Jennifer Lawrence bev alt van eerste kind

Inhoudsopgave:

Jennifer Lawrence bev alt van eerste kind
Jennifer Lawrence bev alt van eerste kind
Anonim

Jennifer Lawrence is officieel een moeder, aangezien de actrice haar eerste kind heeft verwelkomd met haar man Cooke Maroney.

Volgens openbare registers, zoals gerapporteerd door TMZ, is de met een Oscar bekroonde ster bevallen in Los Angeles County, hoewel details over de naam, het geslacht en de exacte geboortedatum van de baby niet zijn bekendgemaakt nog.

Jennifer Lawrence heeft haar eerste kind verwelkomd met Cooke Maroney

Lawrence leidde afgelopen zomer voor het eerst tot zwangerschapsgeruchten, toen ze werd gezien terwijl ze door New York City liep met haar man, directeur van een kunstgalerie.

Destijds had de ster van 'American Hustle' een verdachte babybuil, wat later de geruchten bevestigde. De vertegenwoordigers van de actrice bevestigden het goede nieuws in september vorig jaar.

In december schitterde de actrice op de rode loper bij de première van Adam McKay's satirische film 'Don't Look Up', waarin ze co-hoofdrolspeler Kate Dibiasky speelt tegenover Leonardo DiCaprio's Dr. Randall Mindy.

Lawrence en Maroney begonnen te daten in 2018 en stapten in het huwelijksbootje tijdens een kleine ceremonie in Rhode Island in 2019. Onder de 150 gasten waren er verschillende beroemdheden uitgenodigd om het paar te vieren, waaronder Emma Stone, Amy Schumer, Kris Jenner, en Adele.

De receptie vond plaats op het landgoed Belcourt of Newport, een herenhuis in Newport dat in 1894 werd ontworpen door de Amerikaanse architect Richard Morris Hunt.

Lawrence over werken met Jonah Hill aan 'Don't Look Up'

Eerder dit jaar besprak de actrice haar ervaring in 'Don't Look Up', de met sterren bezaaide zwarte komedie van McKay. De rol van Kate markeerde de terugkeer van Lawrence naar het scherm nadat ze een pauze nam van acteren na kritisch onderzoek door de media en het publiek.

In 'Don't Look Up' spelen Lawrence en DiCaprio respectievelijk een promovendus en professor in de astronomie die een voorheen onbekende komeet ontdekken die op de aarde inslaat en deze vernietigt. Wanneer de twee het publiek proberen te waarschuwen, stuiten ze op weerstand en onverschilligheid.

De film speelt ook met Meryl Streep als de president van de Verenigde Staten, Jonah Hill als haar zoon en haar stafchef, en Cate Blanchett als presentatrice Brie Evantee, evenals Timothée Chalamet en Ariana Grande, om maar te noemen een paar.

Lawrence heeft het moeilijk op de set omdat Hill en andere co-sterren hun tekst improviseren.

"Het was heel, heel moeilijk om met Jonah te filmen, en het verpestte de ene na de andere niet, lachend," legde ze uit.

"We hebben een keer een hele dag aan hem gewijd door alleen maar beledigingen naar mij te verbeteren. Het was geweldig."

Hij voegde eraan toe dat de 'SuperBad'-ster "een komische meester" was en dat hij en "Meryl de enigen waren die dat soort improvisaties zouden moeten doen."

Aanbevolen: