Little Mix's Perrie Edwards bev alt en fans anticiperen nu op de komst van Leigh-Anne's baby

Little Mix's Perrie Edwards bev alt en fans anticiperen nu op de komst van Leigh-Anne's baby
Little Mix's Perrie Edwards bev alt en fans anticiperen nu op de komst van Leigh-Anne's baby
Anonim

Little Mix-ster Perrie Edwards heeft zojuist haar eerste baby verwelkomd met vriend Alex Oxlade-Chamberlain.

De zangeres "Shout Out To My Ex" deelde twee zwart-witfoto's op haar Instagram-pagina van haar pasgeboren kind, en haar bijschrift onthulde dat ze eerder op de dag was bevallen.

"Welkom op de wereld, baby 21/08/21", schreef Edwards, terwijl haar vriend zijn eigen Instagram-handvat gebruikte om dezelfde foto's te plaatsen met het bijschrift: "Welkom op de wereld kleintje."

Het paar moet het geslacht en de naam van hun baby nog onthullen, hoewel sommige fans voorspellen dat ze de intieme details waarschijnlijk zullen breken in een exclusief tijdschriftinterview.

Edwards' vreugdevolle babynieuws komt slechts drie maanden nadat ze in een TikTok-video deelde over hoe zij en bandlid Leigh-Anne Pinnock, die slechts enkele weken verwijderd is van de bevalling, erachter kwamen dat ze tegelijkertijd zwanger waren.

Blijkbaar had het paar een zakelijke bijeenkomst, samen met derde lid Jade Thirlwall, toen ze hun zwangerschapsnieuws deelden.

"We waren op een werk Zoom en we waren aan het kletsen over dingen die in ons schema zouden komen, omdat we in Little Mix twee jaar van tevoren zijn geblokkeerd", legt Edwards uit, die ooit verloofd was met Zayn Malik, legde uit.

"Ik dacht: 'Dat kan ik niet.' Ik stuurde mijn manager een bericht en ze belde me en zei: "Je bent zwanger." Toen zei ze: ‘Kan ik iemand aan het gesprek toevoegen?’ Ik hoorde net deze stem die zei: ‘Perrie! Jij ook?! En toen huilden we gewoon onze ogen uit. Wat een timing!’

Pinnock kondigde kort na Edwards haar zwangerschap aan van voetballer Andre Gray, en hoewel ze nooit heeft onthuld hoe ver ze was, zeggen bronnen dat ze in de komende weken zal bevallen.

In een reactie op Edwards' babyaankondiging op Instagram, schreef Pinnock op Instagram: "Ik ben zo trots op je en ik hou zoveel van je. wat een engel."

Aanbevolen: