The Winchesters blaast nieuw leven in het bovennatuurlijke van The CW; Dit is wat we weten

Inhoudsopgave:

The Winchesters blaast nieuw leven in het bovennatuurlijke van The CW; Dit is wat we weten
The Winchesters blaast nieuw leven in het bovennatuurlijke van The CW; Dit is wat we weten
Anonim

Hoewel Supernatural tot een einde is gekomen, leeft zijn erfenis voort met The Winchesters. Supernatural werd maar liefst 15 seizoenen op de CW uitgezonden en verzamelde een grote en gepassioneerde fanbase. Eerder had Supernatural twee spin-offshows geprobeerd. In seizoen 9 van de show was er een mislukte achterdeurpiloot voor een show over de monsterfamilies van Chicago. Schrijvers probeerden in seizoen 13 opnieuw voor een spin-off met Wayward Sisters, maar het netwerk schrapte uiteindelijk de vrouwelijke jagersshow.

Nu is The Winchesters in productie voor de CW. De show speelt zich af in de jaren 70 en focust op de jonge levens van Mary en John Winchester. Fans willen graag meer van de Winchester-familie zien, dus hier is alles wat we tot nu toe weten over The Winchesters.

8 Waar gaat de Winchesters over?

The Winchester wordt een prequel-show op Supernatural. Het speelt zich af in de jaren 70, lang voordat de bovennatuurlijke hoofdpersonen Sam en Dean werden geboren. De focus zal liggen op Mary Campbell en John Winchester, die voorheen vooral in hun volwassen vorm te zien waren. Fans zullen zien wanneer het paar elkaar voor het eerst ontmoette en de beginfasen van hun relatie.

Mary gaat op zoek naar haar vermiste vader, hetzelfde complot waarmee het allemaal begon voor Supernatural. Onlangs terug uit de Vietnamoorlog, zal John Mary helpen bij haar zoektocht. Ze worden vergezeld door anderen op hun jachtreis, waardoor een onwaarschijnlijke groep helden ontstaat. Geheimen over de familie Winchester zullen worden onthuld.

7 John en Mary Winchester worden opnieuw gecast

Fans van Supernatural herinneren zich al een jonge versie van Mary Campbell en John Winchester te hebben gezien. Via flashbacks en tijdreizen zagen kijkers het paar geportretteerd door Amy Gumenick en Matt Cohen. Dat was echter lang geleden, en de twee zijn een beetje te volwassen om 20-jarigen te spelen.

Om het probleem op te lossen, hebben The Winchesters Drake Rodger gecast als John en Meg Donnelly als Mary. Dit wordt Rodgers eerste rol op televisie en Donnelly heeft zelf maar een handvol rollen gehad. Fans willen graag zien hoe deze frisse gezichten deze geliefde personages vormen.

6 Wie is Millie Winchester?

Rekening houdend met alle familiegesprekken in Supernatural, is het nogal verrassend dat fans nooit iets over Johns moeder hebben gehoord. Haar naam werd niet eens genoemd tot seizoen 9 van de show! Fans zijn nieuwsgierig naar het personage omdat ze haar nog nooit hebben gezien, maar nu krijgen ze eindelijk de kans.

Bianca Kajlich speelt Millie Winchester, de moeder van John. Fans herkennen haar misschien van de CW's Legacies, waarin ze Sheriff Machado speelde.

5 De Winchesters zullen bovennatuurlijke Canon veranderen

Met de immense liefde die fans hebben voor Supernatural, is het geen verrassing dat ze zich zorgen maken over hoe The Winchesters zullen afwijken van de canon. De originele show gaf kijkers veel informatie over John en Mary Winchester, inclusief het feit dat John niets wist over monsters tot Mary's dood. En toch laten The Winchesters beide personages zien die vechten tegen het bovennatuurlijke.

In een interview met Variety sprak acteur en producer Jensen Ackles over deze veranderingen. Hij hoopt hun verhaal te vertellen op een manier die het verhaal vertekent, zodat we die waypoints raken die we op 'Supernatural' hebben vastgesteld, maar je van A naar B, B naar C, C naar D brengen op een manier die echt onverwacht is.”

4 Jensen Ackles zal The Winchesters produceren en vertellen

Jensen Ackles speelde Dean Winchester in Supernatural, en hoewel de acteur momenteel veel projecten heeft, is zijn tijd bij de familie Winchester nog lang niet voorbij. Hij en zijn vrouw Danneel Ackles zullen de uitvoerende producenten zijn van de prequel-show, aangezien ze het concept naar de CW brachten via hun nieuwe bedrijf Chaos Machine Productions.

Ackles zal ook het verhaal van zijn televisieouders vertellen. Hoewel het nog steeds onduidelijk is of fans hem zullen zien optreden als Dean Winchester, vooral gezien de timing van The Winchesters en de dood van zijn personage aan het einde van Supernatural, hoeven kijkers in ieder geval niet volledig afscheid te nemen van Dean.

3 Jared Padalecki werd ‘uitgerukt’ door prequel

Fans waren erg teleurgesteld toen ze hoorden dat Padalecki zijn rol van Sam Winchester niet zou herhalen. Erger is echter dat Padalecki niets over The Winchesters wist totdat het op sociale media werd aangekondigd. Padalecki en zijn televisiebroer Jensen Ackles hebben een zeer hechte relatie, maar blijkbaar betekende dat niet dat Ackles de prequelshow met zijn vriend zou delen.

Padalecki ging naar Twitter om zijn pijn te uiten en zei: Ik wou dat ik dit op een andere manier dan Twitter hoorde. Ik ben opgewonden om te kijken, maar baalde dat Sam Winchester er geen enkele betrokkenheid bij had.” De twee hebben sindsdien gesproken en het probleem opgelost, maar fans houden nog steeds vast aan deze pijn.

2 Zal Misha Collins in de Winchesters verschijnen ?

Misha Collins was een favoriet bij de fans op Supernatural met zijn rol als de engel Castiel. Vanwege de bovennatuurlijke vermogens van zijn personage, met name zijn kracht van tijdreizen, is het zeker mogelijk voor Castiel om in The Winchesters te verschijnen. Hoewel er niets is bevestigd, heeft Collins zijn interesse geuit om deel te nemen aan de prequel-serie. "Het lijkt erop dat deze show baat zou hebben bij een tijdreizend engel-in-een-trenchcoat-personage. Ik zeg alleen…"

Fans kruisen hun vingers!

1 The Winchesters wordt dit najaar uitgezonden

Het filmen van de pilot moet een succes zijn geweest voor The Winchesters, want het netwerk pakte de show een volledig seizoen op. De Supernatural prequel gaat op dinsdag 11 oktober in première op de CW. Het tijdslot is 20.00 uur, wat inhoudt dat het netwerk hoge verwachtingen heeft dat de show een groot succes wordt.

De Winchesters zullen worden vergezeld door andere nieuwkomers in de CW, waaronder Walker: Independence en Gotham Knights. Bij alle drie deze shows zijn voormalige Supernatural-acteurs betrokken, aangezien Walker: Independence een prequel is van Jared Padalecki's Walker en Misha Collins Harvey Dent zal spelen in Gotham Knights.

Aanbevolen: