Was deze Taylor Swift-samenzwering een uitgebreide manier om merchandise te verkopen?

Inhoudsopgave:

Was deze Taylor Swift-samenzwering een uitgebreide manier om merchandise te verkopen?
Was deze Taylor Swift-samenzwering een uitgebreide manier om merchandise te verkopen?
Anonim

Muziek is niet het enige Taylor Swift kan gemakkelijk beïnvloeden, want ze heeft bewezen dat wat ze draagt ook in een seconde een trend kan worden. Van de grote brillen waar mensen gek van werden toen ze de muziekvideo 'You Belong With Me' zagen tot haar nieuwste Folklore-album met haar neutraal gekleurde vest, Swifties maakte er een punt van om Taylor's outfits te onderzoeken op nieuwe trends. Echter, met Taylor's macht over trends, vragen sommige fans zich af of sommige van de modecontroverses waarin ze zich bevindt alleen maar haar manier zou kunnen zijn om een merch te hypen die ongetwijfeld zal worden uitgebracht.

Maakt Taylor Swift gebruik van de nieuwsgierigheid van fans om meer geld te verdienen door haar merchandise te verkopen? Van welke Taylor Swift-samenzwering waren fans gek op het shirt dat ze droeg? Heeft Taylor Swift dit controversiële shirt gedragen met de bedoeling dat het allemaal een ongeluk was? Keep is lezen om de waarheid te achterhalen…

Wat betekent 'Becky' voor Taylor Swift?

Hoewel de fans van Taylor Swift, de Swifties, wereldwijd miljoenen zijn, delen ze een gemeenschappelijke liefde voor Taylor en haar muziek. Anderen weten echter niet dat Swifties ook een inside joke hebben over de naam 'Becky'.

Het begon allemaal acht jaar geleden, in 2014 toen Tumblr nog een beroemd socialemediaplatform was waar fans met elkaar konden communiceren door te reageren op discussies in een bericht. Taylor Swift had een goed jaar omdat ze Blank Space, een van haar meer dan 54 nummers, uitbracht en de MTV Video Music Award voor beste popvideo won.

Bijna het hoogtepunt van haar populariteit bereikt, was het niet ongewoon voor fans om nepverhalen te maken over het kennen van de popzangeres en deze online te plaatsen. Teen Vogue toont een voorbeeld van een screenshot van een Swiftie die een nepverhaal over Taylor Swift plaatst, samen met een zwart-witfoto van haar met als onderschrift: "Dit is een foto van mijn vriend Becky. Ze was een vrolijk, populair meisje, tot ze op een avond [een drug] snoof op een feestje. Ze was op slag dood. Alsjeblieft, gebruik geen [drugs]. Het is de gevaarlijkste drug die er is. Word alsjeblieft niet zoals Becky."

Een andere Swiftie corrigeerde de auteur en vertelde hen dat de persoon op de foto Taylor Swift is en niet de vriend naar wie ze verwezen. Echter, te veel humor van de fans, antwoordde de auteur: "Nee, het is Becky", die er een meme over begon.

Taylor Swift verkoopt geen 'Nee, het is Becky'-shirt

Nadat de screenshot van het "nee, het is Becky" Tumblr-gesprek viraal ging, waren fans nog meer vermaakt toen ze erachter kwamen dat Taylor Swift zelf de post op het sociale-mediaplatform leuk vond. Het werd hun bevestiging dat zelfs hun singer-songwriteridool ook humor vond in de virale meme, en als Taylor de meme zag, betekende dit dat deze al een breed publiek bereikte.

Na haar interactie met de post waren veel van haar fans nog meer verrast toen ze zagen dat de zangeres hilarisch een geel shirt droeg met de opdruk "nee, het is Becky", verwijzend naar de Tumblr-meme. Toen leidden tot speculaties dat Taylor Swift hun originele shirt had kunnen dragen omdat het een manifestatie is dat ze er binnenkort een merch van gaat maken.

Maar ondanks de miljoenen dollars die ze had kunnen verdienen als ze het meme-shirt had verkocht, heeft Taylor Swift het "No it's Becky"-shirt nooit tot een officiële merch gemaakt. Taylor heeft nooit duidelijk gemaakt waarom ze het shirt niet verkocht, maar fans dachten dat het in die tijd niet het beste plan zou zijn voor Taylor Swift om shirts te maken van het idee van iemand anders zonder veel na te denken over de boodschap of het ontwerp.

Taylor Swift beschouwde het nummer 'Nee, het is Becky' als een albumhoes

Hoewel het meme-shirt geen merch werd, plaagde Taylor Swift haar fans met het idee om de meme 'nee, het is Becky' te gebruiken, samen met een foto van haar als hoes voor het album uit 1989, haar album uit 2014. Veel van haar fans namen haar Instagram-bericht niet serieus en onthulden haar gedachten over de meme, maar het verdeelde de Swifties wel over wie het idee leuk vond of niet.

Ze ondertitelde haar bericht met "I'm soort van heroverweging van de albumhoes", Taylor's fans wisten niet zeker of ze serieus was van het maken van de meme haar albumhoes of dat ze nog steeds alleen meedeed aan de humoristische rit samen met hen.

"Nee, het is Becky" is een inside joke onder Swifties

Taylor Swift's "Nee, het is Becky"-shift is niet de eerste keer dat Swifties grappen maken over wat ze draagt. Taylor lijkt sommige grappen van zijn fans ook vermakelijk te vinden, behalve haar 'Folklore'-vesttrui, die ze om juridische redenen moest veranderen.

Het "Nee, het is Becky" lijkt een meme en een inside joke te blijven voor lange tijd Swifties, omdat het nooit een officiële merch is geworden. Hoe dan ook, Taylor's fans zijn al blij met hoe Taylor op de meme-trein is gesprongen om indirect met haar fans te communiceren door een "Nee, het is Becky"-shirt te dragen dat ze zelf heeft gemaakt.

Aanbevolen: