Hoe Nathan Fillion zijn enorme vermogen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hoe Nathan Fillion zijn enorme vermogen vergaarde
Hoe Nathan Fillion zijn enorme vermogen vergaarde
Anonim

De meeste lezers zullen Nathan Fillion onmiddellijk herkennen van ten minste een van zijn vele iconische rollen. Hij is een van die acteurs die het echt allemaal heeft gedaan. Door zijn vele jaren acteren heeft hij een behoorlijk grote en rijke carrière opgebouwd, en ook een behoorlijk indrukwekkend vermogen. Hij bezit nu naar verluidt een fortuin van $ 20 miljoen. Zijn vermogen was het product van risico's nemen en hard werken, en toen hij begin jaren 2000 een grote hoofdrol kreeg, werd zijn inspanning eindelijk beloond. Sindsdien werd zijn carrière alleen maar beter en beter, en hij kon er goed geld mee verdienen. Hij besteedt zijn geld niet alleen aan zichzelf, maar ook aan verschillende goede doelen en belangrijke doelen. Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste dingen die hij heeft gedaan om zijn vermogen op te bouwen.

7 Zijn rol in 'Firefly'

Firefly is een ruimtewesterse serie die werd uitgezonden in 2002, en waarin Nathan Fillion speelde. Het speelt zich af in de verre toekomst en Nathan speelde Malcolm "Mal" Reynolds, die de kapitein was van het ruimteschip van de Firefly-klasse, Rust. Deze rol was een van de beste die hij tot dan toe ooit in zijn carrière had gehad, en het is zeker een van zijn meest populaire rollen. Later speelde hij het personage opnieuw, toen de film Serenity, die een voortzetting was van de show, in 2005 uitkwam. Behalve dat het een zeer lucratieve rol voor zijn carrière was, was het ook erg belangrijk voor hem persoonlijk.

"Ik zou het moeilijk vinden om alle manieren op te sommen waarop Firefly me heeft veranderd, gezegend, geduwd, opgetild en vernederd", zei hij. "Ik heb daar mijn beste vrienden gemaakt en er onderweg zelfs een verloren. Ik heb vaak gezegd dat Firefly me na aan het hart ligt, maar ik denk dat, nauwkeuriger gezegd, mijn hart daar nog steeds leeft."

6 Zijn salaris van 'Kasteel'

Van 2009 tot 2016 bracht de ABC-show Castle acht seizoenen uit. Nathan speelde de hoofdpersoon, Richard Castle, een bestverkopende romanschrijver. Hij en NYPD-detective Kate Beckett, gespeeld door Stana Katic, lossen moeilijke misdaden in de stad op.

Hun relatie begint vanuit een plaats van vijandigheid, aangezien Kate terughoudend is om met een schrijver te werken, maar geleidelijk aan gaan ze van elkaar houden. Nathan's salaris in deze serie was, volgens Celebrity Net Worth, $ 100.000 per aflevering, dus ongetwijfeld heeft het enorm bijgedragen aan zijn enorme vermogen.

5 Zijn werk in 'The Rookie'

Hoewel er geen officiële informatie voor het publiek is over het salaris van Nathan Fillion op The Rookie, zou het vergelijkbaar zijn met zijn Castle-salaris. Alexi Hawley, de uitvoerend producent van Castle, wist meteen dat hij Nathan in zijn nieuwe project wilde hebben. Nathan was blij om weer met hem samen te werken.

"Als je weet voor wie je gaat werken, met wie je gaat werken, weet je dat je op hun talent kunt vertrouwen, weet je dat je de manier waarop ze werken kunt respecteren. veel van het giswerk en veel van de spanning van een beslissing, "legde hij uit. "Ik weet dat ik op Alexi kan rekenen. We hebben eerder met enorm succes samengewerkt. We hebben een fijne tijd gehad met het samenwerken."

Hij speelde John Nolan, een man van in de veertig die zijn leven wilde veranderen en zich inschreef voor de politieacademie en de oudste rookie werd bij de politie van Los Angeles. Het duurde drie seizoenen en eindigde slechts een paar maanden geleden.

4 Zijn werk als voice-overacteur

Een van Nathans vele talenten is een geweldige voice-overacteur zijn. Deze vaardigheid van hem heeft hem zeker geholpen zijn fortuin op te bouwen, aangezien hij zijn stem leende aan vele ongelooflijk succesvolle projecten. Hij uitte Hal Jordan, ook bekend als Green Lantern, in Green Lantern: Emerald Knights, Justice League: Doom, Justice League: The Flashpoint Paradox, Justice League: Throne of Atlantis, The Death of Superman en Reign of the Supermen.

Hij leende zijn stem aan Steve Trevor in de geanimeerde versie van Wonder Woman, en Wonder Man in Marvel's M. O. D. O. K.

3 Hij zit in de videogame-industrie

Naast een zeer getalenteerde acteur is Nathan ook een liefhebber van videogames. Dus toen hij de kans kreeg om zijn vaardigheden als voice-over te gebruiken voor deze passie van hem, aarzelde hij niet om het te proberen. De eerste videogame waarvoor hij werkte, was Jade Empire, een Microsoft-game, in 2005. Hij sprak het personage Gao the Lesser uit. Vervolgens sprak hij Sergeant Reynolds uit in X-Box's Halo 3, en sergeant Edward Buck en Spartan Edward Buck in drie andere delen van de Halo-franchise. Hij was de stem van Cayde-6 in drie Destiny-videogames en speelde zichzelf in de Family Guy-geïnspireerde game, Family Guy: The Quest for Stuff.

2 Hij deed een audioboek

In 2007 kwam er een luisterboekversie uit van een roman van het voorgaande jaar. Het boek was getiteld World War Z: An Oral History of the Zombie War, en het is een dystopie verteld door een agent die in een post-apocalyptische situatie leeft na een zombieplaag. De roman kreeg zulke goede recensies dat er een audioboek van werd gemaakt, en Nathan speelde een Canadese soldaat genaamd Stanley MacDonald.

1 Zijn rol in 'The Suicide Squad'

Voor zijn nieuwste geweldige project koos Nathan ervoor om zich bij The Suicide Squad aan te sluiten. In deze geweldige film, die dit jaar uitkwam, speelde hij Cory Pitzner, beter bekend als T. D. K., The Detachable Kid. Hij is een metahuman die zijn ledematen van zijn lichaam kan losmaken. Zo'n grote productie zal ongetwijfeld bijdragen aan het fortuin van Nathan, maar bovenal was het een erg leuke ervaring voor hem.

"Vanavond is de première van thesuicidesquad. Hoe beschrijf ik een droom die uitkomt, in een leven dat een droom is die uitkomt? De man op deze foto zou het heel moeilijk hebben om te geloven dat het alleen maar zou uitkomen word beter, en beter, en beter", schreef hij een paar weken geleden in een Instagram-bericht. "Bedankt aan iedereen die zo ongelooflijk hard en zo lang aan deze film heeft gewerkt. Bedankt aan de cast, voor het elke dag uitlenen van je talenten en positiviteit. Bedankt, @jamesgunn, dat je me opnieuw hebt opgenomen in je briljante avonturen. Ik sta bij jullie in het krijt, jullie allemaal."

Aanbevolen: