Dit is waarom Selena Gomez met muziek wil stoppen

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Selena Gomez met muziek wil stoppen
Dit is waarom Selena Gomez met muziek wil stoppen
Anonim

Selena Gomez is een ongelooflijke $ 85 miljoen waard, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. De inwoner van Texas belandde haar grote doorbraak door Gianna te spelen in de tv-serie Barney & Friends van 2002 tot 2004 voordat ze overstapte naar films, die te zien waren in televisiefilms zoals 2005's What's Stevie Thinking? en Walker, Texas Ranger: Trial by the Fire.

Tegen 2006 was Gomez lid geworden van de Disney Channel-familie nadat hij Gwen had gespeeld in The Suite Life of Zack & Cody, dat destijds een van de best beoordeelde shows op het netwerk was. Dat werd al snel gevolgd door drie afleveringen van Hannah Montana voordat Disney de overstap maakte naar de eigen show van Gomez, getiteld Wizards of Waverly Place.

De sitcom was ongelooflijk populair, vandaar dat het tussen 2007 en 2012 maar liefst vijf jaar duurde - om nog maar te zwijgen van het feit dat er ook een film was die werd uitgezonden op Disney Channel, met de toepasselijke titel Wizards of Waverly Place: The Movie, in 2009. Maar nadat de show voor de vierde keer was afgelopen, stapte Gomez weg van de tv om haar aandacht op muziek te richten, sindsdien is ze een van de grootste popsterren ter wereld geworden.

Als soloartiest heeft Gomez maar liefst drie albums uitgebracht, waarvan wereldwijd meer dan 15 miljoen exemplaren zijn verkocht. Ze domineerde de Billboard Hot 100 met eindeloze hits zoals Lose You To Love Me, We Don't Talk Anymore en Good For You, maar om de een of andere reden denkt Gomez dat mensen haar niet serieus nemen in de muziekindustrie.

In 2021 onthulde de hitparade zelfs dat ze zelfs had overwogen om voorgoed te stoppen met muziek. Hier is het dieptepunt …

Wilde Selena Gomez stoppen met muziek?

In een interview met Vogue in maart 2021 werpt de ster van het Princess Protection Program licht op de kansen dat ze uiteindelijk de muziekindustrie zal verlaten omdat ze soms niet gelooft dat haar kunstenaarschap serieus wordt genomen.

Hoewel Gomez niet wilde uitleggen waarom ze dacht dat mensen haar vak niet respecteerden, woog ze op de zaak en zei: "Het is moeilijk om muziek te blijven maken als mensen je niet per se serieus nemen."

Ik heb momenten gehad waarop ik dacht: 'Wat heeft het voor zin? Waarom blijf ik dit doen?'”

En hoewel Gomez door de jaren heen zeer succesvol is geweest in de muziekindustrie, schrok ze nooit terug voor acteerrollen als de voorgestelde rollen voor haar interessant waren.

In 2020 sprak ze bijvoorbeeld het personage Betsy uit in Dolittle; in 2016 speelde ze samen met Seth Rogen en Zac Efron in Neighbours 2; en in 2015 speelde ze Mavis in Hotel Transylvania 2, dat meer dan $ 470 miljoen opbracht aan de wereldwijde kassa.

Selena Gomez de uitvoerend producent

Om nog maar te zwijgen, Gomez heeft ook nieuwe mogelijkheden uitgeprobeerd, zoals het produceren van shows, waaronder de populaire Netflix-serie 13 Reasons Why, die liep van 2017 tot 2020 en vier seizoenen besloeg.

Ze is ook de uitvoerend producent van de show Only Murders in the Building on Hulu, Selena + Chef, terwijl haar aankomende projecten als EP de film In the Shadow of the Mountain en tv-shows 15 Candles en Rising omvatten.

In haar gesprek met Vogue ging Gomez verder door te zeggen dat ze nog minstens één album wilde uitbrengen voordat ze beslist of ze doorgaat met het maken van muziek of zich gewoon fulltime gaat focussen op acteren en produceren.

“Ik wil het nog een laatste keer proberen voordat ik misschien met muziek stoppen”, deelde ze.

Ze herhaalde soortgelijke woorden tijdens een gesprek met Elle een paar maanden later, en vertelde de publicatie dat hoewel ze niet per se bezorgd is over de lofbetuigingen - waarvan ze er veel nog moet ontvangen - het geen kwaad zou om bekeken te worden als een artiest die haar muziek echt waardeert.

"Ik zeg niet dat ik een Grammy wil", voegde ze eraan toe. “Ik heb gewoon het gevoel dat ik mijn best doe, en het draait allemaal om mij. Soms kan dat me echt raken.”

Voorlopig is Gomez echter van plan door te werken aan haar vierde album, dat heel goed tegen het einde van het jaar zou kunnen verschijnen.

De popsuperster heeft maar liefst $85 miljoen fortuin opgebouwd dankzij haar succesvolle carrière in zowel muziek als acteren, samen met meerdere goedkeuringsdeals en campagnes met onder meer Puma, Coca Cola, Pantene en Louis Vuitton.

Als Gomez ervoor kiest om helemaal afstand te doen van muziek, spreekt het voor zich dat ze een zeer succesvolle run had tijdens haar 13-jarige run als een van de meest succesvolle popsterren ter wereld, met nummers die zeker zijn om de komende decennia gespeeld te worden.

Aanbevolen: