Madonna onthult dat ze fysieke tegenslagen heeft overwonnen en klaar is voor haar comeback

Inhoudsopgave:

Madonna onthult dat ze fysieke tegenslagen heeft overwonnen en klaar is voor haar comeback
Madonna onthult dat ze fysieke tegenslagen heeft overwonnen en klaar is voor haar comeback
Anonim

De legendarische artiest is genezen van een operatie en beschrijft dat, ondanks dat haar gezondheid de afgelopen maanden enorm heeft geleden, ze nu aan de beterende hand is en klaar om letterlijk en figuurlijk haar kostuums weer aan te trekken.

Terwijl ze de release van nieuwe muziek plaagt en er weer sterk en gezond uitziet, beginnen fans meer te weten te komen over Madonna's strijd buiten de camera.

Madonna is de afgelopen maanden gefotografeerd met een stok en een groot verband op haar heup. Na een knieoperatie, kraakbeenvervanging in haar heup en een handvol andere procedures en gezondheidsproblemen, lijkt het erop dat ze nu klaar is om de wereld van entertainment opnieuw te betreden, met een aantal fantastische verrassingen in petto voor haar fans.

Madonna's He alth

Madonna liep een reeks verwondingen op tijdens haar laatste paar concerten, en is open geweest voor het publiek over de noodzaak van regeneratief kraakbeenvervanging om weer op het pad van genezing te komen.

Ze onthulde ook aan fans dat ze een knieoperatie had ondergaan. Ondanks dat ze zich bewust is van haar gezondheidsproblemen en met een stok op sociale media verschijnt, is het de fans niet echt duidelijk geworden dat Madonna zich al enkele maanden in een genezings- en herstelfase bevindt.

Mede dankzij de pandemie lijkt iedereen zich er gelukkig niet van bewust dat Madonna een aanzienlijke hoeveelheid fysieke pijn ervaart, aangezien ze net als de rest van ons thuis opgesloten zit.

Afgezien van een aantal verjaardagsvakanties waaraan ze is begonnen, heeft Madonna vanuit het comfort van haar thuisstudio berichten gestuurd naar fans terwijl ze wat tijd vrij neemt om haar lichaam te genezen. Vanwege de pandemie gingen de meeste fans er gewoon vanuit dat ze thuis was omdat ze in quarantaine was en de veiligheidsprotocollen volgde.

Ze is terug

Madonna's video toont haar entourage die haar helpt een paar oversized laarzen aan te trekken en haar outfit aan te trekken, die na 10 maanden zonder fysieke activiteit nog steeds past. Het 62-jarige icoon ziet er sterk uit en bovenal lijkt ze vastberaden.

Haar bijschrift luidt; "Blij dat ik na 10 maanden krukken-operatie en tal van andere fysieke uitdagingen in mijn kostuums kan stappen en ze passen! ?. Phew! reshoots madame❌."

Madonna is terug en fans kunnen niet blijer zijn met dit nieuws!

Opmerkingen op haar pagina zijn onder meer; "Ik hou van die jas en kijk! Blij dat je bent genezen en weer in actie! ❤️?," evenals "Je bent geweldig, inspirerend en zo blij dat je terug bent!!"

Aanbevolen: