Will Smith verloor het volledig op Jada Pinkett tijdens dit 'Instagram Live'-moment

Inhoudsopgave:

Will Smith verloor het volledig op Jada Pinkett tijdens dit 'Instagram Live'-moment
Will Smith verloor het volledig op Jada Pinkett tijdens dit 'Instagram Live'-moment
Anonim

Na de actie van Will Smith bij de 'Oscars', opende het moment een nieuwe deur, waardoor andere Will Smith-momenten werden vergroot. Tegenwoordig praten fans over zoveel momenten met betrekking tot de acteur, zoals zijn bizarre relatie met zoon Jayden, of de relatie van zijn vrouw in het verleden met Tupac. Alsof dat nog niet moeilijk genoeg is om te verteren, is er ook aandacht voor zijn eerdere relatie naast ex-Sheree Zampino.

Will krijgt op zijn minst positieve feedback nadat dit Instagram Live-moment onlangs opnieuw werd gedeeld. Fans hadden Will's kant, hoewel ze niet blij waren met Jada's acties. Laten we eens kijken hoe het allemaal ging.

Wat is er gebeurd tussen Will Smith en Jada Pinkett op Instagram Live?

Het is inmiddels algemeen bekend dat Will en Jada geen conventionele relatie hebben - wat Will zelf heeft toegegeven. Het lijkt erop dat fans de afgelopen dagen Will's acties de schuld geven van zijn moeilijke relatie met Jada. In werkelijkheid heeft het paar een zwaar moment doorstaan, zoals de keer dat Jada toegaf een relatie te hebben met een andere man, August Alsina, die nog steeds in de twintig is.

"We waren voorbij", zei ze tegen Will. "Vanaf daar, naarmate de tijd verstreek, raakte ik in een ander soort verstrengeling met August."

"Ik kon echt zien hoe hij het als toestemming zou beschouwen, omdat we in der minne uit elkaar waren en ik denk dat hij ook duidelijk wilde maken dat hij ook geen huizenbreker is. Wat hij niet is."

Jada zou zeggen dat het doel van die affaire was om zichzelf een goed gevoel te geven.

Will zou in afzonderlijke interviews toegeven dat hij anderen niet aanraadt om dit soort relatiepaden te volgen: Jada heeft nooit geloofd in een conventioneel huwelijk… Jada had familieleden die een onconventionele relatie hadden. Ik raad niemand onze weg aan. Ik raad deze weg aan niemand aan. Maar de ervaringen dat de vrijheden die we elkaar hebben gegeven en de onvoorwaardelijke steun voor mij de hoogste definitie van liefde is.”

Het is duidelijk dat het slecht ging tussen de twee en nu beginnen fans ongemakkelijke momenten op te graven tussen het paar uit het verleden, inclusief deze.

Will Smith was niet klaar om gefilmd te worden

Het mooie van 'Instagram Live', nou ja, precies dat, dat het live is. Wat Will Smith betreft, hij was hier echter niet bijzonder enthousiast over en hij liet zijn gevoelens kenbaar maken.

Tijdens de video begint Jada de chat door te zeggen: "Weet je dat Esther Perel aan tafel komt?" Het doel was duidelijk om haar show en het interview te promoten, maar Will was er niet klaar voor om een camera in zijn gezicht te hebben in zijn eigen huis, wat begrijpelijk is.

Will zou reageren door te zeggen: "Ik zou zeggen, begin niet zomaar met me te filmen, zonder het me te vragen." Jada zou reageren door te zeggen: "Oh mijn god, Esther, kom ons nog een keer helpen, alsjeblieft. Ik heb nog steeds te maken met dwaasheid"

Op dat moment stond Will op het punt zijn kalmte te verliezen, maar hij hield zich duidelijk in. Jada zou de vraag opnieuw stellen, maar deze keer had Will er genoeg van: "Mijn aanwezigheid op sociale media is mijn brood en boter, dus je kunt me niet alleen op sociale media gebruiken en niet… begin niet te rollen terwijl ik binnen ben mijn huis."

Jada zou een einde maken aan de IG Live die schaduw naar Will wierp en zei: "Esther heeft ons veel geholpen, kun je dat niet zien." Het was echt een ongemakkelijk moment waar fans veel reacties op hadden.

Wat hadden de fans te zeggen over het 2019-moment?

In slechts één dag is de video al bijna een half miljoen keer bekeken. In het commentaargedeelte waren de meeste tirades duidelijk tegen Jada en haar behandeling van Will.

Hier zijn enkele van de beste reacties op de video.

"Haar narcisme is van de hitlijsten! Het is zo oneerlijk wat ze hem aandoet, ik zou echt willen dat hij haar nu al zou verlaten. Het breekt mijn hart om dit soort dingen te zien, ik weet zeker dat ze hem emotioneel misbruikt wanneer de camera's staan uit."

"Jada is zo giftig en manipulatief. Ik heb medelijden met Will. Wat hij deed bij de Oscars was niet oké, maar er is meer aan de hand dan het publiek weet. Zijn geestelijke gezondheidssituatie in dat huis wonen is iets waar niet echt over wordt gesproken."

"In het begin maakte de wilsactie bij de Oscars me ook kwaad, en het irriteert me nog steeds, maar nu heb ik gewoon medelijden met hem dat hij al te lang met dit soort dingen te maken heeft en zijn gezicht hier laat alleen maar zien dat hij het beu is….nog steeds geen excuus, maar heb nog steeds medelijden met hem."

Het is duidelijk dat fans niet blij zijn met de relatie tussen de twee.

Aanbevolen: