Hoe is de relatie tussen Tom Hanks en zijn vrouw Rita Wilson?

Inhoudsopgave:

Hoe is de relatie tussen Tom Hanks en zijn vrouw Rita Wilson?
Hoe is de relatie tussen Tom Hanks en zijn vrouw Rita Wilson?
Anonim

Het is een zeldzaam en hartverwarmend gezicht als beroemde koppels bij elkaar blijven. En als ze al meer dan 30 jaar samen zijn? Ze worden Hollywood-romans.

Tom Hanks en Rita Wilson trouwden op 30 april 1988 en hun relatie is sindsdien sterk. In de loop der jaren heeft het paar zich gevestigd als een van Hollywood's gouden koppels, die in het openbaar voor elkaar opkomen en lief en eerlijk over elkaar praten in interviews.

In 2022 riskeerde Hanks zelfs zijn kenmerkende status als Hollywood's 'aardige kerel' om een horde paparazzi te vertellen die dicht bij het vertrappen van Wilson kwam bij restaurant Nobu in New York City. Maar in plaats van de situatie in een negatief daglicht te stellen, zagen fans het gewoon als een teken van Hanks 'onsterfelijke liefde voor zijn vrouw.

Misschien is het mooiste deel van hun relatie dat het gebaseerd is op een echte connectie in plaats van materiële dingen - het paar vierde hun huwelijksverjaardag beroemd met een simpele wandeling samen in 2021.

Tom Hanks en Rita Wilson begonnen als co-sterren

Zoals veel stellen in Hollywood begonnen Tom Hanks en Rita Wilson hun reis samen als co-sterren. Volgens Good Housekeeping ontmoette het paar elkaar begin jaren tachtig. Hanks speelde destijds in de sitcom Bosom Buddies en Wilson verscheen in één aflevering. Niet lang daarna speelden ze mee in de film Volunteers.

"Rita en ik keken elkaar gewoon aan en - kaboing - dat was dat", vertelde Hanks aan GQ over de eerste ontmoeting met zijn vrouw (via Good Housekeeping). "Ik vroeg Rita of het echt voor haar was, en het kon gewoon niet worden ontkend."

Hanks was toen nog getrouwd met Samantha Lewes, die hij op de universiteit ontmoette. Op dat moment was het huwelijk echter al "gebroken".

"Ik was op zoek naar iets dat ik als kind niet had gevonden", zei hij in een interview in 2013. "En een gebroken huwelijk betekende dat ik mijn eigen kinderen veroordeelde tot het soort gevoelens dat ik op hun leeftijd had. Ik was gewoon te jong en onzeker om te trouwen. Ik was 23 en mijn zoon Colin was al 2 toen ik voor het eerst trouwde. Ik was niet echt klaar om die verantwoordelijkheden op me te nemen."

Hanks en Wilson maakten hun relatie bekend in december 1986, toen ze de première van Three Amigos bijwoonden. De scheiding van Hanks werd vervolgens in 1987 afgerond en hij trouwde in april 1988 met Wilson.

Tom Hanks en Rita Wilson steunen elkaar

Het is meer dan 30 jaar geleden dat Tom Hanks en Rita Wilson in het huwelijksbootje stapten. En gezien het feit dat hun huwelijk nog steeds goed gaat, is het veilig om aan te nemen dat deze twee de sleutel tot een gelukkige relatie hebben gevonden. Gedurende de jaren dat ze samen waren, was het duidelijk dat de echtgenoten elkaar steunen in alles wat ze doen.

Hoewel Hanks misschien wel de bekendste van de twee is, heeft Wilson ook genoten van een ongelooflijk succesvolle carrière vol prestaties, waaronder de hoofdrol met haar man in Sleepless in Seattle en het produceren van blockbuster-films zoals Mamma Mia! en mijn dikke Griekse bruiloft.

Toen Wilson haar ster ontving op de Hollywood Walk of Fame in 2019, betrad Hanks het podium om over zijn vrouw te gutsen. "Ze heeft een hoogtepuntspoel waar ieder van ons jaloers op zou zijn", zei hij (via Today). “Haar glimlach en haar charme is verschenen in tijdschriften en tv-shows en commercials; en toch had ze meer te doen en te leren met haar hart en in haar hoofd.”

Toen in 2020, toen Wilson een nummer uitbracht met de naam 'What I Would Say', vertelde Hanks de wereld beroemd op Instagram: "Ik ben een grote fan van deze vrouw."

In een interview in 2001 met Oprah, gaf Hanks toe dat de liefde van Wilson hem ook heeft geholpen om contact te maken met de personages die hij door de jaren heen heeft gespeeld:

“Ik beschouw mijn vrouw als mijn minnaar, en we hebben een band die verder gaat dan woorden als echtgenote of vriendin of moeder. Ik heb bijvoorbeeld een aantal dingen kunnen bouwen in Philadelphia [1993] vanwege mijn relatie met Rita. De manier waarop mijn personage over zijn geliefde voelde, is de manier waarop ik over de mijne denk.

“Hetzelfde gold toen ik Forrest Gump speelde, die van Jenny hield. Zonder mijn connectie met Rita, zou ik niet weten hoe ik contact had kunnen maken met wat Forrest doormaakte.”

Hun huwelijk is magisch, maar niet perfect

Hoewel Tom Hanks en Rita Wilson een sterk en gezond huwelijk hebben met veel magische momenten, is het niet perfect.

"Het succes van onze relatie was een kwestie van timing, volwassenheid en onze bereidheid om een intieme band te hebben", legde hij uit aan Oprah.

Toen ik met Rita trouwde, dacht ik: dit zal van mijn kant wat verandering vergen. Ik zal niet ontkennen dat de voorzienigheid deel uitmaakte van het feit dat we elkaar vonden, maar onze relatie is geen magie - zoals het in films wordt getoond. In het echte leven is onze connectie net zo concreet als ik hier zit.”

Hanks gaf verder toe dat het paar voor uitdagingen staat, maar dat ze er samen doorheen kunnen werken.

“Niet dat het huwelijk soms niet in de buurt komt van een hel in een handbak. Maar we weten allebei dat wat er ook gebeurt, we bij elkaar zullen zijn - en we zullen er doorheen komen."

Ondanks die uitdagingen bevestigde Hanks aan Oprah dat zijn vrouw zijn beste vriend is:

“Ja, [ze is mijn beste vriendin] naast mijn minnaar. En dat is vanaf het begin zo geweest. We lachen nu om twee uur 's nachts net zo veel als altijd. En we vechten steeds minder.”

Aanbevolen: