Dit is waarom fans denken dat Jennifer Lopez Ben Affleck kan helpen stoppen met roken

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans denken dat Jennifer Lopez Ben Affleck kan helpen stoppen met roken
Dit is waarom fans denken dat Jennifer Lopez Ben Affleck kan helpen stoppen met roken
Anonim

Een onderdeel van een gezonde relatie is gemotiveerd zijn om eventuele hardnekkige slechte gewoonten te herzien. En fans denken dat dit het geval is met Ben Affleck's hernieuwde romance met Jennifer Lopez.

De 48-jarige ster ziet er tegenwoordig een beetje verwilderd uit, terwijl J. Lo, 51 jaar oud, er beter uitziet dan ooit. Fans denken echter dat deze nieuwe-oude relatie een positieve invloed zal hebben op de gezondheid van Ben; hier is waarom.

Zal Ben Affleck stoppen met roken?

Hij heeft het blijkbaar al eerder geprobeerd, maar stoppen met roken is iets waar Ben Affleck duidelijk hulp bij nodig heeft. Hoewel niemand hem kwalijk zou nemen dat hij in een stroomversnelling raakte nadat zijn huwelijk was geëindigd en het leven zwaar werd, zijn er misschien betere dagen in het verschiet.

Per slot van rekening werd hij onlangs gespot op een openbare date, knuffelend met Jennifer Lopez. En iedereen weet dat J. Lo zo gezond is als ze komen, en ze heeft geen tijd voor slechte gewoonten.

Zal Jennifer Lopez Ben Affleck dwingen om te stoppen met roken?

Geruchten suggereerden dat de laatste keer dat Ben stopte met roken, zijn toenmalige vrouw Jennifer Garner hem hielp van de gewoonte af te komen. Maar toen het paar uit elkaar ging, ging hij weer een ongezond pad in.

Hoewel hij tijdens zijn romance met Ana de Armas gelukkig genoeg leek, werd Affleck nog steeds gefotografeerd terwijl hij rookte terwijl hij de actrice zag. Het is duidelijk dat de slechte gewoonte niet gemakkelijk zal verdwijnen, maar fans denken dat Jennifer Ben echt zal pushen om gezonder te worden.

Hoe? Nou, voor iedereen die de laatste tijd naar Jen heeft gekeken, is het antwoord vrij duidelijk.

Jennifer Lopez Hits The Gym Daily

Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn de afgelopen dagen al gespot in de sportschool, en dat is genoeg bewijs voor fans dat J. Lo haar man een nieuw regime heeft gegeven voor een betere gezondheid.

Fans speculeren dat Ben, om Jen op de loopband bij te houden, zal moeten stoppen met roken (en een paar kilo). Hij is al eerder letterlijk in gevechtsvorm geweest, maar de meeste recente foto's laten zien dat hij er een beetje ruw uitziet (met een sigaret in de hand).

Voor een echte transformatie terug naar gezondheid, zeggen fans dat Ben zal moeten stoppen met roken en net zo hard naar de sportschool moet gaan als zijn tweede keer. Fans zijn het erover eens dat Ben letterlijk op geen enkele manier kan blijven luieren terwijl Jennifer uren per dag naar de sportschool gaat.

Hoewel Jennifer in deze vroege huwelijksreis is gezien terwijl ze geniet van meditatie terwijl Ben geniet van een rookpauze, zeggen fans dat dit niet lang kan duren. Jennifer en haar ex deelden tenslotte een voorliefde voor fitness, en dat was niet genoeg om ze bij elkaar te houden.

Als Ben wil dat het deze keer goed gaat met Jennifer, heeft hij misschien wat meer trucjes nodig dan alleen een oud cadeau van haar op hun afspraakjes te dragen. Zijn gezondheid serieus nemen is de beste manier om in de gunst van Lopez te blijven, suggereren fans -- en het is niet alsof het Ben pijn zal doen om het te proberen!

Aanbevolen: