met een rechtszaak van $ 1 miljoen voor meerdere aanklachten wegens misbruik die waren ingediend door ex-vriendin Kiana Parker. Voor de langste tijd zijn fans de beroemde nakomelingen aan het trollen omdat ze zijn vader voortdurend 'in verlegenheid hebben gebracht'. Chet's recente verklaring over de Forrest Gump-ster trok ook luchtafweergeschut op sociale media. In een YouTube-video beweerde hij dat de "giftige roem" van zijn vader hem "zelfvernietigend" maakte. Hier is hoe.

Waar staat Chet Hanks bekend om?

Chet heeft bekendheid gekregen vanwege zijn problematische capriolen. Afgezien van zijn anti-vaccinadviezen en beschuldigingen van misbruik, had hij 'een lange reis', met het bestrijden van middelenmisbruik. Het zelfverklaarde 'zwarte schaap' van de familie heeft zichzelf door zijn verslaving in ernstige problemen gebracht. Een daarvan was een aanrijding met een auto die werd bestuurd door Terry Moogan, die vervolgens "whiplash en hersenletsel opliep door zijn hoofd tegen het dashboard te slaan". Het was in 2015, vlak voordat Chet naar de afkickkliniek ging. Hij reed naar verluidt in een auto die op naam van zijn ouders stond en was "op dat moment onder invloed van drugs en/of alcohol".

Hij heeft ook vetes gehad met meerdere beroemdheden zoals Howard Stern, die zei dat Tom "geïrriteerd" moest zijn door zijn "gangster"-gedrag. Chet reageerde door de radiopresentator te bedreigen. Hij zei dat hij hem zou 'aanvallen'. Hij heeft ook zijn vader betrokken bij een vete in 2020 met rapper Tekashi 6ix9ine. Later dat jaar viel Chet op omdat hij met een Jamaicaans accent sprak toen hij reageerde op de presidentiële overwinning van Joe Biden.

Een jaar later bracht Chet een virale video uit voor zijn merk White Boy Summer - een toneelstuk op Megan Thee Stallions hit Hot Girl Summer. Het cringe-fest werd gesmoord. "Ik heb gewoon het gevoel man… dat het deze zomer een White Boy Summer wordt", zei hij in de video. "Neem het zoals je wilt. Ik heb het niet over Trump, NASCAR-type wit. Ik heb het over, je weet wel, ik, [R&B-zanger] Jon B, [rapper/zanger] Jack Harlow-type blanke jongen zomer." Chet verdedigde zijn merk en zei dat het niet gaat om "het hebben van kwade wil of vooroordelen jegens iemand met een andere achtergrond, ras, levenswandel." Fans dachten van niet.

Chet Hanks zei dat Tom Hanks' 'Toxic Fame' hem 'zelfvernietigend' maakte

In zijn recente vlog zei Chet dat hoewel hij "gezegend" is dat hij zijn ouders heeft, het eigenlijk een "tweesnijdend zwaard" is. Toen hij opgroeide, had hij het moeilijk om met de bekendheid van zijn vader om te gaan. "Er zijn veel voordelen, maar soms kan het behoorlijk raar zijn", zei hij over de zoon van de tweevoudig Oscarwinnaar."Ik moet veel coole dingen doen waar veel mensen niet de kans toe krijgen. Ik moet de wereld rondreizen, in mooie hotels verblijven, met privévliegtuigen vliegen en ik ben erg gezegend voor dat. Ik zou mijn situatie niet veranderen." Dat kwam echter met "veel vijandigheid en negativiteit" van andere mensen.

"Mijn ervaring was nog ingewikkelder, omdat ik niet eens beroemd was, omdat ik al giftig was, "voegde Chet eraan toe. "Ik was gewoon de zoon van iemand die beroemd was, dus ik had niet eens iets gedaan om enige vorm van erkenning te verdienen en dat zorgde voor veel minachting." Hij beweerde ook dat "hij geen sterk mannelijk rolmodel had" om hem te vertellen: "Bro, deze mensen. Ze zijn gewoon jaloers op je. Je hebt al deze dingen die ze willen, dus ze proberen hun schaduw te werpen op zodat je je rot over jezelf kunt voelen omdat ze jaloers zijn."

Fans verdedigden Tom en zeiden dat hij een "kwaliteits" persoon is, in tegenstelling tot Chet. Ze weigeren ook te geloven dat de laatste nu "veranderd" is en zich niet langer op "een pad van zelfvernietiging" bevindt.

Hoe is de relatie tussen Chet en Tom Hanks nu?

Hoewel Chets ouders hem financieel hebben afgesneden, betekent dit niet dat ze niet langer met elkaar praten. Tom en Rita hebben hun zoon immers altijd gesteund door zijn ups en downs. "Als ouder hou je onvoorwaardelijk van je kinderen", vertelde de Cast Away-ster aan ET over de nuchterheid van Chet in 2015. "Je steunt ze bij elke stap. Je moet de moed en eerlijkheid toejuichen als het echt uit jezelf komt. huis." Chet voelt ook "geluk" dat zijn ouders "er altijd voor hem zijn geweest" "bij elke stap".

Aanbevolen: