Dan Levy had een uitgebreide carrière als tv-presentator vóór 'Schitt's Creek

Inhoudsopgave:

Dan Levy had een uitgebreide carrière als tv-presentator vóór 'Schitt's Creek
Dan Levy had een uitgebreide carrière als tv-presentator vóór 'Schitt's Creek
Anonim

Dan Levy is vooral bekend om zijn iconische rol als David Rose in de serie die hij maakte, Schitt's Creek. Wat veel fans misschien niet weten, is dat Levy in de loop der jaren een handvol tv-hosting-optredens heeft gehad. Van werken bij MTV tot het gastpresenteren van The Ellen Show met zijn vader Eugene Levy, tot het hosten van Saturday Night Live, Dan heeft een behoorlijk cv als het gaat om het hosten van dingen op televisie.

Jaren voordat hij zijn eerste rol van Robbie op het scherm belandde in Degrassi: The Next Generation, was Levy presentator van MTV Live en presenteerde hij zelfs een aflevering van The Hills: Live After Show in 2008. De schrijver en acteur gingen ook op om de openings- en sluitingsceremonie voor de Olympische Winterspelen van 2010 in Vancouver op CTV in Canada te organiseren. Lees verder om meer te weten te komen over de optredens van de getalenteerde acteur hieronder.

8 Dan Levy begon zijn carrière met het hosten van 'MTV Live'

Levy begon zijn carrière als presentator voor MTV Live in het jaar 2006. MTV Live was een talkshow die aanvankelijk werd gepresenteerd door Levy en Aliya-Jasmine Sovani en werd uitgezonden in Canada. De show begon meestal over muzikanten, met gasten in verschillende afleveringen met interviews en muziekuitvoeringen, evenals verhalen over verschillende muzikanten in de muziekwereld. Het evolueerde uiteindelijk tot niet langer veel over muziek en veranderde in een show met sketches gedaan door de gastheren.

7 Toen presenteerde Dan Levy 'The Hills: Live After Show'

Als onderdeel van de MTV-familie mocht Levy eind jaren 2000 The Hills: Live After Show hosten, die plaatsvond na de uitzending van verschillende afleveringen van de serie. Volgens een interview deed Levy met Jimmy Fallon op The Tonight Show: "Ik deed The After Show voor The Hills, en als je zo nauw samenwerkt met een reality-tv-show, - en ik hou van The Hills - ha alt het een beetje de magie eruit van de ervaring van het kijken naar reality-tv, omdat je uiteindelijk te veel weet over hoe het werkt. Dus ik moest een lange pauze nemen." Als gevolg daarvan kijkt Levy zelden meer naar reality-tv.

6 Dan Levy was gastheer van de openings- en sluitingsceremonie van de Olympische Winterspelen van Vancouver in 2010

Levy mocht de verslaggeving van de openings- en sluitingsceremonie op de Olympische Winterspelen van 2010 in Vancouver verzorgen voor het Canadese netwerk CTV. Hij trad ook op als fakkeldrager en droeg de Olympische vlam door New Westminster, British Columbia. Hij leek erg trots te zijn op die kans toen hij een foto op Twitter tweette met het bijschrift "Olympische vlam!"

5 Dan Levy presenteerde 'Stand-Up On Guard For Thee'

Levy mocht een Just For Laughs-clipshow hosten genaamd Stand-Up On Guard For Thee, die in 2017 de 150e verjaardag van Canada vierde. De special bevatte ook optredens van de Britse John Oliver en de Amerikaan Jon Stewart. De beschrijving van de special, zoals vermeld in de TV-gids, zegt dat het "een komische groet was voor de 150e verjaardag van Canada, met stand-upstrips die de Canadese geschiedenis, politiek en cultuur uitdiepen."

4 Dan Levy presenteerde de eerste twee seizoenen van 'The Great Canadian Baking Show'

The Great Canadian Baking Show is een bakwedstrijdserie in Canada, met acht afleveringen per seizoen. De serie begon in 2017 met Levy als gastheer. Hij was gastheer van de eerste twee seizoenen voordat hij verder ging met andere dingen. Volgens Delish heeft de serie dezelfde opzet als de Great British Baking Show en volgt hij tien deelnemers uit Canada terwijl ze "zich een weg banen door wekenlange uitdagingen met verschillende thema's".

3 Dan en Eugene Levy gastgastheer van 'The DeGeneres Ellen Show'

In januari 2020, kort voordat de pandemie toesloeg, presenteerde Levy samen met zijn vader, Eugene Levy, een aflevering van The Ellen Show. Ze brachten de openingsmonoloog van de show door met het beantwoorden van vragen van fans van Twitter en het geven van levensadvies aan kijkers. Hun Schitt's Creek-medesterren Catherine O'Hara en Annie Murphy waren die dag te gast bij de show en ze speelden allemaal het spel "Say Whaaat?" waar ze ruisonderdrukkende koptelefoons moesten dragen en elkaars lippen moesten lezen om te raden wat hun partner zei.

2 Dan Levy presenteerde 'Saturday Night Live' – iets wat zijn vader nooit deed

In februari 2021 presenteerde Levy een aflevering van Saturday Night Live. Zijn vader, Eugene, die verrassend genoeg nog nooit SNL zelf heeft gehost, maakte zelfs een cameo tijdens zijn openingsmonoloog. Zijn zus, Sara Levy, woonde ook de liveshow bij. Levy verscheen onder andere in schetsen met de titel "Wedding Friends", "Hot Damn" en "It Gets Better". Levy werd zelfs genomineerd voor een Emmy Award voor zijn hostingtaken, wat best cool is. Genomineerd in de categorie voor gastacteur in een komedieserie, tweette Levy "oh wauw, dit is gek. Heel erg bedankt." Hij nam het op tegen andere SNL-gasten zoals Alec Baldwin en Dave Chapelle, en Chapelle won uiteindelijk de prijs.

1 Dan Levy gaat 'The Big Brunch' hosten

Levy maakt een kookprogramma voor HBO Max, genaamd The Big Brunch, waarin hij een serie zal hosten die volgens Deadline "onontdekte culinaire stemmen uit alle hoeken van het land viert. Chefs krijgen de kans om hun verhalen en hun zakelijke dromen te delen, terwijl ze ook strijden om een levensveranderende prijs. En dat terwijl hij innovatieve en persoonlijke manieren vindt om te herdefiniëren wat het betekent om tussen 11.00 en 15.00 uur te dineren." Volgens Deadline heeft Levy "een bijna obsessieve liefde voor eten". Het klinkt alsof hij de perfecte show heeft gevonden om te hosten!

Aanbevolen: