Dit is waarom sommigen zeggen dat Christine Ouzounian ook het huwelijk van Tom Brady bijna heeft verpest

Inhoudsopgave:

Dit is waarom sommigen zeggen dat Christine Ouzounian ook het huwelijk van Tom Brady bijna heeft verpest
Dit is waarom sommigen zeggen dat Christine Ouzounian ook het huwelijk van Tom Brady bijna heeft verpest
Anonim

Lang voordat iemand zelfs maar wist hoe ze heette, had voormalig kindermeisje Christine Ouzounian een behoorlijke reputatie. Mensen gaven haar de schuld dat ze het huwelijk van Jennifer Garner en Ben Affleck had verbroken, ook al verklaarde Jennifer later dat de voormalige oppas van het gezin niets te maken had met hun breuk.

Dus waarom geloofden fans haar niet?

Omdat Christine niet alleen op de foto was met Ben, maar blijkbaar ook vriendelijk was met Tom Brady; ze was naar verluidt in het gezelschap van zowel Tom als Ben, slechts enkele dagen voordat Afflecks scheiding werd aangekondigd.

De vraag is, hoe speelde Tom Brady mee in de vergelijking en wat vond Gisele van de situatie?

Christine Ouzounian heeft een ritje gemaakt op Tom Brady's jet

In 2015 kondigden de krantenkoppen aan dat Christine Ouzounian met de nog steeds getrouwde Ben Affleck naar een liefdadigheidsevenement was gereisd. De manier waarop ze reisden, werd echter niet echt publiekelijk onthuld. Het was zo'n beetje genoeg dat Ben gefotografeerd was met de oppas te midden van zijn huwelijksproblemen. Dat alleen al zette tongen aan het kwispelen.

Maar een specifieke foto bewees fans dat Bens band met de oppas meer was dan alleen haar zorg voor zijn drie kinderen. Op de foto, die veel werd gedeeld door fans maar ook door roddelbladen, wordt Christine gefotografeerd terwijl ze zonder schoenen op een stoel in een vliegtuig zit.

Op haar handen zitten meerdere Super Bowl-ringen; deze zijn blijkbaar van Tom Brady, en de jet ook.

Hoe kende Christine Ouzounian Tom Brady?

Het verdachte aan het hele scenario was ten eerste dat Ben ergens heen reisde met iemand die niet zijn vrouw was. Op dat moment was zijn echtscheidingsprocedure nog niet bekendgemaakt, maar naar verluidt gingen hij en Jennifer uit elkaar voor de privévlucht (zoals bronnen later zouden suggereren).

Afgezien daarvan vroegen mensen zich ook af hoe vriendelijk Christine was met Tom Brady. Natuurlijk, Ben en Tom kunnen vrienden zijn, en zeker, ze kunnen samen reizen.

Maar waarom zou Tom Brady de minnares/vriendin/oppas van zijn vriend zijn superwaardevolle Super Bowl-ringen laten dragen? En wat vond Brady's vrouw van de hele zaak?

Was Gisele boos op Tom over Christine Ouzounian?

Alvorens te speculeren over wat Gisele zei of deed, kunnen fans vrijwel bevestigen dat geen enkele vrouw blij zou zijn als haar man in een privéjet zit met iemand als Christine Ouzounian.

En het heeft niets te maken met wie Christine is of wat ze wel of niet heeft gedaan met een getrouwde man. Haar reputatie was al geruïneerd, dus als ze in het gezelschap van Tom Brady was, zou dat een megasmelt hebben betekend voor zijn publieke imago.

Ja, veel vrouwen zouden zich ook zorgen maken dat hun man in een privéjet zat en zijn carrièreprestaties deelde met een willekeurige vrouw die zijn vriend kent.

Hoe dan ook, bronnen in die tijd suggereerden dat Gisele erg boos was op Tom. Naar verluidt "dreigde Gisele met echtscheiding" nadat hij had gehoord over de heldendaden van Ben en Tom op de privéjet met Ouzounian.

Eén publicatie vermeldde zelfs dat er "meer was waar het model niet van weet", hoewel er geen woord over is of ze ooit heeft geleerd wat dat "meer" was.

Sommigen zeiden dat Gisele niet wist waarom Tom Brady in de eerste plaats Christine Ouzounian en Ben Affleck op zijn jet had uitgenodigd. En nadat de foto van circa juni 2015 werd gepubliceerd, speculeerden mensen dat Tom en Gisele zouden "doen alsof" alles in orde was, en toen bleek dat zo rond hun openbare optredens in september van dat jaar.

Zelfs als Gisele geen openbare opmerking maakte over de ringen en de oppas, leken de leeftijdsgenoten van haar man er niet blij mee. Damien Woody zei dat hij zijn Super Bowl-ringen had "opgesloten" en dat zijn "vrouw niet zou willen dat de oppas" ze droeg.

Michael Strahan wees erop dat hij de foto had gezien en zich afvroeg waarom Tom "al zijn ringen bij zich droeg", want dat was gewoon niet normaal.

Er is nooit iets uit de oppasgeruchten gekomen

Hoewel er veel theorieën uit de hoofden van fans kwamen toen het beeld van Christine die Tom's ringen droeg opdook, weet niemand echt wat er op dat vliegtuig is gebeurd. Sommige fans denken dat Tom een broer was en Ben Affleck hielp indruk te maken op zijn vriendin.

Anderen denken dat er iets ergers in het spel was, waarbij zowel de beroemde mannen als de al in ongenade gevallen oppas betrokken waren. Maar hoe dan ook, Ben Affleck is sindsdien duidelijk verder gegaan. Tom en Gisele lijken natuurlijk net zo gelukkig als altijd.

Nu haar tijd in de schijnwerpers voorbij lijkt te zijn, lijkt Christine Ouzounian een nieuw carrièrepad te hebben gevonden en verdoezelt ze haar tijd met oppassen in haar cv. Ze praat waarschijnlijk ook niet veel over die noodlottige reis met een privéjet of haar Super Bowl-ringbling.

Aanbevolen: