Toen werd Avril Lavigne bijna een Kardashian

Inhoudsopgave:

Toen werd Avril Lavigne bijna een Kardashian
Toen werd Avril Lavigne bijna een Kardashian
Anonim

2010 was een geweldig jaar voor de Kardashian-Jenners - Khloe was net getrouwd met Lamar Odom, Kourtney was een nieuwe moeder, Kendall had net getekend bij Wilhelmina Models en Kim begon haar imperium nog maar net op te bouwen.

Er is sindsdien veel veranderd, met Khloe in de voetsporen van Kim met haar eigen denimmerk, Good American, Kourtney die een nieuwe relatie heeft met Travis Barker, Kendall als het best betaalde model ter wereld en Kim als een miljardair.

Maar laten we eens terugkijken op hun doorbraakjaar - toen Kim nog aan het daten was met voormalig NBA-speler Kris Humphries en rondhing met punkrocker Avril Lavigne. Weet je nog die keer dat de Sk8er Boi-zanger bijna onderdeel werd van de Kardashian-Jenner-clan? Hier is een kleine trip down memory lane.

Lavigne was vroeger met Kim's stiefbroer, Brody Jenner

Lavigne en Jenner begonnen begin 2010 te daten. Het was de eerste relatie van de zangeres nadat ze in oktober 2009 de scheiding aanvroeg van Sum 41-frontman, Deryck Whibley. In juli 2010 werd de voormalige MTV-ster gespot met een nieuwe tatoeage van de naam van de gecompliceerde hitmaker op zijn arm. Lavigne had ook een tatoeage van Jenners naam op haar onderlichaam.

Jenner droeg zelfs een neongroene stropdas die past bij de kenmerkende groene strook die Lavigne in haar haar droeg. Paparazzi betrapte ze er ook op dat ze in stijl boodschappen deden, terwijl ze er cool uitzagen met hun bijpassende rocker-shirts en zo. Afgezien van hun schattige pda's, had de poppunkprinses ook een goede band met de Kardashian-Jenner-zussen die ze in 2012 uitnodigde voor haar kledingmerk, Abbey Dawn's modeshow.

Een 15-jarige Kylie Jenner liep zelfs over de catwalk en veroorzaakte een media-razernij toen ze eruit kwam als een rocker chic met een rode korte broek, een witte top met een rode schedel en de slogan "Hello Sailor", een leren jas, zwarte platformlaarzen en bondage jarretellegordel met studs. The Hollywood Reporter schreef: "O jee. Nog een Miley Cyrus in de maak? Laten we bidden…"

Dubbele dates met de voormalige heer en mevrouw Humphries

Lavigne en Jenner hadden ook een goede band met Kim en Humphries, die op dat moment nog aan het daten waren. Het viertal bereikte een hoogtepunt op het releasefeest van de zangeres Goodbye Lullaby in New York City in mei 2011. "Ik luisterde net naar de cd met Avril in de auto. Het is zo geweldig. Ik vind het geweldig", zei Kim over het album.

Tijdens het evenement werd gezegd dat de Keeping Up with the Kardashian-ster "super aanhankelijk" was met Humphries - hun PDA overschaduwde de veel ingehouden romantiek van Lavigne en Jenner. Kim's stiefbroer vermaakte de pers niet eens. Maar hij zei wel dat hij "trots" was op het vierde studioalbum van zijn meisje. Lavigne gaf haar 'vriend Brody' een shoutout op het feest en bedankte hem voor 'het verdragen van haar'.

Toen poseerden de koppels samen voor een foto die Glamour omschreef als een "grappig toekomstig familieportret. Het tijdschrift schreef dat ze "het idee van Kim en Avril als schoonzusjes geweldig vinden", omdat "Avril Kim tips kan geven voor live optredens, en Kim kan Avril helpen haar Troetelbeertjeshaar af te zwakken."

Ze dachten ook dat het "een match made in E! ratings heaven" was. Lavigne maakte een cameo in KUWTK en verscheen op Kim's tweedelige bruiloftverslaggeving. Stel je voor dat zij en Jenner tegenwoordig nog steeds aan het daten zijn, nu Barker en Kourtney samen zijn en rondhangen met een ander rockerpaar, Machine Gun Kelly en Megan Fox… De wilde mix zou zeker meer kijkers naar de nieuwe Hulu-show van de familie trekken.

De echte reden waarom Lavigne en Jenner uit elkaar gingen

In 2012, een jaar na Kim's scheiding van haar tweede echtgenoot, gingen Lavigne en Jenner uit elkaar. Beide kampen hebben nooit een officiële aankondiging gedaan over de splitsing. Maar een insider onthulde dat de echte reden dat ze ermee ophielden was dat de zanger "zich wilde settelen", terwijl de realityster "er nog niet helemaal klaar voor was."

Er werd ook gezegd dat de breuk wederzijds was, hoewel "Brody het echt uitmaakte met haar" en "haar vertelde dat hij het zat was altijd haar plus-één te zijn en altijd met haar op tournee te gaan." De bron voegde toe: "Brody zei: 'Ik moet in L. A. blijven en terug naar de tv. Ofwel scripted of realiteit. Maar ik voel me een loser.'"

Er gingen geruchten dat de twee er nog steeds uit zouden komen, maar in 2013 trouwde Lavigne met Chad Kroeger - de zanger en gitarist van Nickelback - van wie ze later scheidde in 2015. Jenner trouwde in 2018 met influencer Kaitlynn Carter. Ze scheidden ook een jaar later. In januari 2021 liet Jenner een reactie achter op Lavigne's Instagram-foto en zei: "LOVE it." Fans zagen het meteen als een teken van een mogelijke Brovril-reünie.

Aanbevolen: