De cast van 'Swamp People', gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Swamp People', gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Swamp People', gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Terwijl thrillerfilms fans over het algemeen op het puntje van hun stoel houden, denk er dan eens over na of de spanning niet CGI was, maar echte en gevaarlijke situaties? Dit is wat de serie van het History Channel, Swamp People, op tafel brengt, en hierdoor heeft de show in de loop der jaren verschillende trouwe fans kunnen verzamelen.

De met adrenaline gevulde docuserie volgt het leven van een groep woeste individuen terwijl ze door de moerasgebieden van Louisiana navigeren op zoek naar de grootste en dodelijkste alligators. Dit is zonder twijfel een van de gevaarlijkste dingen om te doen en als je denkt dat de sterren van de History-zender niet meer dan een paar dollar in hun zak steken, denk dan nog eens goed na. Dit zijn de rijkste castleden van de Swamp People.

6 Troy Landry – $2 miljoen

Behalve dat hij een alligatorjager van de vijfde generatie is en afstamt van een lange lijn van krokodillenjagers, is Landry ook geboren en getogen in Louisiana en kent hij de hele regio als zijn broekzak. Deze factor geeft hem het unieke voordeel dat hij precies weet waar hij moet rondspoken tijdens het gatorseizoen. In de loop van de tijd is hij uitgebreid succesvol geweest als alligatorjager en wordt hij geschat op $ 2 miljoen. Hoewel een groot deel van zijn inkomsten uit de show komt, heeft hij ook andere bronnen van inkomsten, waaronder het oogsten en verkopen van langoesten.

5 Terral Evans – $1 miljoen

Landry en Evans hebben samen een lange weg afgelegd, zowel als vrienden als zakenpartners. Net als de meeste andere leden van de Swamp People-cast groeide Evans ook op in de bayous van Louisiana en leerde hij op zeer jonge leeftijd handelen.

Met de rest van de Swamp People-crew heeft Evans het grootste deel van zijn leven gewijd aan het onder controle houden van de alligators in de regio. Voordat hij bij de ploeg kwam, diende hij in het leger en daarna als projectmanager bij een oliemaatschappij. Volgens zijn vermogen van $ 1 miljoen, moeten zijn oude banen echt goed hebben uitbetaald.

4 Daniel Edgar – $200 duizend

Bij het team wordt Daniel gerespecteerd als een van de meest ervaren alligatorsjagers en dat komt vooral door zijn opvoeding in het stroomgebied van de Atchafalaya, waar hij op zeer jonge leeftijd leerde jagen en reptielen doden. Hij komt ook uit een lijn van deskundige alligators en net zoals zijn vader hem op weg heeft geholpen om de professional te worden die hij nu is.

Daniel heeft ook zijn zonen, Dwaine en Joey Edgar, op hetzelfde pad gezet en maakt nu deel uit van zijn jachtploeg, waaronder zijn kleinzoon, Dorien. Daniel heeft een behoorlijk succesvol leven. Hoewel hij naar verluidt eigenaar is van de Louisiana Baits Company en de St. Mary's Seafood Incorporated, heeft hij ook een paar andere ondernemingen die hem wat extra geld opleveren. Momenteel wordt geschat dat de felle reptielenjager $ 200.000 waard is.

3 Jacob Landry – $500, 000

Geboren in Pierre Part, Louisiana, Jacob is de oudste zoon van het Landry-huishouden. Hoewel het leven als applicatorjager buitengewoon opwindend voor hem was, heeft hij in de show gezegd dat hij het filmmaken nog meer zou willen verkennen, omdat hij in die lijn werkte met de horrorshow Paranormal Extremes: Text Messages from the Dead ergens in het verleden.

Jacob is momenteel getrouwd en heeft twee kinderen en is grotendeels betrokken geweest bij het familiebedrijf, wat hem een geschat vermogen van $ 500.000 heeft opgeleverd. Onlangs is hij ook de kapitein geworden van het tweede schip van de familie Landry, zijn positie als directe opvolger van het familiebedrijf bezegelen.

2 'Kleine' Willie Edwards – $500, 000

Net als Jacob is Little Willie de oudste zoon van de zuurdesemmoeras Willie Edwards en in wezen de erfgenaam van het alligatorbedrijf van de familie. Volgens Little Willie heeft hij in de schaduw van zijn vader en grootvader gestaan om de kneepjes van het jagen op alligators te leren, en op basis van zijn ervaring uit de eerste hand zou hij je met trots vertellen dat de mannen van de familie Edward alleen perfectie nastreven. Hoewel hij en zijn vader het niet altijd met elkaar eens zijn, zoals we in de show hebben gezien, hebben ze een onmiskenbare band. Door zijn deelname aan het familiebedrijf heeft Little Willie een vermogen van $ 500.000 vergaard.

1 Chase Landry – $200, 000

Chase is de jongste zoon van Troy Landry en is ook actief betrokken bij de jacht op krokodillen en de familiebedrijf voor het oogsten van langoesten. Vanaf de laatste paar seizoenen van de show is Chase de kapitein van zijn boot geweest en heeft hij ook nauw samengewerkt met zijn neef Holden, als het dek, terwijl ze proberen de alligatorpopulatie te houden zoals het hoort.

Financieel floreert het familiebedrijf Landry en daarbuiten bezit Chase ook een tankstation en een restaurant in Virginia genaamd Chasin' Tails. Samen hebben zijn inkomstenbronnen ertoe bijgedragen dat zijn vermogen tot $ 200.000 is gestegen.

Aanbevolen: