Charlie Puth wil dat fans stoppen met het kopiëren van zijn kenmerkende wenkbrauwlook

Inhoudsopgave:

Charlie Puth wil dat fans stoppen met het kopiëren van zijn kenmerkende wenkbrauwlook
Charlie Puth wil dat fans stoppen met het kopiëren van zijn kenmerkende wenkbrauwlook
Anonim

Charlie Puth werd niet alleen bekend om zijn aanstekelijke liedjes, maar ook om zijn ongewone uiterlijk, waaronder zijn door Marshmello goedgekeurde harder. Een duidelijke snee door zijn rechterwenkbrauw is een van de eerste dingen die mensen opmerken als ze naar hem kijken. Het lijkt misschien een modestatement, maar dat is het verre van. Lange tijd gingen velen ervan uit dat de spleet met opzet was aangebracht om hem uniek te laten lijken.

Maar wat soms wordt aangezien als het werk van een scheermes, is eigenlijk een litteken dat is veroorzaakt door een bizar ongeluk. En hoewel achter zijn wenkbrauw een vreselijke waarheid schuilging, heeft het mensen ertoe aangezet om op Google naar 'Charlie Puth-wenkbrauwles' te zoeken, in de hoop die opvallende functie te kopiëren. Maar wat is er echt met Charlies wenkbrauw gebeurd?

Charlie Puth kreeg zijn kenmerkende litteken van een vreselijk ongeluk

Meer dan tien jaar geleden was Charlie Puth een onbekende tiener die comedyvideo's en covers op zijn YouTube-kanaal plaatste. Tegenwoordig is de zanger een soloartiest die de hitparades heeft bereikt en is genomineerd voor een Golden Globe en meerdere Grammy's. Hij is ook de winnaar van twee 2016 Billboard Music Awards voor de Hot 100 Song en Rap Song.

Hij werkte ook samen met beroemde zangers als Selena Gomez, Meghan Trainor, Blackbear en vele anderen. Door de jaren heen heeft hij zijn kennis van muziek verbeterd. Hij is nu een van de bekende zangers in de industrie. Maar buiten zijn muzikale carrière en vocale vaardigheid staat hij ook bekend om zijn kenmerkende wenkbrauw.

De verticale strook haar die in zijn rechterwenkbrauw ontbreekt, is in de loop der jaren een soort handelsmerk voor hem geworden. Terwijl de zanger gevleid is door deze schijnbare steunbetuiging van zijn fans, onthulde hij het verhaal achter zijn stijlkeuze. Het blijkt dat de strip eigenlijk een litteken is van een hondenaanval.

In 2014 tweette Charlie een verklaring voor het litteken in het gezicht en schreef: "Ik werd gebeten door een hond toen ik 2 was en stierf bijna aan een hoofdtrauma. Mijn wenkbrauw is permanent zo. Ik scheer het niet. Vertel het verder." De moeder van de zangeres, Deborah, heeft gezegd dat haar zoon "geluk had dat hij nog leefde" na de aanval en dat het hem een blijvende herinnering aan dat vreselijke verleden achterliet.

Charlie Puth's reactie op fans die zijn kenmerkende wenkbrauw kopiëren

Het is een feit dat sommige fans van de zanger zijn litteken aanzagen voor een stilistische keuze en dat sommigen zelfs zo ver zijn gegaan om hun rechterwenkbrauw te scheren om op hem te lijken. Ondanks het uitleggen van het pijnlijke verhaal erachter, viel zijn poging om het record recht te zetten aan dovemansoren.

Charlie vertelde hoe fans zijn stijl probeerden te kopiëren en zei: Het is gek omdat ik een litteken op mijn rechterwenkbrauw heb, maar mensen die mij niet zo goed kennen, denken dat ik dat deel ervan opzettelijk scheer. Dus nu zie ik mensen op Twitter dat deel van hun wenkbrauw scheren en zeggen: 'Ik ben een Puther voor het leven!' en ik zeg: 'Oh, god! Ik hoop dat je moeder niet boos op je wordt.'”

Ondertussen vond de zanger een slimme manier om de controle over zijn pijnlijke jeugdervaring terug te krijgen. Hij onthulde de nieuwe zwarte Lab-puppy die hij van de plaatselijke Humane Society had geadopteerd tijdens een concert in december 2019 in San Antonio.

Hij deelde het nieuws ook op Twitter en schreef: "Ik heb gisteren een zwarte lab-puppy geadopteerd van de San Antonio Humane Society. Hij noemde hem Charlie. Hij heeft dezelfde persoonlijkheid als ik." Het is even ironisch als bewonderenswaardig dat hij juist het ras kiest dat hem zoveel pijn heeft bezorgd.

Charlie Puth rouwt om het verlies van zijn lieve hond Brady

Naast een zwarte Labrador genaamd Charlie, heeft de 30-jarige singer-songwriter nog een harige vriend genaamd Brady, een King Charles Cavalier. Onlangs ging hij echter naar Instagram om te onthullen dat Brady helaas op 15-jarige leeftijd is overleden, maar hij heeft gezworen zijn hond "op een dag" weer te zien.

Hij deelde een foto van zichzelf terwijl hij in het zwembad stond terwijl hij staarde naar zijn huisdiervriend die aan de zijkant stond, en hij voegde het bijschrift toe: Brady de koning Charles Cavalier ging gisteravond naar de puppyhemel na een geweldige 15 jaar hier op aarde! En hoewel hij er fysiek niet meer zal zijn, blijft zijn kleine geest hangen en ik kan niet wachten om daar een glimp van op te vangen. Ik zal je weer zien kleine hond.'

Charlie onthulde eerder hoe hij Brady meenam op zijn allereerste date om hem te helpen over zijn zenuwen heen te komen, en hij was heel blij met zijn beslissing toen hij ontdekte dat de dame toevallig ook een King Charles Cavalier had.

“Mijn eerste date ooit, ik was een beetje nerveus, dus ik dacht: 'Ik ga Brady meenemen naar deze strandwandeling met dit meisje', en ze zei: 'Oh mijn god, ik heb ook een King Charles Cavalier.' Ik heb zoiets van, 'Geld, perfect, geweldig,' 'herinnerde hij zich.

Aanbevolen: