Heeft de ziekte van Andrew Dice Clay zijn carrière voor altijd verwoest?

Inhoudsopgave:

Heeft de ziekte van Andrew Dice Clay zijn carrière voor altijd verwoest?
Heeft de ziekte van Andrew Dice Clay zijn carrière voor altijd verwoest?
Anonim

Aangezien geen twee mensen dezelfde dingen hebben meegemaakt, is het logisch dat iedereen uniek is op zijn eigen manier. Er zijn echter bepaalde dingen die de meeste mensen gemeen hebben. Het is bijvoorbeeld veilig om te zeggen dat vrijwel niemand de diagnose van een ziekte wil krijgen. Dat gezegd hebbende, hoewel mensen de neiging hebben om bang te zijn om de diagnose van ziekten te krijgen, zijn velen van hen niet zo belangrijk meer vanwege de vooruitgang in de moderne geneeskunde.

In de afgelopen jaren zijn er veel voorbeelden geweest van beroemdheden die hun gezondheidsstatus hebben onthuld en in sommige gevallen is hun carrière vlekkeloos verlopen. Sinds Jonathan Van Ness bijvoorbeeld onthulde dat hij jaren geleden de diagnose aids had gekregen, heeft zijn carrière een grote bloei gekend en is hij een uitgesproken voorstander van andere mensen met de ziekte of hiv. Aan de andere kant hebben sommige sterren hun carrière zien eindigen vanwege hun gezondheidstoestand, waaronder Bruce Willis, naar wie mensen anders kijken nu hij met pensioen gaat vanwege afasie. Met die twee heel verschillende gevallen in gedachten, is het logisch dat mensen zich afvragen of Andrew Dice Clay met een gezondheidsprobleem zijn carrière zou beëindigen.

Andrew Dice Clay heeft een ongelooflijke carrière gehad

Op het hoogtepunt van de carrière van Andrew Dice Clay was hij een van de meest spraakmakende en controversiële sterren ter wereld. Als stand-upcomedian die bekend stond om zijn aanstootgevende materiaal, leek Clay er echt van te genieten mensen van streek te maken die zijn act te serieus namen.

Helaas voor Andrew Dice Clay, is het soort daad dat hij aannam om succes te behalen, beperkt houdbaar als mensen doorgaan naar de volgende controverse. Als gevolg hiervan, nadat Clay niet langer het hot topic van de dag was, begon zijn carrière snel te vertragen. In die tijd gingen veel mensen ervan uit dat Clay een flits in de pan was die voor altijd uit het publieke oog zou verdwijnen.

Het strekt Andrew Dice Clay tot eer dat hij een echte overlever bleek te zijn in de entertainmentindustrie. Clay ging tenslotte door de jaren heen consequent stand-upcomedy uitvoeren voor zijn bewonderende fans. Bovendien werd Clay, in tegenstelling tot veel comedians die faalden in acteren, verrassend succesvol in Hollywood. Terwijl Clay de hoofdrol in My Cousin Vinny ternauwernood miste, speelde hij rollen in een lange lijst met tv-shows en films. Clay speelde bijvoorbeeld opmerkelijke rollen in de met een Oscar bekroonde film Blue Jasmine en shows als Entourage, Dice en Pam & Tommy.

Waar werd bij Andrew Dice Clay de diagnose van gesteld?

Als acteur en komiek heeft Andrew Dice Clay de afgelopen decennia zijn gezicht en stem gebruikt om de massa te vermaken. Met dat in gedachten zou het jammer zijn als bij Clay een aandoening zou worden vastgesteld, maar vooral een aandoening die het hem moeilijk maakt om de delen van zijn lichaam te gebruiken die hij gebruikt om te communiceren.

Helaas voor zowel Andrew Dice Clay als zijn fans, werd in 2021 aangekondigd dat de geliefde artiest was gediagnosticeerd met iets dat zijn gezicht en stem beïnvloedde. Tenslotte vertelden Clays artsen hem dat hij aan een aanval van Bells verlamming leed.

Voor iedereen die niet bekend is met de verlamming van Bell, het is een tijdelijke gezichtsverlamming die ervoor zorgt dat de helft van iemands gezichtsspieren niet meer werken. Voor mensen die lijden aan de verlamming van Bell, wordt hun stem tijdelijk of permanent aangetast. Bovendien, hoewel de gezichtsverlamming verbetert, zijn in veel gevallen van Bell's verlamming de gezichten van de patiënten nooit meer zo expressief.

Kan de carrière van Andrew Dice Clay zijn gezondheidsprobleem overleven?

Als de meeste mensen een ernstige medische gebeurtenis ondergaan, doen ze het rustig aan terwijl ze herstellen en zoeken ze hulp bij medische professionals. Aan de andere kant van het spectrum, nadat Andrew Dice Clay de diagnose Bell's verlamming had gekregen, bleef hij stand-upcomedy uitvoeren. Gezien het feit dat Clay tijdens de eerste stadia van zijn herstel van Bells verlamming niet eens bereid was om stand-up optreden op te geven, is het heel duidelijk dat die kant van zijn carrière zou overleven.

Als het gaat om de acteercarrière van Andrew Dice Clay, leek het alsof de diagnose van de verlamming van Bell een veel schadelijker effect zou kunnen hebben. Acteurs gebruiken hun gezicht immers om emoties te communiceren met kijkers. Veel grote filmsterren hebben echter te maken gehad met aanvallen van gezichtsverlamming, waaronder Angelina Jolie, George Clooney, Pierce Brosnan, Katie Holmes en Sylvester Stallone. Al hun acteercarrières bleven goed gaan nadat ze te maken hadden gehad met aanvallen van gezichtsverlamming. Bovendien is Selma Blair doorgegaan met handelen ondanks het omgaan met multiple sclerose.

Aangezien Andrew Dice Clay een overlevende is en al die sterren door zijn gegaan, is het vrijwel zeker dat Bells verlamming hem de komende jaren niet zal tegenhouden.

Aanbevolen: