Heeft Brent Hatley zijn carrière verwoest door de Howard Stern Show te verlaten?

Inhoudsopgave:

Heeft Brent Hatley zijn carrière verwoest door de Howard Stern Show te verlaten?
Heeft Brent Hatley zijn carrière verwoest door de Howard Stern Show te verlaten?
Anonim

Howard Stern's staf is bijna net zo geliefd als hij. Hoewel hij misschien het gezicht van de operatie is, stemmen die-hard fans af op The Howard Stern Show voor meer dan alleen de gekrulde, bittere entertainer uit New York. Ze stemmen af om de uiterst ongepaste Sal Governale te horen rippen over Howard's oude producer, Gary 'Ba Ba Booey' Dell'Abate. Ze stemmen af om te horen wat voor vreemd new-age-ding Howard's medepresentator Robin Quivers gaat zeggen en welke semi-ironische muziek Fred Norris gaat spelen om het te onderstrepen. Natuurlijk zijn niet alle zeer goedbetaalde stafleden van Howard nog steeds bij de show. Hoewel velen van hen al zo lang als zijn carrière van meerdere decennia bij hem zijn, zijn anderen vertrokken.

Hoewel sommige stafleden de show onder zeer gecompliceerde omstandigheden hebben verlaten, namelijk Howard's ex-co-presentator Artie Lange, zijn anderen gewoon verder gegaan met hun carrière. Dit lijkt het geval te zijn met "zo stomende" Brent Hatley. Hoewel de producer een aantal jaren een vaste waarde was in de radioshow, meestal vanwege zijn swingerlevensstijl en zijn betweterige karakter waardoor hij Mamet Walker, Shuli Egar en Ronnie Mund bij talloze gelegenheden in botsing kwam, heeft hij sindsdien ging verder met zijn carrière. Maar veel fans hebben absoluut geen idee waar de man tegenwoordig mee bezig is. Daarom denken ze dat zijn carrière misschien volledig is vernietigd na het verlaten van de megahit SiriusXM. Zouden ze gelijk hebben?

Waarom Brent Hatley zegt dat hij de Howard Stern Show op goede voet heeft verlaten

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, lijkt het er niet op dat Brent Hatley in 2020 is ontslagen bij The Howard Stern Show. Zoals hij vertelde aan Stern Show Weekly, een YouTube-kanaal dat de neiging heeft om fouten te zoeken bij de legendarische radio gastheer en zijn organisatie. Brent legde uit dat hij wettelijk niet zou kunnen zeggen dat hij niet was ontslagen als hij daadwerkelijk was ontslagen. Dit heeft te maken met de legaliteit rond bedrijfsuittredingen. In werkelijkheid verliet Brent The Howard Stern Show omdat hij iets anders wilde doen met zijn carrière en ook weg wilde van het koude weer in New York.

"Ik wilde gewoon weg uit New York. Ik wilde weg uit de kou. Ik wilde [creatief] mijn eigen ding doen. En ik wilde terug naar de tropen."

Stern Show Weekly probeerde Brent ook zover te krijgen dat hij zei dat Howard een slechterik was en Brent volledig in de steek liet nadat hij de show had verlaten. Hoewel er niet veel contact is geweest tussen de twee sinds Brent vertrok (zoals elke werknemer en hun voormalige bedrijf), zei Brent wel dat Howard buitengewoon vriendelijk voor hem was toen hij besloot te vertrekken.

"Toen ik wegging, was er contact met hem en hij had niet aardiger kunnen zijn. Ik wou dat ik hier kon komen en je het briefje kon voorlezen dat hij me stuurde en niet dat ik hem stuurde," legde Brent uit."Als mens is hij een lief mens. Ik hou van hem en [zijn vrouw] Beth als mensen. Het zijn geweldige mensen."

Brent beweert dat hij wel contact houdt met een aantal van zijn voormalige stafleden, maar Howard met niets wil lastigvallen. En iedereen die de zelfbenoemde King Of All Media kent, weet dat Brent hier de slimme beslissing neemt en zijn publiek duidelijk kent.

Is de carrière van Brent Hatley in de omroep beëindigd?

Op basis van Brents Instagram lijkt het alsof hij het grootste deel van zijn tijd besteedt aan het promoten van het Only Fans-account van zijn vrouw. Zijn Instagram staat vol met zeer sensuele foto's van zijn swingervrouw, Katelyn Hatley, met links naar haar Cameo en Only Fans-account. Brent besteedt ook behoorlijk wat tijd aan concerten en heeft eigenlijk gewoon een geweldige tijd. Na al het werk dat hij heeft gedaan voor The Howard Stern Show, en Bubba The Love Sponge ervoor, verdient de man een pauze… Maar betekent dat dat zijn carrière voorbij is?

Hoewel Brent zijn eigen podcast begon, The Brent Hatley Show, lijkt het alsof hij er niet veel mee doet. Brent is zelfs meer aanwezig geweest op podcasts van andere mensen, waaronder die van Bubba, dan die van hemzelf. Het lijkt er dus op dat zijn omroepcarrière voorlopig voorbij is. Maar misschien is dit wat hij wil. Met zijn talenten en diploma's zou hij immers gemakkelijk ergens anders een baan kunnen vinden. Sommige fans zullen echter waarschijnlijk zeggen dat hij The Howard Stern Show om te beginnen nooit had moeten verlaten. Misschien hebben ze gelijk. Maar Brent bevindt zich duidelijk op een andere fase in zijn leven.

Aanbevolen: