Kurt Russell heeft 'geen spijt' over het afwijzen van deze miljardenfranchise

Inhoudsopgave:

Kurt Russell heeft 'geen spijt' over het afwijzen van deze miljardenfranchise
Kurt Russell heeft 'geen spijt' over het afwijzen van deze miljardenfranchise
Anonim

Kurt Russell is een legendarische acteur die geen introductie nodig heeft dankzij zijn ongelooflijke lijst met acteercredits. Russell is al langer een steunpilaar in Hollywood dan mensen beseffen, en de artiest, die getrouwd is met de legendarische Goldie Hawn, heeft het allemaal gezien en gedaan tijdens zijn tijd in de entertainmentwereld.

Russell heeft door de jaren heen een aantal grote films binnengehaald, maar hij heeft ook een aantal grote projecten gemist. Natuurlijk was het werken met de MCU een belangrijke mijlpaal, maar het missen van een miljardenfranchise jaar geleden is zeker opmerkelijk. Desondanks heeft Russell absoluut geen spijt van het doorgeven van een gouden kans.

Laten we eens kijken welke grote franchise Kurt Russell ooit heeft doorgegeven.

Kurt Russell heeft een legendarische carrière gehad

Kurt Russell is een geweldige artiest die een aantal decennia in de entertainmentindustrie heeft doorgebracht met het leveren van kwaliteitswerk bij elke stap. Nadat hij al vroeg bekendheid kreeg als een jongere ster die voornamelijk met Disney werkte, zou Russell jarenlang zijn vaardigheden aanscherpen en gedijen in een aantal films buiten het House of Mouse, wat er allemaal toe leidde dat hij een legende van het bedrijf werd.

Veel mensen zullen Russell het beste kennen van grote films zoals Overboard, Escape From New York, Big Trouble in Little China, Tango & Cash, Backdraft, Tombstone en nog veel meer. Zijn lijst met credits is ronduit indrukwekkend, en mensen die in de industrie doorbreken, moeten eens goed kijken naar Russell en het consistente werk dat hij door de jaren heen heeft geleverd.

De afgelopen jaren speelde Russell in films als Guardians of the Galaxy Vol.2 en beide Christmas Chronicles-films. De Christmas Chronicles-films zijn behoorlijk succesvol geweest op Netflix, en het feit dat hij de kans krijgt om samen met zijn vrouw, Goldie Hawn, aan de films te werken, maakt ze nog leuker voor fans om naar te kijken.

Hoe geweldig de dingen ook zijn geweest voor Kurt Russell tijdens zijn tijd in Hollywood, zelfs hij is niet immuun voor het missen van een enorme kans.

Hij heeft een aantal enorme films gemist

Een van de meest interessante rollen die Kurt Russell heeft gemist, is de rol van Batman, en dit zou zijn geweest voor de film Batman Forever, die in de jaren negentig werd uitgebracht. Uiteindelijk zou Val Kilmer de rol van de Cape Crusader in die film op zich nemen, en Kilmer was er maar voor één film voordat George Clooney het overnam voor de film, Batman & Robin.

Voor de film Batman Begins kwam Russell, die destijds een veel oudere artiest was, in aanmerking voor de rol van James Gordon. Die rol zou echter naar Gary Oldman gaan, die uitzonderlijk goed werk heeft geleverd in de Dark Knight-trilogie.

Een paar andere opmerkelijke projecten die Russell heeft gemist, waren Jurassic Park, Jarhead, Splash en zelfs The Sound of Music. Sommige van deze rollen werden eenvoudigweg afgewezen en andere kwamen om andere redenen. Desalniettemin had elk van deze projecten enorm kunnen zijn voor Russell en zijn nalatenschap in Hollywood.

In de jaren 70 vond de acteur een rol in een film die een franchise van meerdere miljarden dollars opleverde.

Hij heeft er geen spijt van dat hij 'Star Wars' heeft afgewezen

Op een gegeven moment bevond Kurt Russell zich in de interessante situatie dat hij opkwam voor de rollen van Luke Skywalker en Han Solo in A New Hope. Hij was destijds een fantastische jonge artiest en hij had in beide rollen uitzonderlijk kunnen zijn. Uiteindelijk zou hij de kans voorbij laten gaan om in de film te verschijnen, en hoewel het een grote franchise op gang bracht, heeft Russell er geen spijt van.

Volgens Russell: "Ik heb er geen spijt van. Als acteur kun je daar niet bij stilstaan, anders word je gek. Dingen gebeuren met een reden en ik ben blij hoe het in mijn carrière is gelopen. Mijn leven en carrière waren misschien anders geweest, misschien ten goede of ten kwade, als ik Star Wars had gedaan, maar je kunt je er niet op concentreren. Je gaat verder."

De meeste mensen zouden er diep spijt van hebben dat ze doorgingen met het spelen van wat uiteindelijk iconische personages werden, maar gezien de manier waarop dingen zich in de loop van de tijd voor Russell afspeelden, is het logisch dat hij het prima zou vinden als hij iets zou missen. Als zijn carrière echter niet zo'n groot succes was geweest, zou hij absoluut terug kunnen kijken en zichzelf voor de kop kunnen slaan omdat hij niet in Star Wars verscheen.

Aanbevolen: