Dit is hoeveel de originele Power Rangers-acteurs tegenwoordig waard zijn (volgens internet)

Inhoudsopgave:

Dit is hoeveel de originele Power Rangers-acteurs tegenwoordig waard zijn (volgens internet)
Dit is hoeveel de originele Power Rangers-acteurs tegenwoordig waard zijn (volgens internet)
Anonim

Mighty Morphin Power Rangers was een show die ongetwijfeld het leven van de kinderen uit de jaren '90 en het begin van de jaren 2000 markeerde. De show volgt de avonturen van een groep "tieners met attitude" die zijn gekozen om te vechten tegen de kwaadaardige buitenaardse tovenares Rita Repulsa, die per ongeluk is vrijgelaten uit haar opsluiting en de aarde bedreigt. De kinderen krijgen de mogelijkheid om te transformeren in een strijdmacht, de Power Rangers, en daarmee werden ze de helden van een generatie kinderen.

Maar wat zijn de acteurs geweest die de show mogelijk hebben gemaakt? Hoewel de meesten van hen hun carrière hebben voortgezet, hebben ze sinds het einde van de show niet meer zulke prominente rollen gehad. Dit is hoeveel internet denkt dat ze momenteel waard zijn.

6 Austin St. John - $300, 000

Austin St. John was de acteur die Jason Lee Scott speelde, ook bekend als de Red Ranger, de leider van het team van Power Rangers. Hij is een van de originelen en draagt die titel met trots. Hij vond het geweldig om deel uit te maken van de show, en fans kunnen dat zien als ze naar zijn Instagram-pagina gaan, waar hij "Jason, the Red Ranger" als onderdeel van zijn bio heeft toegevoegd. Behalve dat hij een geweldige acteur is, is hij ook een krijgskunstenaar en een paramedicus, dus het is onnodig om te zeggen dat hij een man met veel talenten is. Enkele van zijn andere projecten zijn de films Expose en A Walk with Grace, en hij begon ook te schrijven in de jaren '90, toen hij zijn boek Karate Warrior: A Beginner's Guide to Martial Arts publiceerde. Zijn geschatte vermogen is $ 300 duizend.

5 Amy Jo Johnson - $300, 000

Amy Jo Johnson, de vrouw die verantwoordelijk is voor het tot leven brengen van Kimberly Hart, de Pink Ranger, heeft een behoorlijk indrukwekkende carrière achter de rug nadat ze haar rol in Mighty Morphin Power Rangers verliet, maar de show zal altijd een speciaal plaats in haar hart.

"Het was zo'n geschenk dat me in de schoot viel", zei ze erover. "Het is echt cool hoe positief het zoveel kinderen heeft beïnvloed. Ik hoor verhalen van mensen van wie de ouders een scheiding doormaakten en het was hun uitstel van die pijn. Ik ontmoette deze man genaamd Matt op de laatste conventie waar ik was. Hij zei toen hij was een kind, Power Rangers was zijn beste vriend omdat hij zo gepest werd. Dan kijkt hij me aan en zegt: 'Bedankt dat je er was voordat ik wist hoe ik moest lachen.' Het was gewoon het liefste wat iemand ooit tegen me heeft gezegd."

Ze speelde verder in de show Susie Q van Disney Channel, verscheen in een aflevering van Saved by the Bell: The New Class en werkte in de films Perfect Body en Without Limits. Dit zijn slechts enkele van de vele belangrijke acteerbanen die ze had, maar ze is niet alleen een actrice. Ze heeft ook een carrière als regisseur gehad. Ze regisseerde enkele korte films zoals Bent en Lines, en daarna deed ze de film The Space Between uit 2017 en Tammy's Always Dying in 2019. Er wordt nu gezegd dat ze een nettowaarde van $ 300 duizend heeft.

4 Paul Schrier - $400, 000

Paul Schrier portretteerde Bulk in de show en zijn huidige geschatte vermogen is $ 400 duizend. Hoewel zijn rol in Mighty Morphin Power Rangers ongetwijfeld de meest populaire in zijn carrière is, heeft hij zijn vermogen opgebouwd door aan vele andere belangrijke projecten te werken.

Hij werkte als voice-over in anime-series, namelijk Daigunder, waar hij de stem van Bone Rex, Eagle Riders, als Ollie Keeawani, en Teknoman, die Teknoman Sabre uitsprak. Hij uitte ook Flonk in Mighty Magiswords van Cartoon Network, verscheen in twee power rangers-films en werkte als striptekenaar aan The Red Star.

3 Richard Steven Horvitz - $900, 000

Richard Steven Horvitz was de acteur die Alpha 5 uitsprak, de robotassistent waar fans van houden. Zijn vermogen wordt geschat op $ 900 duizend, hoewel sommige websites zeggen dat het het miljoen kan bereiken. Power Rangers was niet de enige populaire kindershow waar Richard aan meedeed. Hij uitte Billy in The Grim Adventures of Billy & Mandy, Gray Matter in Ben 10, Aviarius in Kim Possible en Bumble in de videogame Kinectimals.

2 David Yost - Meer dan $1 miljoen

Hoewel er geen specifieke informatie is over hoeveel David Yost, de man die de Blue Ranger Billy Cranston uitbeeldde, momenteel waard is, wordt zijn vermogen geschat op meer dan een miljoen dollar. Zijn deelname aan de show, en in de films met veel winst die volgden, hebben er zeker toe bijgedragen dat hij zijn fortuin opbouwde. Op dit moment verdient hij niet alleen zijn brood met acteren, maar ook met het verkopen van cameo's en het maken van Power Rangers-merchandise.

Hij creëerde de Affirmative Clothing Company, gebaseerd op de slogan van zijn personage die vroeger "bevestigend" antwoordde in plaats van ja. Het had ook een belangrijke persoonlijke betekenis in verband met zijn levenservaringen en zijn zoektocht om zichzelf te accepteren.

"Alles wat ik in mijn leven heb meegemaakt in termen van homo zijn en de worstelingen die ik heb gehad, in termen van in het reine komen met wie ik ben," legde David uit."Als ik iets als een kledinglijn ga doen, wilde ik er zeker van zijn dat er een positieve boodschap achter zat en dat mensen zich er door geïnspireerd of trots zouden voelen om de kleding te dragen die we maken."

1 Jason David Frank - $ 1,2 miljoen

Jason David Frank begon in de show als de Groene Ranger, maar ging later over om de Witte Ranger te spelen. In Power Rangers Zeo speelde Jason de Red Zeo Ranger en in Power Rangers Turbo werd hij de Red Turbo Ranger. Hij is echter niet alleen een zeer getalenteerde acteur. Hij heeft ook een zeer succesvolle carrière als krijgskunstenaar. Hij beheerst verschillende stijlen, waaronder maar niet beperkt tot Taekwondo, Judo, Braziliaans Jiu-Jitsu en Muay Thai. Hij heeft door de jaren heen aan veel wedstrijden deelgenomen en heeft verschillende onderscheidingen gewonnen, waaronder de titel Master of the Year (Amerikaans Karate) in 2003. Volgens Celebrity Net Worth is hij momenteel naar schatting $ 1,2 miljoen waard.

Aanbevolen: