Heeft Russell Crowe spijt van zijn achtbaan van fysieke veranderingen voor acteerrollen?

Inhoudsopgave:

Heeft Russell Crowe spijt van zijn achtbaan van fysieke veranderingen voor acteerrollen?
Heeft Russell Crowe spijt van zijn achtbaan van fysieke veranderingen voor acteerrollen?
Anonim

Russell Crowe is een geweldige acteur wiens carrière meer dan vier decennia omvat. Zijn acteerdebuut vond plaats toen hij nog maar zes jaar oud was, en Crowe zou uitgroeien tot de ruig knappe acteur die de aandacht van Hollywood trok na zijn rollen in Prisoners of the Sun en The Crossing, The Insider en Romper Stomper.

In het begin van de jaren negentig was Crowe vooral bekend door zijn rol in Gladiator (2000), waarvoor hij de prijs voor beste acteur van de academie won, en de film werd een van de meest winstgevende films in het jaar van uitgave.

Russell Crowe heeft meerdere transformaties ondergaan

Russell Crowe staat nu bekend als een acteur die alles kan. Hij verraste mensen met zijn rol in de musical Les Misérables als Javert; zijn optreden in die tijd werd bekritiseerd omdat fans van de musical zijn zang als teleurstellend noemden. Maar bij nader inzien zijn mensen van mening veranderd over hun kritiek op Crowe, en zeggen dat zijn optreden in de film eigenlijk wordt onderschat.

Russell Crowe in Les Misérables
Russell Crowe in Les Misérables

Over het algemeen is Russell Crowe een acteur die nooit is onderschat, maar ondanks dat hij als een icoon wordt beschouwd, is Russell Crowe enigszins verdwenen. Ook al is hij nog steeds films en heeft hij veel spannende aankomende projecten en filmreleases in 2022, hij heeft de neiging om zijn privéleven precies dat te houden. Openbare optredens zijn schaars, want volgens geruchten schaamt Russell Crowe zich voor de recente gewichtstoename en verstopt hij zich totdat hij het gewicht verliest.

Russell Crowe's uiterlijk is in de loop der jaren zeker veranderd. Crowe was 36 jaar oud toen hij in Gladiator zat, een rol waarvoor hij in topconditie was. Crowe moest 40 pond afvallen in een lichaamstransformatie die net zo episch was als de film, een enorm contrast met zijn voorbereiding op de film Unhinged, waarvoor hij moest aankomen.

kraai gladiator en losgeslagen screenshot
kraai gladiator en losgeslagen screenshot

Crowe's gewicht schommelde in de loop der jaren drastisch, puur om te passen bij de rollen die hij moest vervullen. Afvallen vereiste een dieet en strikte fitnessregimes, zoals zijn voorbereiding op Gladiator. Russell kreeg spieren voor deze rol met behulp van gewichten en moest leren een zwaard te gebruiken. Naar verluidt probeert hij in vorm te komen voor Gladiator 2. Er gaan ook geruchten dat hij wil afvallen voordat hij gaat trouwen met zijn vriendin, Britney Theriot. Dit zou impliceren dat Russell Crowe spijt heeft als het gaat om de gewichtstoename die hij moest opnemen voor filmrollen.

Unhinged was een thriller uit 2020 waarvoor Crowe opnieuw een lichaamstransformatie doormaakte, waarbij hij aankwam en zijn lichaam veel doormaakte. Ondanks zijn toewijding aan de rol, ontving de film zowel middelmatige recensies als verdiensten. Het roept de volgende vraag op: is het het waard? Zowel extreme gewichtstoename als gewichtsverlies kunnen ongelooflijk gevaarlijk zijn voor het lichaam en zijn niet per se nodig.

Fysieke veranderingen zijn soms cruciaal voor film

Er is een groot probleem rond gewicht in Hollywood; dunne acteurs zwaarder laten worden voor rollen is niet de oplossing voor een betere weergave van alle lichaamstypes op het scherm. Het is ook ongelooflijk onrechtvaardig dat van vrouwen in Hollywood wordt verwacht dat ze afvallen en dat ze hard worden bekritiseerd omdat ze het kleinste beetje aankomen, terwijl mannelijke acteurs zoals Russell Crowe worden geprezen om hun toewijding aan de rollen die ze spelen.

Russell Crowe en Britney Theriot
Russell Crowe en Britney Theriot

Russell Crowe is nu 57 jaar oud en heeft een gelukkige relatie met zijn vriendin Britney Theriot, 30. Hij heeft veel spannende projecten in 2022, waaronder Spider-Man spin-off Kraven the Hunter.

Fans waren eerder verrast door zijn lichaamstransformaties in het verleden en hoeveel de manier waarop hij eruit ziet in de loop der jaren drastisch is veranderd, maar over het algemeen waarderen fans hem en kijken voorbij de manier waarop hij eruit ziet, of dat nu in perfecte fysieke conditie of het dragen van een paar extra kilo's. Fans gaan vaak naar sociale media om hem te vertellen hoeveel ze hem waarderen, een Instagrammer zegt dat Crowe "gewoon de BESTE!" terwijl een ander Russell vertelde dat hij hun favoriete acteur was. Fans hebben ook opgemerkt wat een geweldige stem Russell heeft.

Russell Crowe is vrij stil op sociale media - zou dit kunnen zijn om opmerkingen over zijn uiterlijk en gewichtstoename te vermijden? Of is het gewoon omdat hij zijn leven graag privé houdt van de filmset? Hoe dan ook, fans zullen altijd van hem houden en hem als de Gladiator beschouwen, ondanks geruchten dat het moeilijk is om met hem op de set te werken.

Het is niet gemakkelijk om in de door uiterlijk geobsedeerde wereld te zijn die de Hollywood- en celebcultuur is, maar het is absoluut tijd om een serieuze discussie over gewicht te hebben. Er zijn te veel beroemdheden die ongelukkige slachtoffers zijn geworden van fat-shaming, vooral vrouwen, en het is tijd om te zeggen dat het genoeg is geweest. Hopelijk, wetende hoeveel fans van zijn werk hem waarderen, zal Russell Crowe leren zijn lichaam te omarmen, vooral na alles wat het heeft meegemaakt tijdens zijn carrière!

Aanbevolen: