Dit is wat er gebeurt tijdens de dubbele dates van Megan Fox en Kourtney Kardashian

Inhoudsopgave:

Dit is wat er gebeurt tijdens de dubbele dates van Megan Fox en Kourtney Kardashian
Dit is wat er gebeurt tijdens de dubbele dates van Megan Fox en Kourtney Kardashian
Anonim

Fans houden van niets meer dan een paar beroemde koppels die vrienden zijn. Sinds ze haar relatie met Travis Barker openbaar heeft gemaakt, lijkt Kourtney Kardashian hechter te zijn geworden met Megan Fox, die verloofd is met Travis' vriend en medewerker Machine Gun Kelly.

Kourtney trouwde naar verluidt met Travis tijdens een ceremonie na de Grammy's van 2022, terwijl Megan Fox op het moment van schrijven haar huwelijk met Kelly zou plannen.

Hoewel de meisjes en jongens vrienden zijn, gaan ze dan echt als groep op dubbele dates als de camera's uit zijn? Een insider onthulde dat het viertal wel als groep samen tijd doorbrengt, maar niet op de manier die fans zouden vermoeden. Lees verder om erachter te komen hoe de koppels als groep met elkaar omgaan en hoe het eruit ziet als ze dat doen.

Zijn Megan Fox en Kourtney Kardashian vrienden?

Megan Fox is open geweest over haar bewondering voor Kourtney Kardashian en haar relatie met Travis Barker, die goede vrienden is met haar verloofde Machine Gun Kelly. Het duo verscheen samen op het podium tijdens de VMA's van 2021, waar ze Kelly en Travis op het podium introduceerden.

"New York, ik wil dat je extra luid wordt voor onze toekomstige baby-papa's," vertelde Megan de menigte, erop wijzend dat beide koppels in de toekomst samen kinderen zouden kunnen verwelkomen. Echter, Megan en Kelly willen naar verluidt wachten om samen kinderen te krijgen, omdat ze genieten van het plezier dat ze nu hebben.

De vrienden speelden ook samen in een campagne voor Skims, een merk opgericht door Kourtney's zus Kim Kardashian.

"Ik vind het geweldig dat Skims echt begrijpt wat vrouwen willen dragen en dat ze zich sexy, zelfverzekerd en krachtig willen voelen", zei Megan in het persbericht voor de campagne. "Ik vond het geweldig om met Kourtney mee te doen aan deze campagne, we hadden zoveel plezier samen met fotograferen."

De twee hebben ook foto's van elkaar op sociale media geplaatst, waarbij ze allebei foto's van hun Skims-fotoshoot delen. "Kourt, voor altijd is niet lang genoeg", schreef Megan onder haar foto's. Kourtney reageerde door te schrijven: "Dit leven en het volgende."

In een 2022-interview met Glamour deelde Megan hoe ze over Kourtney en Travis als koppel denkt, waarmee ze haar bewondering voor de realityster verder benadrukt: “Ze zijn magnetisch. Dus niemand heeft echt teveel contact met ze, omdat ze gewoon vastzitten. Ze zitten zo aan elkaar vast (gebaart een magnetische aantrekkingskracht).”

Hebben Megan Fox en Kourtney Kardashian een dubbele date?

Kourtney en Megan lijken een hechte band te hebben, en dat geldt ook voor hun partners, Machine Gun Kelly en Travis Barker. Maar betekent dat dat ze op dubbele dates gaan?

Een insider vertelde Us Weekly dat de koppels tijd samen doorbrengen als een viertal.

“Travis heeft een opnamestudio in zijn huis, dus hij en MGK zullen daar veel jammen. Travis stelde Kourt voor aan Megan via MGK”, onthulde de insider. Als groep gaan ze graag op dubbele dates, concerten, evenementen samen - het maakt het spannender. Travis en MGK zijn blij dat Megan en Kourtney een band hebben gekregen en goed met elkaar kunnen opschieten.”

Als groep zijn de vier sterren meerdere keren samen gespot. Na de MTV VMA's in september 2021 ging het viertal dineren in Cipriani Downtown in New York City.

"De groep leek kalm, erg ontspannen", zei een ooggetuige (via Us Weekly). “Ze genoten van hun tijd samen alsof ze niets om de wereld gaven. Ze zagen eruit alsof ze gewoon wilden ontspannen.'

In haar interview met Glamour gaf Megan zelf toe dat de groep soms samen activiteiten zal ondernemen, maar dit zijn niet het soort dubbele dates dat fans in gedachten zouden kunnen hebben.

“We zijn een paar keer met ze naar Vegas geweest en evenementen en dat soort dingen. Maar we gaan niet picknicken of roadtrips maken', vertelde ze aan de publicatie.

Megan deelde ook dat de reden dat ze vier niet vaker met elkaar omgaan, is dat het moeilijk is om hun schema's met al hun kinderen te coördineren: We hebben niet veel dubbele dates. Ik bedoel, tussen ons allemaal zijn er 900 kinderen!”

Kourtney heeft drie kinderen met ex Scott Disick: Mason (12), Penelope (9) en Reign (7). Travis heeft twee biologische kinderen, Landon Asher (18) en Alabama Luella (15), en hij blijft dicht bij zijn voormalige stiefdochter Atiana De La Hoya (22).

Megan deelt drie kinderen met ex-man Brian Austin Green: Noah Shannon (8), Bodhi Ransom (7) en Journey River (4). En Machine Gun Kelly heeft een dochter, Casie Colson Baker (12), die hij deelt met ex Emma Cannon.

Megan Fox en Kim Kardashian's Friendship

Het lijkt erop dat Megan Fox en Machine Gun Kelly ook op dubbele dates gaan met Kim Kardashian en Pete Davidson.

In een interview in april 2022 sprak Kelly over zijn vriendschap met Pete Davidson en onthulde dat hij en Megan een theater hadden gehuurd met Pete en Kim: De korte versie is, we hebben een theater verhuurd, ik, Meg en Kim en Pete gingen naar deze film en ik stond zo hard in voor deze film, dat ik dacht: 'Het wordt de beste film die je ooit hebt gezien.'”

De muzikant onthulde echter via CinemaBlend dat de datum niet helemaal volgens plan verliep, omdat de anderen niet zo onder de indruk waren van de film als hij had gehoopt.

“Ik bleef, zoals, voorover leunen, zoals zelfs toen de previews begonnen, en ik had zoiets van: 'Gewoon kerel, ik kan niet wachten, ik kan niet wachten tot jullie kijken.', we hebben tien minuten in de film – heb je ooit dat moment waarop je denkt: 'We zouden hier niet moeten zijn?'”

Gezien het feit dat Kim Megan speelde in haar Skims-campagne met Kourtney, lijkt het waarschijnlijk dat de twee ook op goede voet staan.

Aanbevolen: