Hier is hoe Darius Rucker zijn vermogen van $ 12 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Darius Rucker zijn vermogen van $ 12 miljoen vergaarde
Hier is hoe Darius Rucker zijn vermogen van $ 12 miljoen vergaarde
Anonim

Tegenwoordig is Darius Rucker miljoenen waard en heeft hij het podium gedeeld met iedereen, van Lionel Richie tot Adele en heeft hij zelfs gegolfd met Tiger Woods. Maar waar begon hij en hoe werd hij miljonair?

Hoe werd Darius Rucker beroemd?

De meeste fans kennen Darius Rucker tegenwoordig als een countryzanger die artiesten als Brad Paisley en Lady A over de ellebogen wrijft en tranen in de ogen krijgt op het podium van de Grand Ole Opry. Maar voor dat? Darius was op een heel ander pad.

Dat komt omdat Darius Rucker in de jaren '80 beroemd werd als leadzanger (en gitarist) van een rockgroep. Hij was een van de stichtende leden van Hootie & the Blowfish, een productieve en nog steeds relatief bekende band.

Hoewel hij later het country-pad afsloeg en verklaarde dat hij veel country-albums zou produceren en niet alleen aan het ploeteren was, is Rucker blijven schrijven, zingen en spelen met zijn Hootie-bandleden. En op het platteland? Hij was praktisch onbekend.

De groep bracht in 2019 zelfs een album uit, hoewel hun nummer "I Only Wanna Be With You" waarschijnlijk nog steeds hun bekendste is. (Post Malone zong er begin 2021 zelfs een cover van!)

En gelukkig voor fans van Rucker en de rest van de groep, heeft de zanger opgemerkt dat de band geen plannen heeft om hun rockhoed permanent op te hangen.

Hoeveel geld is Hootie & The Blowfish waard?

Als Darius zoveel miljoenen heeft, hoe zit het dan met zijn bandleden? Zijn collega-artiesten, Dean Felber, Mark Bryan en Jim Sonefeld, vormen de rest van de Hootie-rockgroep en ze jammen al tientallen jaren samen.

Interessant is dat Darius de rijkste van de band blijft, maar niet zozeer. Terwijl Jim Sonefeld naar verluidt een waarde heeft van ongeveer $ 5 miljoen, en de waarde van Dean Felber minder dan $ 2 miljoen is, lijkt Mark Bryan rijker te zijn.

Verschillende bronnen suggereren dat hij ergens tussen de $13 miljoen en $37 miljoen waard is. Het punt is dat er niet genoeg cijfers zijn om echt een betrouwbaar cijfer vast te stellen. Maar het is veilig om te zeggen dat alle leden van Hootie & the Blowfish een behoorlijk inkomen hebben verdiend door te doen waar ze van houden.

Hoeveel is Darius Rucker waard?

Tegenwoordig melden bronnen dat het vermogen van Darius Rucker ongeveer $ 12 miljoen is (maar sommigen zeggen dat hij meer waard is, zoals $ 14 miljoen). Door de jaren heen heeft hij veel geld verdiend met zijn muzikale releases, concerten en andere creatieve optredens.

In feite zijn er elk jaar honderdduizenden albums verkocht, zelfs nadat hij een solocarrière begon. Maar in 2019 kwam hij opnieuw samen met de jongens van Hootie en had hij een verrassend uitverkocht concert in Madison Square Garden.

Dat leverde de hele groep natuurlijk wat geld op, niet dat Darius het geld echt nodig heeft. Gelukkig voor de zanger lijkt hij er echt van te houden om zijn fans te entertainen en iets terug te geven.

Hoe verdient Darius Rucker anders geld?

De miljoenen van Darius Rucker zijn meer dan alleen muziek. Net als andere beroemdheden heeft Darius Rucker merkpartnerschappen die zijn bedrijfsresultaten helpen opvullen. Om te beginnen heeft die connectie met Tiger Woods hem waarschijnlijk geholpen om een paar dollar te verdienen.

Het is echter niet alleen hun vriendschap die Darius op het veld bracht. De country crooner deed een jaar mee aan de PGA Tour als merkambassadeur. Maar zelfs daarvoor werd hij partner bij een sportbureau dat golfers vertegenwoordigt.

Darius was zelfs van plan om dat onderdeel van zijn reguliere werk te maken, met als doel wat minder concerten te geven om tijd te maken voor sportgerelateerde inspanningen.

Al die bezigheden hebben Darius' vermogen helpen opbouwen en hij heeft tegenwoordig nog steeds genoeg geld binnen.

Hoe besteedt Darius Rucker zijn $12 miljoen?

Een van de meest interessante en innemende dingen aan Darius Rucker is dat hij zo nuchter lijkt. Hij lijkt niet alleen om zijn fans te geven en tijd vrij te maken voor liveconcerten, maar hij heeft ook veel tijd en geld aan goede doelen gegeven.

Ruckers filantropie is goed gedocumenteerd; hij en zijn band hebben de Hootie & the Blowfish Foundation opgericht om geld in te zamelen voor openbaar onderwijs.

Bovendien is hij bestuurslid geweest en heeft hij geld ingezameld voor een ziekenhuis, en organiseert hij een jaarlijks evenement voor het St. Jude's Children's Hospital. Darius heeft zelfs een nummer opgenomen met een patiënt uit St. Jude's!

Net als zijn vriend Brad Paisley, die een gratis supermarkt opende, was Darius ook het gezicht van de beroemdheden van andere programma's, waaronder een programma dat veteranen gratis huizen gaf. Hoewel veel programma's door andere bronnen worden gefinancierd, kunnen fans ervan uitgaan dat Darius het niet erg vindt om wat van zijn eigen verdiensten in de pot te gooien.

Aanbevolen: