Deze 10 sterren hadden een grote ruzie met hun ouders

Inhoudsopgave:

Deze 10 sterren hadden een grote ruzie met hun ouders
Deze 10 sterren hadden een grote ruzie met hun ouders
Anonim

Het is niet ongebruikelijk dat ouders en hun kinderen ruzie hebben, vooral als kinderen opgroeien en volwassen worden. Meestal gebeurt dit omdat onderdrukte problemen of grieven uiteindelijk aan het licht komen of kinderen hun ouders confronteren met misbruik of verwaarlozing in het verleden en dergelijke. En roem is geen remedie voor dit conflict. Sterren zijn ook mensen en mensen vechten de hele tijd met ouders.

Deze sterren hadden niet alleen ruzie met hun ouders, velen van hen praten niet met elkaar en zijn dat al jaren niet meer. Anderen beweren, tragisch genoeg, dat ze gruwelijk zijn mishandeld door toedoen van hun ouders. Het is misselijkmakend om te denken dat een ouder hun kind ooit op zo'n manier iets kan aandoen, maar helaas gebeurt het en is het enkele van 's werelds grootste sterren overkomen.

10 Meghan Markle

Markle heeft niet alleen problemen met haar schoonfamilie in de koninklijke familie. Zij en haar vader, Thomas Markle, begonnen hoofden te stoten toen ze zich voor het eerst verloofde met prins Harry. Thomas Markle miste hun bruiloft vanwege "hartproblemen", maar daarvoor begonnen hij en Meghan ruzie te maken toen ze hoorde dat hij informatie over zijn dochter aan de paparazzi verkocht. Thomas poseerde zelfs een paar keer voor de paparazzi, waarbij hij de smeekbeden van zijn dochter om privacy negeerde. Sinds de ruzie is Thomas in het openbaar zeer kritisch geweest over zijn dochter, en gaf haar zelfs de schuld van Harry's vertrek uit koninklijke plichten.

9 Jennifer Aniston

Aniston heeft zich voor haar dood in 2016 met haar moeder verzoend, maar daarvoor waren de twee niet hartelijk met elkaar. Volgens Aniston heeft ze, toen ze oud genoeg was, haar moeder (Nancy Dow) uit haar leven verwijderd omdat ze emotioneel beledigend was. Dow was naar verluidt erg gemeen en kritisch over het uiterlijk van haar dochter. Aniston beweert ook dat haar moeder een gewelddadig humeur had en zou schreeuwen en deze vreselijke beledigingen naar haar schreeuwen.

8 Matthew McConaughey

Volgens de True Detective-ster profiteerde zijn moeder van zijn roem voor haar eigen voordeel. Ze hield naar verluidt van de aandacht en sprak regelmatig met de pers, tegen de wil van haar zoon in. Uiteindelijk stopte McConaughey met praten met

zijn moeder bijna tien jaar nadat ze de media zonder zijn toestemming door zijn ouderlijk huis liet touren. Ze verzoenden zich in 2019.

7 Eminem

Van alle beroemdheden die openbare vetes hebben met hun ouders, is Eminem misschien wel de enige die zijn pijn in zijn kunst kanaliseren. Eminem heeft verschillende nummers opgenomen over de gewelddadige en afstandelijke relatie die hij en zijn moeder met elkaar hadden. Op zijn album Relapse uit 2009 neemt Eminem een nummer op genaamd "My Mom", waarin hij zijn moeder ervan beschuldigt hem als kind te drogeren, waardoor Eminem effectief op het pad kwam dat hem naar pil- en alcoholverslaving leidde. Eminem mag ook niet van zijn vader, die hem en zijn moeder in de steek liet toen hij nog een kind was. Eminem verzoende zich met zijn moeder met een ander nummer, "Headlights" in 2014.

6 Angelina Jolie

Jolie praat al jaren niet meer met haar vader, acteur Jon Voight. Hoewel er berichten naar boven komen dat de twee langzaamaan weer een gemeenschappelijke basis beginnen te vinden, stopte Jolie met praten met Voight om redenen die Jolie graag privé houdt. Politiek kan er echter een onderdeel van zijn, Voight is vocaal conservatief en Jolie is een prominente democraat.

5 Demi Lovato

Lovato rouwde om het verlies van hun vader op hun nummer 'Vader' uit 2015, maar deed dit als een manier om met de gecompliceerde gevoelens om te gaan die met hun verdriet gepaard gingen. Lovato geeft toe dat hun vader beledigend was, "maar hij wilde ook een goed mens zijn". Ze hadden duidelijk een gecompliceerde relatie.

4 Kate Hudson

Kate Hudson heeft een geweldige relatie met haar moeder Goldie Hawn en haar stiefvader Kurt Russell. Haar vader Bill Hudson was echter nauwelijks in beeld. Hun relatie is zo slecht dat Bill woedend tekeer ging in een interview met The Daily Mail en zei: "Ik herken Oliver en Kate niet langer als de mijne… [Oliver] is nu dood voor mij. Net als Kate." Hudson vertelde Howard Stern echter dat ze haar vader vergeeft. Het lijkt erop dat Kate de grotere persoon wil zijn.

3 Adele

Adele bedankte haar manager toen ze in 2017 haar Grammy won omdat ze van hem hield als een vader. Maar ze ging ook zo ver om te zeggen: "Ik hou niet van mijn vader." Haar vader, Mark Evans, is uit haar leven verdwenen sinds ze 11 jaar oud was.

2 Drew Barrymore

Barrymore geeft haar moeder veel de schuld. Volgens Drew dwong haar moeder haar om te gaan acteren toen ze nog maar een baby was en was ze meer geïnteresseerd in het in de spotlights van Hollywood houden dan een goede ouder te zijn. De familie Barrymore is sinds het tijdperk van de stomme film een Hollywood-instelling en haar moeder leek dat graag zo te houden. Maar het kwam tegen een donkere prijs. Haar moeder zou het jonge kind vol drugs en alcohol meenemen naar deze feestjes en als gevolg daarvan begon Drew Barrymore te drinken toen ze nog maar 7 jaar oud was. Barrymore heeft al jaren niet meer met haar moeder gesproken en ze vroeg om emancipatie toen ze 14 was.

1 Dylan Farrow

Schrijver Dylan Farrow heeft haar vader, regisseur Woody Allen, publiekelijk beschuldigd van seksueel misbruik van haar toen ze nog een kind was. Het verhaal is bevestigd door zowel haar moeder Mia Farrow als haar broer Ronan. Allen heeft de beschuldigingen altijd ontkend. Sommigen geloven echter dat het waar is, omdat het een feit is dat Woody Allen trouwde met een van de geadopteerde kinderen die hij had met Mia Farrow, waardoor sommigen hem ervan beschuldigden een roofzuchtige trimmer te zijn. Zo'n beschuldiging helpt Allen's zaak niet. Dylan Farrow blijft haar vader tot op de dag van vandaag beschuldigen van misbruik.

Aanbevolen: