Is Murr van 'Impractical Jokers' nog steeds getrouwd?

Inhoudsopgave:

Is Murr van 'Impractical Jokers' nog steeds getrouwd?
Is Murr van 'Impractical Jokers' nog steeds getrouwd?
Anonim

Toen Impractical Jokers in 2011 debuteerde op truTV, had niemand kunnen voorspellen hoe succesvol de show zou worden. Nog steeds in de lucht al die jaren later, vertoont Impractical Jokers geen tekenen van vertraging, zoals blijkt uit het feit dat de show een spin-off van de volledige speelfilm kreeg die in première ging in 2020.

Uiteindelijk is er één reden waarom de show zoveel succes heeft gehad: Impractical Jokers is het soort show waar fans dol op zijn. Sterker nog, de meest gepassioneerde fans van de show willen alle interessante feiten over Impractical Jokers weten en ze zijn ook erg geïnteresseerd in de sterren van de show. Er is bijvoorbeeld veel interesse in het persoonlijke leven van seriester James "Murr" Murray, inclusief of hij wel of niet getrouwd blijft.

Wie is James "Murr" Murray?

James "Murr" Murray, geboren en getogen in New York City, ontdekte op relatief jonge leeftijd een passie voor komedie en verhalen vertellen. Terwijl hij naar de Monseigneur Farrell High School op Staten Island ging, veranderde Murrs leven voor altijd toen hij Joe Gatto, Brian Quinn en Sal Vulcano ontmoette tijdens zijn eerste jaar. Die drie mannen zouden tenslotte een enorme rol gaan spelen in het leven en de carrière van Murr.

Na jarenlang uit elkaar te zijn gegroeid, zijn James "Murr" Murray, Brian "Q" Quinn, Joe Gatto en Sal Vulcano herenigd na hun afstuderen. Toen de vier mannen hun gedeelde passie om mensen aan het lachen te maken herontdekt hadden, vormden ze een comedygroep die ze The Tenderloins noemden. Door een reeks komische video's te produceren die ze op YouTube, Metacafe en zelfs MySpace uitbrachten, begonnen The Tenderloins een trouwe fan te krijgen.

Na het winnen van een videowedstrijd die gepaard ging met een prijs van $ 100.000, konden The Tenderloins truTV overtuigen om hen een kans te geven om een tv-show te maken. Verbazingwekkend genoeg zou de resulterende show, Impractical Jokers, de populairste show van truTV worden. Naast het vinden van bekendheid bij de televisie, heeft Murr ook vier verschillende romans gepubliceerd en voor een televisieproductiebedrijf gewerkt als vice-president van ontwikkeling.

Is Murr van Onpraktische Jokers nog steeds getrouwd?

Zoals fans van Impractical Jokers ongetwijfeld al zullen weten, hebben de sterren van de show allemaal behoorlijk wilde dingen gedaan vanwege hun rol in de hitserie. In 2014 trouwde James "Murr" Murray bijvoorbeeld met de zus van zijn tegenspeler Sal Vulcano in de finale van seizoen drie van de populaire show om Sal te straffen. Het eerste huwelijk van Murr, dat duidelijk een grap was, werd echter kort daarna ontbonden. Hoewel hij geen langdurige zwager uit Impractical Jokers heeft gekregen, heeft Vulcano's rol in de show Sal in staat gesteld een gezond fortuin te vergaren.

Terwijl James "Murr" Murray's eerste huwelijk een complete grap was, was zijn tweede een stuk serieuzer. Per slot van rekening was Murr in het jaar 2019 verliefd geworden op een vrouw genaamd Melyssa Davies en hij vroeg haar met hem te trouwen. Op 25 september 2020 stapten Murr en Davies in het huwelijksbootje.

In de aanloop naar de bruiloft van James "Murr" Murray en Melyssa Davies, sprak het paar met Millennium Magazine over hun relatie. Zoals Murr aan interviewer Inez Barberio uitlegde, heeft het paar een extreem sterke band. “We hebben een vergelijkbare kijk op het leven. Wij zijn spirituele partners. Niet per se met religie, maar met de manier waarop we het leven bekijken, de manier waarop we dingen internaliseren en de manier waarop we ze extern uitdrukken, hebben we dezelfde liefdestaal in termen van hoe we van elkaar houden en die liefde ontvangen. Gezien de manier waarop Murr zijn relatie met Davies beschreef, is het fijn om te weten dat ze tot op de dag van vandaag getrouwd blijven.

Wie is de vrouw van James "Murr" Murray, Melyssa Davies?

Ook al is ze getrouwd met een man die echt wilde dingen heeft gedaan op de nationale televisie, Melyssa Davies lijkt iemand te zijn die haar privacy koestert. Desondanks zijn er enkele dingen bekend over Davies. Volgens rapporten werd Davies bijvoorbeeld in 1995 in Pennsylvania geboren en ontmoette ze Murr toen ze een feest bijwoonde ter ere van de release van zijn boek "Awakened".

Melyssa Davies staat erom bekend lang niet zo oud te zijn als James "Murr" Murray, maar ze zou maar liefst 19 jaar jonger zijn dan de man met wie ze in 2020 trouwde. Sinds hun huwelijk leek het duidelijk dat het paar erg gelukkig samen, vooral omdat ze foto's van zichzelf posten naast hun geliefde familiehond, Penelope. Als hij geen tijd doorbrengt met Murr en Penelope, werkt Davies als verpleegster op het gebied van geriatrische zorg en hospicezorg. Op basis van alle openbaar beschikbare informatie lijkt het alsof Davies een erg zorgzaam persoon is.

Aanbevolen: